[Vacatures] DPG Media zoekt een Projectmanager Advertising Data

[Vacatures] DPG Media zoekt een Projectmanager Advertising Data

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Projectmanager Advertising Data - Hoofddorp

Als Project Manager Advertising Data draag je de verantwoordelijkheid voor diverse projecten gericht op het ontwikkelen van effectieve advertentieproducten en marketingoplossingen voor onze B2B-klanten.

Wat ga je doen

De digitale ambities van DPG Media zijn hoog. We streven ernaar voorop te lopen en de juiste producten te ontwikkelen die de markt in z’n geheel vooruit helpen. Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en afronden van diverse data gerelateerde projecten. Dit kunnen zowel projecten zijn waarbij de adverteerder betrokken is, projecten met leveranciers of interne projecten die van groot belang zijn. Jij houdt je onder andere bezig met:

 • Diverse projecten voor Contextual Targeting en de 3p cookieloze toekomst
 • Het verkrijgen, opzetten en koppelen van Geolocatie data bronnen vanuit DPG titels
 • Projecten begeleiden voor opzetten of verbeteren van data targeting binnen alle kanalen zoals Radio, Podcasts en Video
 • Het opzetten, uitwerken en opvolgen van partnerships met leveranciers voor implementatie & maximalisatie van onze data.
 • Vinden van waardevolle openbare databronnen, analyseren hoe deze segmenten aanvullen en dit verder begeleiden richting ons development team
 • Het aansturen van (panel) surveys & data verzameling via redactie.

 

Wie zijn wij

Je komt terecht in het Advertising Data BENE team wat onderdeel is van de centrale afdeling Digital Sales Development. Vanuit ons kantoor in Hoofddorp kom je terecht in een energieke omgeving die volop in ontwikkeling is. Het Advertising Data BENE team bestaat uit 15 collega’s uit Nederland en België en is verantwoordelijk voor beheer van de data systemen en koppelingen, analyses, data science en datatool ontwikkelingen. Je hebt daarbij dagelijks contact met Product & Innovatieteams, Developers en natuurlijk je teamgenoten zelf.

Wij bieden jou

 • Salaris passend bij jouw ervaring.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Persoonlijke keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Deelname aan de winstdelingsregeling.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.
 • En natuurlijk een krant naar keuze!

 

Wie ben jij

Als ervaren Project Manager ben je een expert in het beheren van projecten, het opstellen en volgen van planningen en het proactief opvolgen van taken. Met een pragmatische houding en ondernemerschap zet je je volledig in voor het succes van de projecten. Verder:

 • Je hebt ruime ervaring in het beheren van stakeholders en weet hoe je effectief met hen moet communiceren en samenwerken.
 • Met 3-5 jaar ervaring als Medior Project Manager in een technisch/IT-domein, heb je de nodige expertise om complexe projecten aan te sturen en te coördineren.
 • Je bent positief ingesteld en hebt het vermogen om mensen te enthousiasmeren en te motiveren. Je denkt in oplossingen en kunt uitdagingen omzetten in kansen.
 • Met een kritische mindset breng je reality checks en een sterk zakelijk inzicht in projecten. Je bent gericht op het behalen van resultaten en hebt een sterk analytisch vermogen, waarbij je altijd streeft naar een optimale return on investment.
 • Je bent communicatief sterk (kennis van FR is een nice to have)

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega? 

Solliciteer hier! Eerst nog wat meer weten? Ik beantwoord graag je vragen via jamie.plug@dpgmedia.nl. Bellen of appen mag ook op +316 15330003.Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.