Marketing Report
[Vacatures] &.media zoekt een Junior Data Analist vacatures

[Vacatures] &.media zoekt een Junior Data Analist

&.media is per direct op zoek naar een:

Junior Data Analist

Wij zijn op zoek naar jou!

&.agency is op zoek naar een Junior Data Analist om het data team te versterken. Ben jij gedreven in het analyseren, visualiseren en interpreteren van data? Vind je het leuk om innovatieve oplossingen te bedenken voor uitdagingen op het gebied van data-analyse? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over &.agency

&.agency is onderdeel van &.media group. Wij zijn gespecialiseerd in influencer marketing, branded content, PR en evenementen. We helpen onze internationale en nationale klanten met het ontwikkelen van effectieve contentstrategieën in samenwerking met makers en invloedrijke platforms om de gewenste resultaten te behalen. Meetbaarheid, ROI en expertise zijn onze topprioriteiten. Enkele van onze vaste klanten zijn Puma, bol.com, Prime Video, Birra Moretti, Andrélon & vele anderen.

Functieomschrijving

Als onderdeel van het datateam richt je je op het organiseren en beheren van grote hoeveelheden data die relevant zijn voor influencer marketing. Je zorgt ervoor dat de gegevens accuraat en up-to-date zijn en werkt aan rapporten voor onze klanten. Daarnaast help je bij het visualiseren van de resultaten in dashboards en rapporten. Je werkt nauw samen met het team van de klant en krijgt waardevolle inzichten in de influencer marketingcampagnes. Jouw rol is cruciaal bij het innoveren van onze datagestuurde inzichten en ons besluitvormingsproces. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van gegevens om waardevolle inzichten te genereren en deze overtuigend te presenteren.

Belangrijke taken:

 • Verzamelen van gegevens en uitvoeren van gegevensanalyses om inzicht te krijgen in de effectiviteit van campagnes.
 • Assisteren bij het ontwikkelen van dashboards om de KPI's van onze campagnes bij te houden en inzichten te delen tijdens de campagnes.
 • Bijhouden van resultaten en opstellen van rapporten.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van datamanagementprocessen en -procedures die passen bij de creatieve en dynamische werkomgeving van het bedrijf.

 

De perfecte kandidaat

 • Een universitair bachelor- of masterdiploma.
 • Ervaring in een relevant vakgebied, zoals Data Science, Informatica, Bedrijfskunde, Business Management, Business IT & Management, of Business Analytics, is een pluspunt.
 • Een passie voor social media marketing en een creatieve kijk op social content.
 • Een analytische instelling, werkt graag met cijfers en hebt oog voor detail.
 • Ervaring met kwalitatief en kwantitatief onderzoek.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief in een team te werken.
 • Zowel een creatieve als analytische geest.
 • Een onafhankelijke werkhouding en het vermogen om taken efficiënt en nauwkeurig uit te voeren.

 

Klinkt cool, maar whats in it for me?

Naast een gloednieuw kantoor in het centrum van Amsterdam, fantastische klanten en collega's waar je veel van kunt leren, krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om te groeien. Je komt te werken in een klein dynamisch team, waardoor je een integraal onderdeel van het bureau wordt. We hechten veel waarde aan jouw mening en veranderingen & ideeën kunnen snel worden doorgevoerd. Bovendien hebben we een heerlijke lunch en een wekelijkse bootcamp.

Startdatum: Per direct

Solliciteer nu

Wil jij bij ons aan de slag als gloednieuwe aanwinst in de functie van Junior Data Analist? En wil je meer ontdekken rondom de mogelijkheden binnen deze functie? Solliciteer hier en wie weet drinken we snel een kop koffie!

and-media.group

Lees ook:

[Vacatures] &.media group zoekt een Creative Content Producer

25-09-2023 | 09:08:00
&.media group is per direct op zoek naar een Creative Content Producer

&.agency, Abovo Maxlead, Fightclub en Wavemaker genomineerd voor Cross Media Bureau 2023

19-09-2023 | 11:52:00
Op 18 oktober worden Cross Media Awards 2023 uitgereikt in PHIL Haarlem. &.agency, Abovo Maxlead, Fightclub en Wavemaker zijn genomineerd voor Cross Media Bureau van het Jaar 2023

Abovo Maxlead vraagt B Corp-certificering aan

19-09-2023 | 11:52:00
Op 18 oktober worden Cross Media Awards 2023 uitgereikt in PHIL Haarlem. &.agency, Abovo Maxlead, Fightclub en Wavemaker zijn genomineerd voor Cross Media Bureau van het Jaar 2023

Nominaties Cross Media Adverteerder 2023: Aldi, Birra Moretti, Hornbach, Kruidvat, Moeke, Samsung

29-08-2023 | 15:09:00
De Jury van de Cross Media Awards, onder voorzitterschap van Liedewij Hentenaar, maakt de nominaties voor Cross Media Adverteerder van het Jaar 2023 bekend 2023. Bureaus en exploitanten hebben hun klanten kunnen voordragen voor deze prestigieuze prijs

[SHOWREEL!] &.media group

10-08-2023 | 13:26:00
We vertellen merkverhalen, specifiek toegepast op verschillende doelgroepen. Onze insight specialisten duiken in het leven van de consument; we bestuderen ze, praten met ze, betrekken ze. Onze communicatiestrategen creëren de juiste haken en fundamenten; om een verhaal te creëren op basis van de waarde die uw product toevoegt aan het leven van de doelgroepen die u wilt bereiken

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.