Marketing Report
[Vacatures] &.media zoekt een Senior Client Manager vacatures

[Vacatures] &.media zoekt een Senior Client Manager

&.media is per direct op zoek naar een:

Senior Client Manager 

Wij zijn op zoek naar jou!

Word jij blij van het opzetten en managen van influencer campagnes voor grote klanten binnen een jong en hecht team? Maak jij er een sport van om klanten tevreden te houden? Dan is deze vacature zeker wat voor jou! 

Over &.agency

&.agency is een data-driven storytelling agency in Amsterdam gespecialiseerd in influencer marketing, branded content en PR. Wij helpen onze klanten met het opzetten van effectieve contentstrategieën in samenwerking met creators en influential platformen om zo tot het gewenste resultaat te komen. Meetbaarheid en expertise staan bij ons voorop. Wij mogen klanten als Prime Video, Moët & Chandon, PUMA, L’Oréal, bol.com, vanHaren en Praxis tot onze vaste klantenkring rekenen.

Belangrijke taken

 • Je bent verantwoordelijkheid voor het matchen, briefen en begeleiden van influencers en schakelt met zowel influencers, agentschappen als je collega’s binnen het client team
 • Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig managen van grote campagnes. Je draagt zorg voor de contractering, budgettering en hebt dagelijks contact met (internationale) klanten
 • Je volgt en bewaakt planningen en begrotingen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de campagnes en voor het creëren van evaluatie reports om zo de effectiviteit en het succes van campagnes in kaart te brengen
 • Je onderhoudt contact met externe partijen en spart met je team over de inzet van de middelen
 • Je denkt mee in brainstorms om zo samen de juiste influencerstrategie te bepalen voor nieuwe campagnes

 

De perfecte kandidaat

 • Je hebt een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk) en bent communicatief vaardig.
 • Relatiemanagement is erg belangrijk in deze functie.
 • Je bent flexibel en deinst niet terug voor een uitdaging.
 • Je bent een teamspeler en kan goed samenwerken met collega’s.
 • Je bent goed in het herkennen van behoeften en mogelijke problemen en bent sterk in het zoeken naar passende oplossingen.
 • Je bent resultaatgericht en data gedreven.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een gerelateerde branche.

 

Klinkt cool, maar what's in it for me?

&.agency is onderdeel van de &.media group, een ambitieus en vooruitstrevend mediabureau in de Amsterdamse binnenstad. We zijn recent verhuisd naar een nieuw kantoor in het Museumkwartier en hebben het voorrecht om, met een ervaren en enthousiast team, voor prachtige klanten te mogen werken. Last but not least: we bieden een mooi marktconform salaris, een wekelijkse bootcamp les, personal growth mogelijkheden, een Macbook en een overheerlijke lunch!

Startdatum: In overleg

Interesse?

Wil jij bij ons aan de slag als gloednieuwe aanwinst in de functie Senior Client Manager en wil je meer ontdekken rondom de mogelijkheden binnen deze functie? Solliciteer hier en wie weet drinken we snel een kop koffie!

and-media.group

Lees ook:

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.