[Vacatures] Fremantle zoekt een Recruiter

[Vacatures] Fremantle zoekt een Recruiter

Fremantle is per direct op zoek naar een:

Recruiter

Talent trekt Talent aan! Ben jij de persoon die het juiste talent weet te vinden en te matchen binnen onze productieteams?! Ben jij nieuwsgierig, resultaat gedreven en gaat jouw hart sneller kloppen van de juiste persoon op de juiste plaats? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Je maakt gebruik van ons (/jouw) netwerk in onze branche. Jij kent de talenten, bent regelmatig met hen in contact en weet wanneer zij beschikbaar zijn. Dit verwerk je in ons wervingssysteem;
 • Je weet welke kandidaat het meest geschikt is voor welk format, of welke kandidaten het beste in welk team zouden passen;
 • Je screent CV's, voert gesprekken, checkt referenties, en bespreekt arbeidsvoorwaarden;
 • Je hebt direct en nauw contact met al je stakeholders binnen de verschillende producties en overhead afdelingen, introduceert je kandidaten met daarbij behorende informatie en details en informeert (pro-actief)
 • Met jouw enthousiasme en kennis van de markt, trek jij het talent aan en overtuig jij hen om voor Fremantle te kiezen in deze concurrerende markt;
 • Je bouwt aan een goede relatie met al jouw stakeholders en draagt de Fremantle waarden uit.
 • Je bent (mede) verantwoordelijk voor de productieplanning (met zowel interne als externe kandidaten);
 • Je bouwt aan onze zichtbaarheid in de markt, denkt o.a. aan de vormgeving en het bereik van onze vacatures. Ervaring met het inzetten van social media is een pre!

 

Wie ben jij?

Je bent ambitieus, een professionele gesprekspartner en hebt recruitment ervaring of je wil een switch maken in jouw carrière. Je bent een netwerker en bent in staat jezelf snel nieuwe vaardigheden eigen te maken. Je kunt goed onder strakke deadlines werken en denkt in kansen en mogelijkheden. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en houdt van bouwen met een leuk team in een dynamische organisatie.

Gaat het door jou samengestelde, topteam straks programma’s maken zoals The Masked Singer, RTL Boulevard of Boer zoekt Vrouw?

Wie zijn wij?

Fremantle Nederland is onderdeel van Fremantle, één van ’s werelds grootste televisieproducenten. Per jaar creëert, ontwikkelt, produceert en distribueert Fremantle ruim 12.000 uur aan programma’s, en meer dan 70 formats in meer dan 30 landen. Ook is Fremantle een wereldleider in digital en branded entertainment!

Voor Fremantle is de mooiste en beste programma’s maken key. Deze passie en dynamiek leeft overal binnen de organisatie. Hierbij is de zorg voor onze mensen heel belangrijk en werken mensen graag bij ons. 

Wat bieden wij?

 • Een plek om te leren, te groeien en het beste uit jezelf te halen!
 • Een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Een flexibele werkplek in Amsterdam en mogelijkheden om het thuiswerken zo goed mogelijk te faciliteren.

 

Wat nu?

Hebben we je interesse gewekt en wil je meer weten?! Neem dan contact op met onze People Director Liesbeth Schuurbiers via liesbeth.schuurbiers@fremantle.com of solliciteer hier.

www.fremantle.nl

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.