[Vacatures] DPG Media zoekt een Verslaggever - AD Haagsche Courant

[Vacatures] DPG Media zoekt een Verslaggever - AD Haagsche Courant

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Verslaggever - AD Haagsche Courant -Den Haag / Delft 

Op de redactie van AD Haagsche Courant is plaats voor een ambitieuze nieuwsverslaggever voor de editie Delft. AD.nl is de grootste nieuwssite van Nederland en wij zijn hét toonaangevende nieuwsmerk in de regio.

Functieomschrijving

Bij AD Haagsche Courant geven we je graag de ruimte als verslaggever. Je kunt grotendeels zelf de onderwerpen bepalen waar je mee aan de slag gaat, door dagelijks met goede ideeën voor verhalen te komen. Voor jouw verhalen sluiten lezers een (digitaal) abonnement af en willen onze abonnees nog langer bij ons blijven.

De regiojournalistiek is een afwisselende wereld. Op maandag sta je langs het politielint, omdat er een explosief is gevonden in een woonwijk. Op dinsdag maak je een mooi persoonlijk interview met buurtmoeders die strijden voor een nieuwe woning.. En later in de week doe je misschien een woo-verzoek omdat je alles wil weten over de rellen tussen Eritrese groepen tijdens een feest.

Functieprofiel

  • Je bent een echte nieuwsjager die niet kan wachten om je berichten als eerste online te brengen. Je hebt je sporen verdiend in de regionale journalistiek óf je bent een talent dat de wereld wil laten zien hoe de moderne journalistiek eruit zou moeten zien.
  • Je hebt een frisse blik op journalistieke ontwikkelingen en bent nieuwsgierig naar AI en hoe wij dat kunnen inzetten in ons vak.
  • Je hebt een neus voor nieuws, maar draait ook je hand niet om voor een spannende reconstructie, een reportage van de straat of een mooi persoonlijk interview. Daarbij kies je ook voor nieuwe vertelvormen, die perfect aansluiten bij de behoeften van onze online lezers en volgers.
  • Jij voelt de stad en regio feilloos aan, jij snapt het merk AD, jij weet wat een verhaal nodig heeft om er zoveel mogelijk lezers een groot plezier mee te doen.
  • Je hebt een binding met de regio en bent bereid om ook ochtend-, avonddiensten en weekenddiensten te draaien.

Dit bieden wij

Een plek op de redactie van hét toonaangevende nieuwsmerk in de regio Den Haag en onderdeel van het grootste nieuwsmerk van Nederland. Dit is een van de drukst bevolkte regio’s van Nederland, een gebied waar mensen zielsveel houden van hun stad of dorp. Een gebied waar heel veel soorten mensen leven en werken, waar samenleven niet altijd even makkelijk is. Een gebied dat bol staat van verhalen die verteld moeten worden. Groot of klein, lief of confronterend, urgent of onderhoudend.

  • salaris, passend bij jouw ervaring;
  • 38-urige werkweek;
  • 12 procent keuzebudget (opgebouwd uit 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget);
  • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
  • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen via onze eigen DPG Media Academy. Podcasts maken, verhalend schrijven, onderzoek doen op het darkweb: het cursusaanbod is breed en er zijn steeds weer nieuwe dingen te leren.

Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier dan voor uiterlijk 24 maart. Eerst nog wat meer weten? Renske Baars, chef van AD Haagse Courant, beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar r.baars@ad.nl.

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Grow by DPG Media] De kracht van een online community voor jouw merk

22-05-2024 | 12:17:59
Saskia Schoonebeek, Lead Community Manager bij DPG Media, deelt haar expertise over communities.

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

ACM: vergunning nodig voor overname RTL Nederland door DPG Media

17-05-2024 | 17:29:00
DPG Media moet een vergunning aanvragen opdat de mededingingstoezichthouder ACM kan beoordelen of de overname van RTL Nederland door DPG Media door kan gaan

Dit zijn de winnaars van de AMMA Awards 2024

17-05-2024 | 08:54:00
De grote winnaar van de avond was dentsu, dat maar liefst vier AMMA Awards mee naar huis mocht nemen, waaronder die van Bureau van het Jaar

[Grow by DPG Media] Zo zet je print in voor je full-funnel campagne

15-05-2024 | 10:40:00
Plusproposities in magazines en dagbladen vormen een essentieel onderdeel van marketingstrategieën voor adverteerders

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.