[Vacatures] DPG Media zoekt een Sportverslaggever De PZC

[Vacatures] DPG Media zoekt een Sportverslaggever De PZC

DPG Media is per direct op zoek naar:

Sportverslaggever De PZC -Vlissingen

De redactie van De Provinciale Zeeuwse Courant, het belangrijkste nieuwsmedium in Zeeland, is op zoek naar een sportverslaggever. Is dat iets voor jou? Lees snel verder!

Dit ga je doen

Je gaat op zoek naar het nieuws en mooie verhalen in de Zeeuwse sportwereld; daarnaast volg je de verrichtingen van succesvolle sporters uit de provincie op nationaal en internationaal niveau. Je bedenkt onderwerpen voor onderscheidende verhalen en schrijft je artikelen zodanig dat ze met name de online lezers informeren en interesseren.

Wat je nog meer doet:

  • Eindredactie op sportverhalen van correspondenten.
  • Meedenken over manieren en initiatieven waarop de sportredactie zijn leidende nieuwsrol in de regio kan vasthouden en uitbreiden.
  • Je maakt deel uit van een grote PZC-redactie die in een collegiale sfeer het beste uit iedereen haalt.

Dit is de PZC

De PZC is de toonaangevende uitgever van journalistieke media in Zeeland. Via de app, website en krant bereiken wij dagelijks meer dan honderdduizend lezers met nieuws en verhalen uit de buurt, de provincie en de rest van de wereld.

Dit is wat wij jou bieden

  • Een dienstverband van 38 uur.
  • Een salaris conform de CAO voor journalisten, passend bij jouw ervaring.
  • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld)
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen en opleidingen via Mijn Campus.

Jij bent..

..een talentvolle journalist die van doorpakken weet en die snel en foutloos kan schrijven. Je hebt geen probleem met flexibele werktijden en met werken in de weekeinden, in het veld en op kantoor. Ook heb je de mogelijkheid om thuis te werken. Online heeft voor jou geen geheimen. Je weet hoe je onderwerpen die leven op sociale media kunt vertalen naar verhalen voor ons publiek.

En verder:

  • Toon je initiatief en ben je niet bang om op te vallen.
  • Kun je zelfstandig werken maar ben je ook in teamverband een prettige collega.
  • Heb je een rijbewijs en woon je in de regio óf ben je bereid daar op korte termijn naar toe te verhuizen.

De PZC is onderdeel van DPG Media. Als het grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan frisse inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring je meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als sportverslaggever bij de PZC? Solliciteer hier. Je krijgt altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met gerenommeerd sportverslaggever Jan Dagevos via 06 54267128.

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

DPG Media vraagt vergunning aan bij ACM voor overname RTL Nederland

18-07-2024 | 13:18:00
DPG Media heeft een vergunningsaanvraag ingediend bij de ACM voor de overname van RTL Nederland. De ACM besloot dat een vergunningsaanvraag noodzakelijk is omdat op basis van de melding de overname een mogelijk negatieve invloed heeft op de concurrentie.

[Grow by DPG Media] Wat je moet weten over het meten van aandacht

18-07-2024 | 11:40:02
Of je nu aan klant- of bureauzijde zit, waarschijnlijk heb je de laatste tijd op branche-evenementen of in de vakpers veel gehoord over de Attention Economy en het meten van aandacht.

[Case] DPG Media heeft ouders voor het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zo bereikt

17-07-2024 | 09:45:30
Het resultaat? Maar liefst 901 kinderen hebben met hun ouders meegedaan aan de winactie en hebben de bandencheck uitgevoerd.

[Case] DPG Media: DS Automobiles versterkt positie met The Art of Travel

16-07-2024 | 12:29:00
In een markt waar onderscheidend vermogen en merkbekendheid essentieel zijn, staat DS Automobiles voor de uitdaging om haar positie als premium Frans automerk verder te versterken.

Christian van Thillo over verandering en disruptie: Take time to think en get things done

10-07-2024 | 17:06:00
Christian van Thillo heeft op donderdag 27 juni tijdens twee optredens bij respectievelijk Abovo Maxlead en DPG Media (DPG Grow) een uitgebreide presentatie gegeven over hoe hij aankijkt tegen verandering en disruptie

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.