[Vacatures] DPG Media zoekt een Online redactiecoördinator Oost-Nederland

[Vacatures] DPG Media zoekt een Online redactiecoördinator Oost-Nederland

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Online redactiecoördinator Oost-Nederland

Jong, leergierig, dynamisch, informeel, vrolijk, gezellig en hardwerkend. Dat zijn woorden die passen bij de werkomgeving van indebuurt. Daarbij passen leidinggevenden die op inspirerende, enthousiasmerende en krachtige manier sturing kunnen geven. Denk jij nu: yes, dat ben ik! Dan zijn wij misschien op zoek naar jou.

Voor indebuurt.nl zijn wij op zoek naar een ondernemende online redactiecoördinator Oost-Nederland. Jij zorgt ervoor dat alles op de indebuurtredacties in jouw regio op rolletjes loopt. Je stuurt de jonge en inspirerende teams van indebuurt aan. 

Wat ga je doen?

Als online redactiecoördinator begeleid je de redacties van onze locaties in het oosten van Nederland bij de dagelijkse gang van zaken. Geregeld ben jij fysiek op de verschillende redacties te vinden, regelmatig overleg je ook digitaal. Wat je nog meer doet:

 • Je bewaakt de indebuurtformule en zorgt dat de redacteuren in de steden de beste verhalen, video’s, foto’s en posts voor social maken.
 • Je levert een bijdrage aan de inhoudelijke kwaliteit van wat de redacteuren in jouw steden maken. 
 • Taal is - zeg maar - echt jouw ding. 
 • Je zorgt voor een goede bezetting en houdt je indien nodig bezig met werving, het inwerken van nieuwe mensen en freelancers.
 • Je coördineert lokale pilots met als doel de indebuurt-formule verder door te ontwikkelen.
 • In de informele sfeer die heerst bij indebuurt is er veel ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën, ondernemerschap en persoonlijke groei.

 

Wie jij bent

Jij bent een motiverende leidinggevende en streeft een goede samenwerking binnen jouw team na. Daarbij beschik je over uitstekende coachingsvaardigheden.

 • Je woont in het oosten van Nederland, je bent flexibel en bereid je werktijden te verdelen over de locaties in jouw regio en andere kantoren.
 • Je hebt een hbo-werk- en denkniveau, het liefst in een journalistieke richting, je hebt ervaring in een online omgeving en leidinggevende ervaring. 
 • Je bent bekend met o.a. WordPress, sociale media, SEO, ervaring met video is een pré.

 

Over indebuurt.nl

Op indebuurt.nl ontdekken bewoners de beste keuzes uit hun stad. Daar volg je het belangrijkste lokale nieuws, word je verrast met leuke tips voor het weekend, ontdek je nieuwe winkels en restaurants en profiteer je van interessante aanbiedingen.

Indebuurt is een initiatief van DPG Media en in februari 2016 gestart. Inmiddels zijn we actief in 34 steden.

DPG Media is hét grootste mediabedrijf van Nederland en wij staan open voor alle talent in de maatschappij. We roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • Een passend salaris afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • 23 vakantiedagen o.b.v. een fulltime werkweek.
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
 • Jaarlijkse winstdeling.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via De Campus en Mijn Academy.
 • Werkplek op onze indebuurtredacties die voor iedereen goed toegankelijk zijn

 

Interesse?

Solliciteer hier! Stuur ons behalve je cv vooral ook een creatieve en leuke motivatie waaruit blijkt dat jij bij indebuurt past. Wil je meer weten over de vacature? Stuur dan een mailtje of appje naar Jantine van den Hoven, jantine.vandenhoven@dpgmedia.nl / 06-11590362. Of vraag het je misschien wel toekomstige collega’s Sylvia Vos, Iris Olsthoorn of Rosanne Buitendijk.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.