[Vacatures] &.media zoekt een Senior Growth Manager

[Vacatures] &.media zoekt een Senior Growth Manager

&.media is per direct op zoek naar een:

Senior Growth Manager

Wij zijn op zoek naar jou!

Sluit je aan bij ons dynamische team als Senior Growth Manager, waar je passie voor het uitbreiden van het klantenbestand samenkomt met je talent voor het koesteren en leiden van jong talent. We zijn op zoek naar een ambitieuze persoon die klaar is om de branche op zijn kop te zetten, strategische initiatieven aan te sturen en ons getalenteerde team naar nieuwe hoogten te begeleiden. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze vacature geknipt voor jou!

Over &.media group

&.media is een vooruitstrevend mediabureau bestaande uit de volgende entiteiten: &.agency, &.talent en &.format. Wij specialiseren ons in influencer marketing, branded content, PR en events. Wij helpen onze internationale en nationale klanten met het opzetten van effectieve content strategieën in samenwerking met creators en influential platformen om zo tot het gewenste resultaat te komen. Meetbaarheid, ROI en expertise staat bij ons voorop. Wij mogen een aantal vooraanstaande bedrijven tot onze vaste klantenkring rekenen.

Functieomschrijving

In de rol van Growth Manager maak je deel uit van ons Strategy & Growth team en werk je vanuit ons kantoor in Amsterdam. Je belangrijkste doel is het uitbreiden van onze klantenportefeuille in de Benelux en Europa. Jij stuurt je medior en junior collega’s gedurende de dagelijkse werkzaamheden aan en bent verantwoordelijk voor het genereren van leads en het verkopen onze services Influencer Marketing, PR & Events, Social & Advertising, branded content strategieën en 360 graden campagnes op platforms als YouTube, Facebook, Instagram en TikTok en digital media. Als Sr. Growth Manager focus jij je op de A-merken en grote kansen voor &.agency. Daarnaast ben je samen met de Strategy & Growth Director verantwoordelijk voor de groeistrategie van &.agency.

De Senior Growth Manager heeft;

 • Je hebt passie voor social media & advertising.
 • Je hebt een bestaand netwerk van bureaus en adverteerders.
 • Je bent gepassioneerd om nieuwe relaties op te bouwen.
 • Je bent communicatief- en sociaal vaardig; relatiemanagement is erg belangrijk in deze functie.
 • Je bent een gedisciplineerde self-starter die onder begeleiding kan werken maar ook ownership kan tonen.
 • Je bent niet bang om je telefoon op te pakken en nieuwe contacten op te doen.
 • Je hebt 5 tot 7 jaar relevante werkervaring in de media industrie.
 • Je hebt sterke commerciële en onderhandelingsvaardigheden en een bewezen track record in een commerciële functie.
 • Je hebt creatieve mindset.
 • Je hebt kennis over content marketing, social & digital media.
 • Je bent prestatiegericht en hebt een entrepreneurial mindset.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

 

Klinkt cool, maar what's in it for me?

&.media group is een ambitieus mediabureau in de Amsterdamse binnenstad, gevestigd in een gloednieuw pand aan de Ruysdaelstraat. Wij hebben het voorrecht om voor prachtige klanten te mogen werken en hebben een ervaren en enthousiast team. Last but not least: we bieden een mooi marktconform salaris, personal growth mogelijkheden, sportlessen, een Macbook en een overheerlijke lunch!

Startdatum: Per direct

Interesse?

Wil jij bij ons aan de slag als gloednieuwe aanwinst in de functie Senior Growth Manager en wil je meer ontdekken rondom de mogelijkheden binnen deze functie? Solliciteer hier en wie weet drinken we snel een kop koffie!

and-media.group

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.