Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Redacteur Online Veronica Superguide

[Vacatures] DPG Media zoekt een Redacteur Online Veronica Superguide

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Redacteur Online Veronica Superguide

Heb jij een journalistiek hart, een grote passie voor tv, films en series én ben je creatief in het bedenken van invalshoeken? Wij zoeken een echte expert, op zowel kennis- (tv, films en series) als ervaringsgebied (online content) voor Veronica Superguide!

Wat ga je doen

Veronica Superguide verschaft al decennialang scherm-liefhebbend Nederland van de beste tv-, film- en serietips. We zijn de grootste en meest complete kijkgids en willen ook in toekomst de toonaangevende partij op dit gebied blijven. Dus of het nu gaat om Netflix, Nederlandse TV of de bioscoop: op VeronicaSuperguide.nl lees je als eerste over de nieuwe Game of Thrones spin-offs, over Wie De Mol is en welke films je niet mag missen op het witte doek.

Als redacteur online ben je op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws, volg je de best bekeken TV-programma's, series en films. En heb je er nog een mening over ook. Je hebt een originele pen, schrijft vlot en zorgvuldig en weet met je verhalen je lezers te raken. Als redacteur werk je samen in een hecht team, je toont tijdens redactievergaderingen initiatief en komt met nieuwe, frisse ideeën.

Wat maakt jou de ideale kandidaat

 • Je bent een ervaren (online) redacteur en kunt interviews afnemen, maar ook reportages en achtergrondverhalen schrijven.
 • Bent journalistiek onderlegd maar hebt ook kennis van SEO.
 • Hebt een feilloos gevoel voor de tone of voice van Veronica Superguide.
 • Weet wat er speelt binnen het tv, film, serie - en entertainmentlandschap.
 • Raakt niet zo snel in de stress van een paar deadlines en bent ook bereid in de avonden te werken.


Aan kennis en ervaring heb je:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • > 3 jaar werkervaring in een overeenkomstige functie.
 • Ervaring met contentmanagementsystemen en social media.
 • Ervaring met rapporteren aan de Content Manager Online en nauw samenwerken met de redactie.
 • Werk je graag in een productieve omgeving en ben je communicatief vaardig (in tekst als ook qua presentatievaardigheden).
 • Ben je flexibel, stressbestendig, pro-actief en collegiaal.


Veronica Superguide is onderdeel van DPG Media. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou:

 • salaris, passend bij jouw ervaring.
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • 36-urige werkweek.
 • winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.
 • flexibiliteit om thuis of op kantoor te werken.
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, Ouders van Nu en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Redacteur Online bij Veronica Superguide Reageer dan uiterlijk zondag 19 februari met je CV en motivatiebrief via de onderstaande button. Eerst nog wat meer weten? Onze recruiter Robin beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar robin.pichler@dpgmedia.com of een appje kan ook via 06-11274870 of Solliciteer hier!

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief