[Vacatures] Fremantle zoekt een HR Adviseur

[Vacatures] Fremantle zoekt een HR Adviseur

Fremantle is per direct op zoek naar een:

HR Adviseur (32 - 40 uur)

Voor onze afdeling Human Resources zijn we op zoek naar een enthousiaste. HR Adviseur voor minimaal 32 uur per week. Neem jij eigen initiatief, bruis je van de energie en ben je betrokken bij je collega's? Lees dan verder!

Het team

Het HR team van Fremantle is een jong, hecht en betrokken team. Het team bestaat uit zes collega’s waarvan drie zich dagelijks bezighouden met recruitment. We staan midden in de organisatie. De dagelijkse dynamiek en de open cultuur zorgt er voor dat collega’s regelmatig bij ons binnen lopen met vragen, maar ook gewoon voor een praatje waardoor geen enkele dag het zelfde is.

De rol

Als HR Adviseur bij Fremantle krijg je de kans om mee te bouwen aan een moderne HR (service) organisatie, terwijl je ook de dagelijkse hands-on taken oppakt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met HR gerelateerde vragen,  je faciliteert  instroom, doorstroom en uitstroom van personeel en je pakt een actieve rol in het verbeteren en implementeren van HR processen in samenspraak met de HR Manager. Je doet dit door nauw samen te werken met jouw HR collega’s, maar je zorgt ook voor goede afstemming met andere afdelingen zoals Communicatie, IT en Facility om zo de ‘onboarding’ van collega’s of de uitrol van HR initiatieven goed te laten verlopen.

Wat ga je nu echt doen?

 • Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers een vliegende start kunnen maken binnen Fremantle door een feilloze onboarding (in systemen en ‘live’).
 • Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers en management voor HR gerelateerde vragen. Dit gaat om praktische vragen, maar soms ook in een meer vertrouwelijke setting. Collega’s moeten zich veilig voelen om aan jou hun verhaal kwijt te kunnen.
 • Samen met je HR collega’s ben je verantwoordelijk voor de gehele personeelsadministratie in SD Worx/COBRA en de daaraan gerelateerde correspondentie en opvolging. Denk hierbij aan het invoeren en accorderen van mutaties, het bijhouden van personeelsgegevens, controle op vakantiedagen, enz.
 • Je werkt zelfstandig aan HR projecten (zoals advies voor invoeren van nieuw beleid of het optimaliseren van HR processen) en geeft daarover advies aan de HR manager.
 • Je werkt nauw samen met de HR medewerker en stemt dagelijks taken en verantwoordelijkheden af. Waar mogelijk bied je ondersteuning om nieuwe HR-processen te begrijpen en onderdeel te maken van de rol.

Wie ben je?

 • Als HR Adviseur weet je als geen ander hoe belangrijk het is om nauwkeurig en gestructureerd te werken. Je pakt vraagstukken zelfstandig op, maar weet ook de hulpvraag te stellen waar nodig. Je neemt initiatief om projecten op te pakken en komt met ideeën om nog efficiënter te kunnen werken.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie voor minimaal 2 tot 3 jaar en hebt bij voorkeur een HBO opleiding gedaan op het gebied van HR.
 • Je bent hands-on, brengt energie en stelt de juiste prioriteiten
 • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je hebt basiskennis van de HR wet- en regelgeving.
 • Je bent op korte termijn beschikbaar. Exacte startdatum in overleg

Wat bieden wij:

 • Een marktconform salaris met 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Je krijgt een Macbook in bruikleen
 • Je krijgt een tegemoetkoming in de reiskosten
 • Je bouwt pensioen op waarbij jij 1/3 van de premie betaalt en Fremantle de rest

Overige voorwaarden:

 • Toegang tot OpenUp, een platform om te werken aan je fysieke en mentale gezondheid; krijg op een laagdrempelige manier toegang tot goede gesprekspartners en interessante workshops over belangrijke onderwerpen zoals energie, gezondheid of slaap
 • Makkelijke toegang tot het bijwonen van shows of producties die wij als Fremantle vol trots creëren.
 • 1 vrij besteedbare dag per jaar die jij belangrijk vindt (bijvoorbeeld het Suikerfeest of een dagje Lowlands, met andere woorden een dag die echt belangrijk is voor jou!)
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsplan via New Mobility Lease.
 • En uiteraard een mooie werkplek in Amsterdam!

Fremantle

The place creatives call home. Great ideas can come from anywhere. Which is why we’ll go anywhere to find the stories that haven’t been told and to tell them like no one else can. We connect the best creative talent and create timeless shows. Irresistible entertainment. From every corner of the world. For every corner of the world. The place creatives call home. The place we call home.

Fremantle Nederland is onderdeel van, één van ’s werelds grootste televisieproducenten. Per jaar creëert, ontwikkelt, produceert en distribueert Fremantle ruim 12.000 uur aan programma’s, en meer dan 70 formats in meer dan 30 landen. Je kent Fremantle onder andere van RTL Boulevard, The Masked Singer, Heel Holland Bakt, B&B Vol Liefde, Holland’s Got Talent, Ex On The Beach, Bureau Arnhem, Dream School, Mocro Maffia, Dirty Lines en Judas II.

Fremantle maakt producties met veel oog voor duurzaamheid en min mogelijk verspilling. Ons hele kantoor heeft groene energie en alle initiatieven/producties worden gemeten, zodat duidelijk is hoe duurzaam of groen een bepaald proces of productiewijze is.

Fremantle Nederland blijft groeien en daarom zijn we altijd op zoek naar talenten, zowel voor onze producties als voor de overhead teams zoals Finance, HR, Communicatie, Legal, IT.

Interesse?

Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier. Je krijgt binnen een paar dagen altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen!

www.fremantle.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Fremantle neemt belang in Nederlands productiehuis AMANT

16-07-2024 | 14:59:00
Fremantle Nederland neemt een belang in AMANT productions, een productiehuis dat in 2023 is opgericht door Sabine Feij en Jeroen Compeer.

[Vacatures] Fiction Valley zoekt een Coördinator Production Fiction

07-06-2024 | 10:39:00
Fiction Valley is per direct op zoek naar een Coördinator Production Fiction -Fulltime

Georgette Schlick (Fremantle): Producenten moeten zich opnieuw uitvinden

31-05-2024 | 15:20:00
Tv-producenten moeten het businessmodel opnieuw uitvinden. Met deze boodschap kwam Georgette Schlick, CEO Noord Europa van tv-producent Fremantle (onderdeel van RTL Group)

[Vacatures] Blue Circle (Part of Fremantle) zoekt een Castingredacteur

16-05-2024 | 08:44:00
Blue Circle (Part of Fremantle) is per direct op zoek naar Castingredacteur

[Vacatures] Blue Circle (Part of Fremantle) zoekt een Booker (films en series)

16-05-2024 | 08:24:00
Blue Circle (Part of Fremantle) is per direct op zoek naar Booker (films en series)

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.