Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Videomaker AD vacatures

[Vacatures] DPG Media zoekt een Videomaker AD

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Videomaker AD - Rotterdam

wij zoeken een enthousiaste, jonge videomaker met een flinke dosis talent om het AD-video- en podcastteam in Rotterdam te versterken. Ben jij een creatieve duizendpoot die altijd up-to-date is met het laatste nieuws? Reageer dan!

Wat ga je doen?

Van nieuwsexplainers tot servicegerichte Q&A's over actuele onderwerpen, jij bent er helemaal klaar voor! Of het nu een duik is in het leven van een drugsbaron of een levendige vraag-en-antwoord over energie, jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor jouw item. Eigen redactiewerk? Check! Als camjo de straat op? Absoluut! En als kers op de taart: je presenteert je eigen Q&A's in onze studio in Rotterdam.

Wie jij bent

Jij bent een communicatieve krachtpatser, barst van de creativiteit en volgt het nieuws op de voet. Internationaal, nationaal, regionaal, het boeit je allemaal. Met een paar jaar ervaring in het maken van nieuwsvideo's, zelfstandig draaien op locatie en stand-ups opnemen, ben je zowel inhoudelijk als visueel sterk. Een complex onderwerp, in samenspraak met collega's en eindredactie, begrijpelijk en aantrekkelijk overbrengen op beeld? Jij draait er je hand niet voor om.

Wat bied jij nog meer?

Je bent een verbinder, weet van aanpakken in teamverband, bent goed in Nederlandse taal en spelling en hebt - naast een HBO denk- en werkniveau - uitgebreide skills in Adobe Première Pro. Ook heb je geen probleem met flexibele diensten (dag/avond en weekend).

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een salaris dat past bij jouw ervaring.
  • Een 38-urige werkweek.
  • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
  • Jaarlijkse winstdeling op basis van DPG Media's prestaties.
  • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling met opleidingen en trainingen.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Klinkt goed?

Waar wacht je dan op? Solliciteer vóór 15 december en laat ons zien wat je in huis hebt! Je hoort binnen twee weken van ons. Zit je bij de eerste selectie? Dan bellen we je voor een gesprek. Nog vragen? Marc van der Ree, chef audio/video, beantwoordt ze met plezier. Stuur een mail naar marc.van.der.ree@dpgmedia.nl. Word jij onze nieuwe Videomaker AD? Solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl

Lees ook:

[Analyse] Wat betekent de overname RTL Nederland door DPG Media (zonder RTL Group)

26-02-2024 | 22:09:00
De voorgenomen verkoop van RTL Nederland door RTL Group aan DPG Media betekent in de Nederlandse mediawereld een verdere consolidatie die volgens sommigen onontkoombaar is en volgens anderen een verschraling kan betekenen

[Grow by DPG Media] Huishoudens zeer tevreden over hun boodschappenproces

20-02-2024 | 10:45:00
Onderzoek van DPG Media en Panel Inzicht naar gezinspraak in fmcg-markt

[Interview] Barbara Hazenberg & Mike van der Moolen (DPG Media): geloof in crossmediale merken en samenwerkingen

17-02-2024 | 14:24:00
Barbara Hazenberg en Mike van der Moolen vormen samen de directie advertising van DPG Media Nederland. We spreken het duo over 2023 en 2024, NMO, Ad Manager en andere trends en ontwikkelingen

[Grow by DPG Media] Een blik op wat Nederlanders echt blij maakt

16-02-2024 | 09:35:42
De meeste Nederlanders worden gelukkig van zaken als eten, familie en vrienden, maar de meningen over het geluk dat social media hen brengen zijn verdeeld

[Onderzoek] DPG Media/Mindshare: optimale contactfrequentie voor radiocommercials 3 tot 6 keer

16-02-2024 | 00:40:00
Een contactfrequentie van 3 tot 6 keer is optimaal voor het realiseren van impact op herkenning. Dit blijkt uit een door Mindshare (GroupM/WPP) uitgevoerd onderzoek in opdracht van DPG Media Radio onder 2.2327 respondenten van 20 tot 54 jaar

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.