[Vacatures] DPG Media zoekt een Productmanager

[Vacatures] DPG Media zoekt een Productmanager

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Productmanager - Amsterdam

Bezit jij de analytische en ondernemende skills om ons productassortiment op gebied van Magazines en Dagbladen te optimaliseren? Voor de afdeling Retail Sales (Amsterdam) zoeken wij een gedreven product manager. Help jij ons verder bij de productontikkeling en introductie van diverse line extensions? Lees snel verder en reageer!

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie ga je aan de slag voor de mooiste mediamerken van Nederland en België. Samen met je collega’s van marketing en redactie werk je aan het totale magazine, dagbladen portfolio (bv: vtwonen, Libelle, de Volkskrant, Algemeen Dagblad) en Bladcadeau. Je vertaalt uitkomsten van onderzoek, analyse en gezond ondernemerschap naar een optimaal commercieel assortiment. Daarbij heb je specifieke aandacht voor uitbouwen en introduceren van diverse line extensions.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Je bent omzetverantwoordelijk voor jouw clusters en rapporteert aan de Director Retail;
  • Je bent verantwoordelijk voor de commerciële jaarplanning en levert een bijdrage aan de forecast en het budget;
  • Je ontwikkelt nieuwe omzet drivers door productontwikkeling en nieuwe productproposities;
  • Stakeholdermanagement naar redacties.

Wie zijn wij?

DPG Media is met meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services de meest toonaangevende en de grootste mediagroep van Nederland en België. We zijn een ambitieuze werkgever met oog voor kwaliteit. Op onze afdeling kom je terecht in het retail sales-team bestaande uit 21 collega’s in België en Nederland, elk met hun eigen specialisatie, zoals: channel managers, campagne managers en retailmarketeers. Samen zijn wij binnen DPG Media verantwoordelijk voor alle retailactiviteiten in Nederland en België. Onze afdeling is verantwoordelijk voor de omzet van vierproductgroepen: dagbladen, magazines, cadeaukaarten, Kidsweek in de klas en Donald Duck pocket & stripalbums.

 

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Product manager met HBO+ niveau. Je weet een lange termijn visie door te vertalen naar concrete plannen en nieuwe projecten. Je hebt voldoende stevigheid om op verschillende niveaus een impactvolle gesprekspartner te zijn, zowel in- als extern. Je bent conceptueel, analytisch sterk en resultaatgericht. Je creëert effectieve samenwerkingen en realiseert daardoor draagvlak op alle niveaus om de doelstellingen te bereiken. De gewenste competenties zijn: analytisch sterk, overtuigingskracht,resultaatgericht, conceptueel, samenwerkingsgericht en ondernemend.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij Wij houden van diversiteit binnen DPG maar ook binnen ons team, deel jij dezelfde gedachte én voldoe je (op de meeste punten) aan het profiel, dan gaan we graag met jou in gesprek. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

  • Een uitstekend salaris op basis van kennis en werkervaring.
  • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.
  • Een fulltime werkweek van 36 uur.
  • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
  • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom, dus solliciteer en join the team! Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquiz team of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer hier. Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via robin.pichler@dpgmedia.nl

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

Fremantle Nederland: DPG Media krijgt belang van 49 procent

14-06-2024 | 17:01:00
Fremantle Nederland komt – indien de overname van RTL Nederland door DPG Media door de ACM na een vergunningsaanvraag wordt toegestaan – voor 49 procent in handen van DPG Media

ACM publiceert openbare versie afwijzing overname RTL Nederland door DPG Media

14-06-2024 | 13:24:00
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de openbare versie gepubliceerd van de beslissing tot afwijzing van de meldingsaanvraag van DPG Media voor het mogen overnemen van RTL Nederland

[Marketing Report TV] Robert van den Ham over BusinessWise

14-06-2024 | 08:00:00
Robert van den Ham is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Peter Wybenga vertelt hij over BusinessWise

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager West-Brabant

07-06-2024 | 09:22:00
DPG Media is per direct op zoek naar Accountmanager West-Brabant -Breda

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.