[Vacatures] DPG Media zoekt een NL/BE Product Manager klantprofielen

[Vacatures] DPG Media zoekt een NL/BE Product Manager klantprofielen

DPG Media is per direct op zoek naar een:

NL/BE Product Manager klantprofielen -Amsterdam/Antwerpen

Ben jij een data-gedreven Product Manager met goede projectmanagement vaardigheden en affiniteit met marketing, de technische kant van data en klantprofielen? Dan zoeken we jou om de merken van DPG Media, zoals De Volkskrant, Nu.nl, Het Laatste Nieuws, Libelle, Dag Allemaal en vtwonen, van de juiste waardevolle data te voorzien. Lees snel verder!

Voor het Inloggen & Accountteam binnen het centrale marketingteam van DPG Media zijn we op zoek naar een Product Manager klantprofielen.

Wat ga je doen

Consumenten verwachten steeds meer relevantie in elk product dat ze gebruiken. Om ultieme relevantie te kunnen bieden, is personalisatie en de compleetheid van onze klantprofielen essentieel. Hoe kunnen we onze klantprofielen zo goed mogelijk inzetten om onze gebruikers beter te bedienen; door waarde toe te voegen aan onze producten en proposities in combinatie met het stimuleren van intensief productgebruik én het verhogen van de betrokkenheid met personalisatie. Om dat te realiseren, houd jij je bezig met initiatieven waarmee we zowel de gegevens van onze huidige profielen kunnen verrijken als het totaal aantal profielen kunnen vergroten. Hierbij is het optimaal verwerken van onze klantdata en inzicht hebben in de totale klantreis een belangrijk onderdeel en resulteert in impact voor alle DPG Media merken, zowel in Nederland als België. Het is een zeer veelzijdige rol waarin je samen met onze collega’s van abonneewerving nadenkt over de verschillende journeys waar data voor ingezet kan worden voor dat doel, maar ook regelmatig overlegt met de projectmanager profielverrijking over de campagnes die we kunnen inzetten om onze profielen uit te breiden én veel samenwerkt met CRO en UX-experts voor het verkennen en opzetten van experimenten voor nieuwe data producten en/of proposities.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

Je identificeert effectieve en innovatieve manieren om klanten te activeren om gegevens achter te laten en weet hoe dit past binnen het bredere datalandschap van een marketingafdeling. Je neemt flink wat productmanagement ervaring mee en neemt graag zelf initiatief om projecten op te starten. Je weet de verbinding te leggen met de juiste experts binnen een team en daarbuiten om maximale impact te realiseren. Je dompelt jezelf graag onder in klantdata, customer journeys en hebt daarin ook affiniteit met de technische kant hiervan. Het overzicht houden in verschillende identifiers en audience management is jou niet vreemd. Wat deze rol vooral aantrekkelijk maakt? Scope en impact! Met meer en completere profielen kunnen we meer waarde bieden aan de klant, verhogen we de betrokkenheid met het merk en de waarde voor de business.

Verder neem je mee

 • Minimaal 4 jaar werkervaring in een productmarketing- of productmanagerrol.
 • Ervaring met opstarten en uitvoeren van projecten.
 • Je hebt visie op het ontwikkelen van een optimale klantenbase en de bijbehorende customer journey.
 • Een goed analytisch vermogen en een grote liefde voor data.
 • Een optimistisch en pragmatisch karakter met doorzettingsvermogen.
 • Sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je beschikt over een bachelordiploma.

Als hét grootste mediabedrijf van België & Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat je van ons krijgt

 • Een waanzinnig leuke baan waarmee je serieuze impact kunt maken.
 • Een salaris passend bij ervaring en kennis.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 6000 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Product Manager klantprofielen? Solliciteer hier! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

De rol is in te vullen in beide Nederland of België. Je vaste werklocatie gaat afhankelijk zijn van waar je woonachtig bent.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland & België staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Eerst nog wat meer weten? Oliver, onze Recruiter, beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar oliver.zwiebel@dpgmedia.nl of bel naar 06-29832628. Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

Fremantle Nederland: DPG Media krijgt belang van 49 procent

14-06-2024 | 17:01:00
Fremantle Nederland komt – indien de overname van RTL Nederland door DPG Media door de ACM na een vergunningsaanvraag wordt toegestaan – voor 49 procent in handen van DPG Media

ACM publiceert openbare versie afwijzing overname RTL Nederland door DPG Media

14-06-2024 | 13:24:00
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de openbare versie gepubliceerd van de beslissing tot afwijzing van de meldingsaanvraag van DPG Media voor het mogen overnemen van RTL Nederland

[Marketing Report TV] Robert van den Ham over BusinessWise

14-06-2024 | 08:00:00
Robert van den Ham is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Peter Wybenga vertelt hij over BusinessWise

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager West-Brabant

07-06-2024 | 09:22:00
DPG Media is per direct op zoek naar Accountmanager West-Brabant -Breda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.