Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Nieuwsredacteur vacatures

[Vacatures] DPG Media zoekt een Nieuwsredacteur

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Nieuwsredacteur

Ben jij een ervaren bureauredacteur die weet hoe je nieuws maakt en een relevant netwerk meebrengt? Dan heeft NU.nl een mooie plek voor jou. We zoeken op korte termijn een nieuwsredacteur. Kom jij ons team versterken?

Je volgt het nieuws actief, zit vol energie en bent initiatiefrijk. Je bent in staat om voor een breed publiek te schrijven: neutraal, snel, bondig en laagdrempelig.

Je komt elke dag met nieuwe ideeën die nieuws opleveren. Samen met jouw collega-nieuwsredacteuren ben je verantwoordelijk voor de nieuwsstroom. Verder kun je razendsnel publiceren, nieuwskeuzes maken en artikelen van duiding voorzien. Je werkt op onze Algemeen-redactie met een chef, meerdere samenstellers, een aantal vaste redacteuren en diverse freelancers. De functie is een bureaufunctie. De telefoon is jouw wapen.

We zoeken iemand die wil en kan werken in een wisselend rooster, met diensten tussen 5.00 uur en 1.00 uur, doordeweeks en in het weekend. We werken maximaal twee dagen per week thuis, dus het moet voor jou logistiek geen probleem zijn om op de genoemde tijdstippen in Hoofddorp te zijn. Ook heb je geen moeite met werken tijdens feestdagen.

Dit moet je weten over NU.nl

NU.nl is met acht miljoen maandelijkse gebruikers de grootste nieuwssite van Nederland. We zijn altijd in beweging en de ontwikkelingen gaan lekker snel. Je krijgt dus genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen en samen met andere collega's bij te dragen aan nieuwe projecten.

Er is veel contact tussen diverse redacties en samenwerken wordt gestimuleerd. De sfeer is informeel. Iedereen wordt aangemoedigd zich uit te spreken en mee te denken.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Wij zoeken iemand die...

 • communicatief sterk en een teamspeler is;
 • snel en foutloos werkt;
 • stressbestendig, flexibel, zelfstandig en gedreven is;
 • in staat is dagelijks met ideeën rondom nieuws en follow-ups te komen.


En je hebt...

 • minimaal hbo-denk- en -werkniveau met journalistieke ervaring;
 • ervaring als nieuwsredacteur bij een vergelijkbare titel;
 • interesse in grote recente (binnenlandse) nieuwsontwikkelingen;
 • aantoonbare affiniteit met nieuws in brede zin.


Wij bieden...

 • een uitdagende baan op de leukste redactie van Nederland;
 • een leerzame plek bij de grootste nieuwssite van Nederland;
 • veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
 • de mogelijkheid om door te groeien;
 • een marktconform salaris.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan negentig sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma's, radiostations en online services als Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en acht op de tien Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door workshops en trainingen aan te bieden. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom.

Solliciteren

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als nieuwsredacteur? Solliciteer hier met je cv en een motivatie. Zit je bij de eerste selectie, dan nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.