[Vacatures] DPG Media zoekt een Redacteur /Community Manager indebuurt.nl Woerden

[Vacatures] DPG Media zoekt een Redacteur /Community Manager indebuurt.nl Woerden

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Redacteur /Community Manager indebuurt.nl Woerden

Jij bent een nieuwsjunk en dol op jouw stad: Woerden. Je herkent een goed verhaal als je het tegenkomt en vindt het leuk om dit te delen met de lezers in jouw stad.

Functieomschrijving

Als Redacteur/Community Manager voor indebuurt duik je in de belangrijkste topics en discussies in jouw stad en weet je hierover onderscheidende en spraakmakende verhalen te schrijven. Uiteraard in de voor indebuurt zo kenmerkende tone of voice. Jij maakt mensen geregeld blij met jouw verhalen.

 • Je schrijft goede en leuke artikelen
 • Je zorgt voor het dagelijks beheer van de indebuurt-site en socials en bewaakt de indebuurt-formule.
 • Je duikt in de bezoekcijfers van jouw indebuurt-site en anticipeert hierop met je artikelen, foto’s en video’s.
 • Je denkt actief mee in het uitbouwen van de indebuurt-formule, bouwt en onderhoudt een lokaal netwerk, zowel in de stad als online.
 • Je bent uitstekend in staat om zelfstandig te werken met een team van nog veel meer enthousiaste indebuurt-redacteuren binnen digitaal handbereik.

 

Op indebuurt.nl ontdekken bewoners de beste keuzes uit hun stad. Daar volg je het belangrijkste lokale nieuws, word je verrast met leuke tips voor het weekend, ontdek je nieuwe winkels en restaurants en profiteer je van interessante aanbiedingen.

Indebuurt.nl is een initiatief van DPG Media. Inmiddels zijn we actief in ruim 30 steden. In de informele sfeer die heerst bij indebuurt.nl is er veel ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën, ondernemerschap en persoonlijke groei. Je komt ook regelmatig samen met de redacteuren van de andere steden om kennis en tips met elkaar te delen en voor een gezellige borrel. 

Neem eens een kijkje op ons Instagramaccount idb_achterdeschermen voor - jawel - een kijkje achter de schermen bij indebuurt.

Funnctieprofiel

Je bent een echte netwerker, maakt gemakkelijk contact en bent overal online te vinden. Je hebt een neus voor leuke, relevante verhalen en schrijft in een aantrekkelijke en populaire stijl.

 • Je woont in Woerden of in de directe omgeving en kent de stad op je duimpje!
 • Je hebt een passende opleiding (journalistiek, media, communicatie of vergelijkbaar) en/of werkervaring opgedaan in deze richting.
 • Je hebt ervaring met WordPress of een vergelijkbaar CMS-systeem. Je kent de weg in jouw stad, maar ook in de online wereld en weet welke apps en tools jou helpen in je werk.
 • Je weet hoe je teksten optimaliseert voor SEO.

 

Voldoe je aan veel, maar niet alle criteria, reageer! Wij verwelkomen bij indebuurt graag talent en helpen jou verder te ontwikkelen!!

Voorwaarden

Als Redacteur kom je te werken in een afwisselende functie bij het grootste mediabedrijf van Nederland. Een energieke en innovatieve omgeving waar je meebouwt aan de nieuwsmedia van morgen. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke voorwaarden zoals:

 • Een uitdagende rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 36-urige werkweek;
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;
 • Laptop en telefoon van de zaak.


Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media, waar we werken voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn.

Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. 

Solliciteren, en dan?

Word jij onze nieuwe Redacteur/Community Manager? Reageer dan snel en stuur ons behalve je cv vooral ook een creatieve en leuke motivatie waaruit blijkt dat jij bij onze indebuurt-formule past. Je kan reageren t/m 30 november. Eerst nog meer weten? Sylvia Vos (Regio Coördinator) beantwoordt graag je vragen. Je kan haar bellen/appen op 06-52832411 of Solliciteren hier.

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Case] DPG Media haar branded contentcampagne geeft bekendheid, imago en verkoop van WELEDA boost

24-07-2024 | 09:34:00
+46 procent omzetgroei sell-in +36 procent groei in afzet merkbekendheid WELEDA is met 10 procent gestegen bekendheid van WELEDA is met 22 procent gestegen

[Vacatures] DPG Media zoekt een Contentcoördinator voor Ariadne at Home (6 maanden)

23-07-2024 | 10:27:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Contentcoördinator voor Ariadne at Home (6 maanden) - Amsterdam

DPG Media vraagt vergunning aan bij ACM voor overname RTL Nederland

18-07-2024 | 13:18:00
DPG Media heeft een vergunningsaanvraag ingediend bij de ACM voor de overname van RTL Nederland. De ACM besloot dat een vergunningsaanvraag noodzakelijk is omdat op basis van de melding de overname een mogelijk negatieve invloed heeft op de concurrentie.

[Grow by DPG Media] Wat je moet weten over het meten van aandacht

18-07-2024 | 11:40:02
Of je nu aan klant- of bureauzijde zit, waarschijnlijk heb je de laatste tijd op branche-evenementen of in de vakpers veel gehoord over de Attention Economy en het meten van aandacht.

[Case] DPG Media heeft ouders voor het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zo bereikt

17-07-2024 | 09:45:30
Het resultaat? Maar liefst 901 kinderen hebben met hun ouders meegedaan aan de winactie en hebben de bandencheck uitgevoerd.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.