[Vacatures] Finally zoekt een Senior Project Manager

[Vacatures] Finally zoekt een Senior Project Manager

Finally is per direct op zoek naar een:

Senior Project Manager

Wie zoeken we?

Wingman die grenzen opzoekt en bewaakt

Onder je vrienden sta je bekend als ‘de regelaar’. Waar anderen tegen een muur aan lopen, klim jij eroverheen. Doelgericht, terwijl je nooit de likeability uit het oog verliest. Onze klanten kunnen zorgeloos lachen, want zij krijgen de oplossingen die ze verdienen. En onze teams kunnen trots zijn, want ze hebben het beste uit zichzelf gehaald.

Wat ga je doen?

Grote projecten in goede banen leiden

Als de vertrouwde partner van onze klanten moet jij beloftes waarmaken. Misschien zelfs overtreffen. Dat ís niet makkelijk, maar jij laat het wel makkelijk lijken. Met een moeiteloze combinatie van jouw projectmanagementvaardigheden en een natuurlijk talent voor het opbouwen van klantrelaties, ben je de ultieme powerhouse die elke uitdaging aankan. 

Met helicopterview beheer en regisseer je het gehele proces vanaf de aanvraag en conceptfase tot aan de succesvolle oplevering. Je bewaakt de planning, budgetten en kwaliteitsnormen en zorgt ervoor dat elk project vlekkeloos verloopt. Een flinke verantwoordelijkheid die je niet doet schrikken, maar juist energie geeft. Dat kan ook niet anders, met zo’n sterk team om je heen.

Wat verwachten we?

De vereisten

  • Minstens vijf jaar ervaring in projectmanagement aan bureauzijde
  • Goed in het opbouwen en onderhouden van klantrelaties
  • Het vermogen om meerdere projecten tegelijkertijd te beheren
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, mondeling én schriftelijk
  • Is zeer organisatorisch, houdt het hoofd altijd koel
  • Bezit een goede dosis improvisatietalent
  • Kan of wil werken met projectadministratie-pakket GRIPP
  • Is 32-40 uur per week beschikbaar

 

Wat mag jij verwachten?

De voordelen

Natúúrlijk krijg je een marktconform salaris, een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. En natúúrlijk hebben we een voetbaltafel en een bar. Logisch. Werkgeluk zit in andere dingen. Zoals het bouwen aan en groeien binnen een creatief bureau. En ook erg fijn: we zijn en blijven onafhankelijk, dus ga ervan uit dat de inhoud altijd voorop staat. Je komt terecht in een multidisciplinair team met een bak aan ervaring - dus er valt over en weer genoeg te leren en inspireren. Ons klantportfolio is lekker divers en de aanvragen nog diverser. Geen dag is hetzelfde. Je werkplek overigens wel (geen flexplek-kantoortuin, hoera!).

Enthousiast? Solliciteer hier.

www.finallyanagency.nl

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.