[Vacatures] DPG Media zoekt een Seller Support Specialist

[Vacatures] DPG Media zoekt een Seller Support Specialist

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Seller Support Specialist (Marketplace vtwonen) -Amsterdam

Ben jij een hands-on Seller Specialist met ervaring in Marketplaces? Dan zoeken we jou om onze sellers aan te sluiten op onze Marketplace en te ondersteunen bij het onboarden. Ben je ondernemend en vind je het interessant om mee te bouwen aan onze nieuwe Marketplace? Lees snel verder! Voor het Marketplace team van vtwonen zijn we op zoek naar een Seller Support medewerker.

Functieomschrijving

Sellers zien wij als partners waarmee we gezamenlijk een sterke Marketplace opbouwen. Hierbij ondersteunen wij sellers bij het uploaden van feeds. Om dat te realiseren, houd jij je bezig met dagdagelijkse advies en ondersteuning van sellers in Mirakl. Daarnaast help je met het mappen van content en doorzetten van offers. Ook kom je met voorstellen om op een schaalbare manier de samenwerking te verbeteren en de performance per seller te optimaliseren.

Je bent onderdeel van het nieuwe Marketplace team en onderhoudt nauwe contact met de business developer van de Marketplace. Daarnaast werk je samen met het IT team, sellers en feed integrators om te bouwen aan een sterke seller propositie.

De kandidaat

Je bent aanspreekpunt voor sellers bij technische vragen bij het aansluiten van feeds op de Marketplace. Je biedt ondersteuning aan sellers over het gebruik van het platform en zorgt voor een soepele uitwisseling van gegevens tussen platform en integrators. Je neemt graag zelf initiatief om de performance van de seller te verbeteren of bijvoorbeeld trainingen te geven. Je weet de verbinding te leggen met de juiste stakeholders en hebt affiniteit met de technische kant van Marketplaces. Wat deze rol vooral aantrekkelijk maakt? Meebouwen aan de nieuwe Marketplace en hier zelf impact op kunnen maken.

 • Je ondersteund sellers in het uploaden van offer en content feeds, zowel reactief als proactief.
 • Je behartigt de relatie met integrators en Mirakl om de data flows te optimaliseren.

 

Functieprofiel

 • Bijvoorkeur ervaring werkervaring in een Marketplace omgeving.
 • Handson mentaliteit en sterk probleemoplossend vermogen.
 • Onderzoekend profiel en oog voor detail.
 • Affiniteit met IT.
 • Analytische vaardigheden.

 

Voorwaarden

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 36-urige werkweek;
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;
 • Werkzaam in een prachtig nieuw kantoor (Mediavaert) in Amsterdam.

Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier vóór 25 april 2024 Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Oliver Zwiebel, onze recruiter beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar oliver.zwiebel@dpgmedia.nl of bel/app naar 06 29 83 26 28.

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Grow by DPG Media] De kracht van een online community voor jouw merk

22-05-2024 | 12:17:59
Saskia Schoonebeek, Lead Community Manager bij DPG Media, deelt haar expertise over communities.

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

ACM: vergunning nodig voor overname RTL Nederland door DPG Media

17-05-2024 | 17:29:00
DPG Media moet een vergunning aanvragen opdat de mededingingstoezichthouder ACM kan beoordelen of de overname van RTL Nederland door DPG Media door kan gaan

Dit zijn de winnaars van de AMMA Awards 2024

17-05-2024 | 08:54:00
De grote winnaar van de avond was dentsu, dat maar liefst vier AMMA Awards mee naar huis mocht nemen, waaronder die van Bureau van het Jaar

[Grow by DPG Media] Zo zet je print in voor je full-funnel campagne

15-05-2024 | 10:40:00
Plusproposities in magazines en dagbladen vormen een essentieel onderdeel van marketingstrategieën voor adverteerders

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.