[Vacatures] DPG Media zoekt een Titelspecialist Tweakers - Amsterdam

[Vacatures] DPG Media zoekt een Titelspecialist Tweakers - Amsterdam

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Titel Specialist Tweakers - Amsterdam

Heb jij al enkele commerciële meters op de teller staan en ben je klaar voor de volgende stap? Wil je klanten en collega’s adviseren over strategische samenwerkingen voor vtwonen en heb je kennis of affiniteit met de homedeco markt ? Zo ja, dan is dit een mooie positie voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn het advertising team van DPG Media voor de zogeheten Special Interest Media titels (SIM) en zijn op zoek naar een Titel Specialist voor het homedeco domein. Bij vtwonen gaat het om het complete aanbod van advertising mogelijkheden in print en online.

Je wordt blij van een omgeving die iedere dag anders is. Je kijkt en denkt vooruit en pakt waar nodig het voortouw. Je gaat bij een “pitch” altijd voor het beste mediaplan op vtwonen. Je werkt daarbij nauw samen met je collega’s van andere teams binnen DPG media. Hierbij ga je grondig en analytisch te werk. Je bent creatief en laat je graag inspireren door alles wat er speelt in de homedeco markt daarnaast heb je ook een voorliefde voor digitale media.

Wat ga je doen?

Jouw kennis van marketingcommunicatie en (digitale) media ga je inzetten om het beste advies te geven bij briefings, pitches en digitale campagnes. Jij kent vtwonen van binnen en buiten en combineert deze inzichten slim met je digitale mediakennis en de laatste ontwikkelingen en trends in de markt. Kortom:

 • Je hebt een commerciële rol met omzetverantwoordelijkheid op het homedeco domein van DPG Media;

 • Zorg jij ervoor dat de juiste informatie van vtwonen altijd voorhanden is (sales presentaties, factsheets en overige sales tools);

 • Creëer jij proactief kansen voor new business en draag je bij aan klantbehoud en uitbouw;

 • Ga jij door verschillende dashboards om tot de beste onderbouwing van een mediaplan of advies te komen;

 • Lever jij een belangrijke bijdrage en deel je jouw titel- en portfolio expertise met de andere teams binnen sales.

Verder:

 • Bepaal je de commerciële vtwonen strategie voor jouw klanten, mediabureaus en andere marktpartijen in overleg met de sales collega’s van DPG Media op basis van de klantbehoeften;

 • Bouw en onderhoud je relaties met zowel huidige als nieuwe klanten;

 • Presenteer en pitch jij de ontwikkelde ideeën en concepten bij de klant in samenwerking met accountmanagers.


Het team

Het team van SIM Advertising bestaat totaal uit circa 15 titel specialisten die naast het vermelde vtwonen werken voor de SIM titels Ouders van Nu, Automotive, De Ondernemer, en Tweakers. Je rapporteert direct aan de Commercieel Manager vtwonen. Naast de 15 titel specialisten heb je nog circa 20 directe collega’s op het vakgebied van campaign management, project management en sales support.

Wij bieden jou

 • Salaris passend bij jouw ervaring, met daarnaast een mooie en realistische bonusstructuur;

 • Een 36-urige werkweek;

 • Persoonlijk keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld);

 • Winstdeling;

 • Een laptop, telefoon(vergoeding) en auto van de zaak;

 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten;

 • Een zeer mooi nieuw kantoor! In Q2 2024 gaat DPG Media verhuizen naar Mediavaert in Amsterdam OverAmstel.

Wat maakt jou de ideale kandidaat

Voor deze rol heb jij aantoonbaar goede resultaten geboekt in het uitbouwen van relaties en het realiseren en vergroten van de omzet. Tevens  heb je ervaring met de verdienmodellen; Concepts (branded content), Events, Display, Programmatic en data oplossingen.  Je bent een innovatief en initiatiefrijk persoon die voortdurend kansen ziet voor nieuwe producten en markten en deze met zijn/haar klanten of relaties onderzoekt. Dit doe je allemaal door gebruik te maken van je analtytische skills, je sterke communicatieve vaardigheden en jouw gave om het overzicht te behouden. 

Verder neem je mee/ ben je:

 • Hbo- of wo werk- en denkniveau en minimaal 4 jaar commerciële ervaring binnen media, sales en/of marketing;

 • Heb je ervaring met het deelnemen aan pitches;

 • Je bent zeer klantgericht, nieuwsgierig en stelt de klantbehoefte centraal in jouw werk;

 • Zelfstandig, cijfermatig, resultaatgericht en ondernemend;

 • Een bestaand netwerk bij relevante adverteerders en/of mediabureaus is een pré;

 • Ervaring in een de homedeco branche is een pré;

 • Beschikbaar voor 36 uur per week.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Titel Specialist vtwonen? Solliciteer dan, uiterlijk zondag 17 december, via de solliciteerbutton bij deze vacature. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Robin Pichler (Recruiter DPG Media) beantwoordt graag je vragen via robin.pichler@dpgmedia.nl of Solliciteer hier

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 Lees ook:

[Grow by DPG Media] De kracht van een online community voor jouw merk

22-05-2024 | 12:17:59
Saskia Schoonebeek, Lead Community Manager bij DPG Media, deelt haar expertise over communities.

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

ACM: vergunning nodig voor overname RTL Nederland door DPG Media

17-05-2024 | 17:29:00
DPG Media moet een vergunning aanvragen opdat de mededingingstoezichthouder ACM kan beoordelen of de overname van RTL Nederland door DPG Media door kan gaan

Dit zijn de winnaars van de AMMA Awards 2024

17-05-2024 | 08:54:00
De grote winnaar van de avond was dentsu, dat maar liefst vier AMMA Awards mee naar huis mocht nemen, waaronder die van Bureau van het Jaar

[Grow by DPG Media] Zo zet je print in voor je full-funnel campagne

15-05-2024 | 10:40:00
Plusproposities in magazines en dagbladen vormen een essentieel onderdeel van marketingstrategieën voor adverteerders

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.