Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Redacteur/Community Manager indebuurt Utrecht (Tijdelijk) vacatures

[Vacatures] DPG Media zoekt een Redacteur/Community Manager indebuurt Utrecht (Tijdelijk)

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Redacteur/Community Manager indebuurt Utrecht (Tijdelijk)

Jij bent een nieuwsjunk en dol op jouw stad: Utrecht. Je herkent een goed verhaal als je het tegenkomt op straat en vindt het leuk om dit te delen met de lezers in jouw stad. In woord en in beeld. Herken jij jezelf hierin en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan komen we graag in contact met jou. 

Bij indebuurt Utrecht zoeken we voor een periode van zes maanden een Redacteur / Community Manager. Startdatum 1 juni 2024.

Wat ga je doen?

Als Redacteur/Community Manager voor indebuurt duik je in de belangrijkste topics en discussies in jouw stad en weet je hierover onderscheidende en spraakmakende artikelen te schrijven. Uiteraard in de voor indebuurt zo kenmerkende tone of voice. Jij maakt mensen geregeld blij met jouw verhalen.

 • Je gaat dagelijks de straat op, daar waar de leukste verhalen te vinden zijn
 • Je schrijft goede en leuke artikelen
 • Je zorgt voor het dagelijks beheer van de indebuurt-site en socials
 • Je duikt in de bezoekcijfers van jouw indebuurt-site en anticipeert hierop met je artikelen, foto’s en video’s.
 • Je denkt actief mee in het uitbouwen van de indebuurt-formule, bouwt en onderhoudt een lokaal netwerk, zowel in de stad als online.
 • Je bent uitstekend in staat om zelfstandig te werken met een team van nog veel meer enthousiaste indebuurt-redacteuren binnen digitaal handbereik.

Over indebuurt.nl

Op indebuurt.nl ontdekken bewoners de beste keuzes uit hun stad. Daar volg je het belangrijkste lokale nieuws, word je verrast met leuke tips voor het weekend, ontdek je nieuwe winkels en restaurants en profiteer je van interessante aanbiedingen.

indebuurt.nl is een initiatief van DPG Media en in februari 2016 gestart. Inmiddels zijn we actief in ruim 30 steden. In de informele sfeer die heerst bij indebuurt.nl is er veel ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën, ondernemerschap en persoonlijke groei.

Neem eens een kijkje op ons Instagramaccount idb_achterdeschermen voor - jawel - een kijkje achter de schermen bij indebuurt.

Wat maakt jou de ideale kandidaat

Je bent een echte netwerker, maakt gemakkelijk contact en bent online overal te vinden. Je hebt een neus voor leuke, relevante verhalen en schrijft in een aantrekkelijke en populaire stijl.

 • Je woont in Utrecht of in de directe omgeving en kent de stad op je duimpje!
 • Je hebt een passende opleiding (journalistiek, media, communicatie of vergelijkbaar) en/of werkervaring opgedaan in deze richting.
 • Je hebt ervaring met WordPress of een vergelijkbaar CMS-systeem. Je kent de weg in jouw stad, maar ook in de online wereld en weet welke apps en tools jou helpen in je werk.
 • Je weet hoe je teksten optimaliseert voor SEO en Google Analytics is geen probleem voor jou.

Twijfel je of heb je eerst nog wat vragen? Stuur gerust een appje met je vragen naar Sylvia Vos op nummer +31652832411.

DPG Media, waar indebuurt onderdeel van is, is hét grootste mediabedrijf van Nederland. We staan bij DPG Media en dus ook bij indebuurt open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • Een uitdagende rol in een gezellig team!
 • Een 36-urige werkweek.
 • 24 vakantiedagen o.b.v. een fulltime werkweek.
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Solliciteer dan direct! Word jij onze nieuwe Redacteur/Community Manager? Reageer dan snel en stuur ons behalve je cv vooral ook een creatieve en leuke motivatie waaruit blijkt dat jij bij onze indebuurt-formule past.Doe dit vóór 26 maart.

Om te checken of jij en indebuurt een match zijn én om jou een nog beter beeld te geven van de functie, volgt voor het eerste gesprek nog een schrijfopdracht.

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] DPG Media zoekt een Marketing Specialist

18-04-2024 | 11:05:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Marketing Specialist (Marketplace vtwonen) -Amsterdam

[Vacatures] DPG Media zoekt een Seller Support Specialist

18-04-2024 | 10:42:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Seller Support Specialist (Marketplace vtwonen) -Amsterdam

DPG lanceert mediamerk voor het bedrijfsleven: BusinessWise

18-04-2024 | 10:39:00
BusinessWise het mediamerk voor het bedrijfsleven combineert actualiteit met persoonlijke ontwikkeling

[Vacatures] DPG Media zoekt een Chef Nieuwsredactie AD & Regiotitels

18-04-2024 | 10:17:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Chef Nieuwsredactie AD & Regiotitels -Rotterdam

DPG Media ontwikkelt contentcampagne voor PLUS en Stichting Thuisgekookt

18-04-2024 | 09:18:00
PLUS kenmerkt zich al jaren door een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid in de buurten waarin ze gevestigd zijn

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief