Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Senior Accountmanager Binnendienst AutoTrack vacatures

[Vacatures] DPG Media zoekt een Senior Accountmanager Binnendienst AutoTrack

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Senior Accountmanager Binnendienst AutoTrack - Amsterdam

Heb jij olie door je aderen lopen en ben jij klaar voor je volgende stap op gebied van accountmanagement? Weet jij commercialiteit en oprecht advies te combineren tot een winstgevend resultaat? En ben je ook nog eens een fijne collega? Dan hopen wij dat jij snel solliciteert!

Wat ga je doen

Als Accountmanager binnendienst bij AutoTrack zorg je ervoor dat alle autobedrijven van ons gehoord hebben. Dagelijks bel je nieuwe én bestaande klanten en adviseer jij hen hoe zij online het beste de Nederlandse autokoper kunnen bereiken. Dit zo efficiënt en effectief mogelijk en met als doel de verkoop te stimuleren. Dit doe je niet alleen, maar met een gedreven team. Een team dat elke dag met veel plezier elkaar weet te vinden bij vragen en elkaar weet te stimuleren om te groeien en ontwikkelen.

Als Accountmanager binnendienst ben je allereerst verantwoordelijk voor 450 bestaande relaties met autobedrijven door het hele land. Deze autobedrijven spreek je gemiddeld 3 keer per jaar voor een adviesgesprek met betrekking tot het online adverteren. Hier besteed je ongeveer 40 procent van je tijd aan. Daarnaast ben je de overige 60 procent van de tijd bezig, samen met directe collega’s, om nieuwe klanten te werven en te binden.

Belangrijk voor deze rol:

 • het managen van je ‘eigen winkel’. Denk aan agendabeheer, plannen en het loggen van je gesprekken.
 • het pro-actief feedback geven aan je collega’s. We houden elkaar scherp en werken nauw samen om een optimaal teamresultaat te behalen.
 • het vergaren van kennis van de markt/branche. Dit zal je helpen om meer op dezelfde golflengte te zitten met de autobedrijven/ dealers en relaties


Wie zijn wij

Je wordt warm onthaald door een energiek team van 7 gedreven commercieel medewerkers op ons kantoor in Amsterdam. Bij Autotrack beginnen we elke dag met een gezamenlijke dagstart waarin we bespreken wat we gaan doen die dag. Ook sluiten we de week af met een gezamenlijke weekafsluiting, hoe is de week gegaan?

Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei in functie. Denk hierbij aan een stap van accountmanager, naar Senior Accountmanager of Teamlead. Zo is er doorlopende coaching door je Salesmanager en directe (senior)collega’s die je helpen je ambities waar te maken.

Automotive Mediaventions

Met sterke merken als Gaspedaal.nl, AutoTrack.nl, Bynco.com en Autowereld.nl is Automotive Mediaventions dé partner voor bedrijven binnen de Nederlandse automotive markt en bereiken we maandelijks 6 miljoen bezoekers. De sites zijn complementair aan elkaar en bedienen grotendeels verschillende typen consumenten en zakelijke klanten. Waar Gaspedaal.nl het beschikbare auto-aanbod in Nederland vertoont, biedt AutoTrack extra checks, informatie en zekerheden rondom de aangeboden auto’s en is Autowereld.nl het freemium alternatief voor de zakelijke adverteerder. Daarnaast biedt Automotive MediaVentions B.V. als joint venture van DPG Media en Telegraaf Media Groep een gecombineerd bereik van beide mediahuizen. Met o.a. AD, Telegraaf, Volkskrant, Nu.nl en Q-music zijn de twee merken zichtbaar naar de Nederlandse autokoper, en profiteren de adverteerders van zowel een landelijk als regionaal bereik voor hun advertenties.

Wat maakt jou de ideale kandidaat

Voor deze rol zoeken we een aanpakker die zeker niet verlegen is. Je pakt zonder moeite de telefoon op om een rondje te bellen en zorgt ervoor dat je altijd goed voorbereid bent om vragen te beantwoorden. Hierbij bezit je goede commerciële vaardigheden en bezit je de kwaliteiten om inhoudelijk te verkopen/adviseren. Verder ben je een echte teamplayer, positief, kritisch en in staat om zelfstandig te werken. Je krijgt energie van het behalen van targets en bent bereid je verder te ontwikkelen als accountmanager binnen ons team!

Overige eisen:

 • MBO/ HBO werk en denkniveau.
 • Enkele jaren ervaring met commercieel (telefonisch) klantcontact.
 • Je bent organisatorisch en administratief sterk ontwikkeld en houdt anderen hier scherp in.


Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • Salaris, passend bij jouw ervaring.
 • De mogelijkheid om door te groeien naar Senior Accountmanager of Teamlead.
 • Kwartaal bonus: max 20 procent.
 • Je ontvangt 8 procent vakantiegeld.
 • 4 procent persoonlijk budget.
 • 36-urige werkweek.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden door onze DPG Media Academy.
 • Een leuk en dynamisch team waar ‘samenwerken’ centraal staat.
 • Een ontzettend mooi en nieuw kantoor in Amsterdam Oost (mei 2024).


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, Ouders van Nu en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Hebben we je interesse gewekt en denk jij dat je de perfecte toevoeging voor ons AutoTrack- team bent? Solliciteer hier met je CV en motivatie. Eerst nog wat meer weten? Stuur dan een mailtje naar Jordy Martens (Salesmanager AutoTrack) via jordy.martens@autotrack.nl.

www.dpgmedia.nl

Lees ook:

Andrea Hollebeek hoofdredacteur vtwonen en home-decotitels

05-03-2024 | 09:17:50
Andrea Hollebeek gaat de redactie van vtwonen aansturen. Daarnaast wordt zij overkoepelend hoofdredacteur van alle home-decotitels bij DPG Media

[Vacatures] DPG Media zoekt een NL/BE Product Marketeer B2C

04-03-2024 | 12:56:00
DPG Media is per direct op zoek naar een NL/BE Product Marketeer B2C - Amsterdam/Antwerpen

[Vacatures] DPG Media zoekt een Redacteur 112 nieuws AD.nl

04-03-2024 | 12:17:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Redacteur 112 nieuws AD.nl-Nederland 

[Vacatures] DPG Media zoekt een Social Media Redacteur NU.nl

04-03-2024 | 11:16:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Social Media Redacteur NU.nl-Hoofddorp (vanaf medio 2024 Amsterdam)

[Vacatures] DPG Media zoekt een Videomaker Sportnieuws.nl

04-03-2024 | 10:01:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Videomaker Sportnieuws.nl-Hoofddorp / Amsterdam

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.