[Vacatures] Glasnost zoekt een PR Consulatant

[Vacatures] Glasnost zoekt een PR Consulatant

Glasnost is per direct op zoek naar :

PR Consulatant-Full-time · Amsterdam

Wie zijn wij

Wij zijn Glasnost, onderdeel van ACE. Een creatief team van ambitieuze vakidioten dat pr net even anders aanpakt. Met spraakmakend werk dat de aandacht verdient genereren wij positieve impact voor onze wereldse klanten zoals VodafoneZiggo, Maandag, Rituals, Unilever, Interpolis en Oatly. Met openheid, lef en passie maken we de wereld een tikje mooier en leiden we de revolutie in pr. We gaan voor spraakmakend werk. Met impact. Via Corporate PR en Brand PR. En met onze collega’s van Ace gaan we nog veel breder dan dat. Als jij dat ook wilt ben je bij ons aan het goede adres.

Wij zijn een people first agency. Dat betekent dat wij er alles aan doen om jou te laten groeien en je ambities waar te maken. Wees ook voorbereid op een ongekend goede informele sfeer binnen een jong, ambitieus en enthousiast team met een open cultuur. Werkgeluk vinden wij belangrijk en we zorgen graag voor een optimale werk/privé balans, waarbij we 60 procent op kantoor werken en verder mag je het zelf bepalen. Of je werkt bijvoorbeeld 4 weken in het buitenland, ook lekker.

En wij zoeken een consultant. Iemand met een missie. Iemand die opspringt tijdens een brainstorm en ineens roept “Ik heb HET idee”. En je weet deze ideeën ook haarfijn uit te voeren. Je bent in staat met jouw oplossingen de klant omver te blazen en te verrassen, misschien wel te shockeren. Want openheid en eerlijkheid is belangrijk. 

Wat ga je doen als Consultant?

 • Client lead / adviseur.Je bent de spin in het web en weet van de hoed en de rand als het gaat om jouw klanten. Je bent op de hoogte van de laatste trends, hipste influencers, nieuwste blogs en zet deze kennis in voor de PR- en marketingstrategieën van klanten. Je hebt dagelijks/wekelijks contact met je klant en bent met jouw kennis een serieuze sparringspartner en adviseur voor de klant. Je bent bovendien verantwoordelijk voor de creatie van (creatieve) PR plannen. Van corporate tot creatief. En earned first campagnes. Uiteraard in samenwerking met strategen en creatieven. Samen maak je het beste werk. 
 • Project manager.Je zorgt er voor dat je projecten financieel gezond verlopen en checkt wekelijks de status. Dit rapporteer je direct aan de Account Director. Je bepaalt op effectieve wijze prioriteiten, benodigde acties, tijd en middelen om de PR-activiteiten tot een succes te maken. Naar de klant toe weet jij de rol in te nemen als stuurman, door haarfijn verwachtingsmanagement op de projectdoelen, voortgang en de planning te projecteren. 
 • Aanvoerder. Als aanvoerder van het klant team draag jij ook intern de verantwoordelijkheid voor uitvoering en voortgang van projecten.  Je zorgt ervoor dat iedereen in het team weet wat er van hen verwacht wordt en zorgt dat de voortgang niet in gevaar komt. Je coacht hierbij de stagiaires, Account Assistants en Account Executives. 
 • Connector. Naast extern adviseur vervul je ook intern een belangrijke taak, en dat is het uitbreiden van ons media netwerk. Een goed verhaal krijgt alleen een plek in de media als we onze relaties ook op peil houden. Daarom bouw jij mee aan ons wereldwijde PR netwerk? Van influencers tot journalisten en andere smaakmakers. Die relaties zijn goud waard. Ook voor jou. Wekelijks steek jij hier een deel van jouw tijd in. Koffietje hier, eventje daar. Jij krijgt er energie van. 

Wat verwachten wij van jou

 • Je een lefhebber bent die altijd voor kwaliteit gaat en naar het beste resultaat streeft.
 • Je op een diplomatieke manier de confrontatie aan durft te gaan met de klant,
  collega of leverancier om het beste advies te geven.
 • Je hebt zichtbaar plezier in je werk en het leven. Je vrienden noemen
  je gepassioneerd.
 • Je hebt passie voor je vak en krijgt energie van zowel tech, lifestyle als retail merken.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een communicatierol aan bureau- of klantzijde.
 • Je kan vloeiend Nederlands in woord en geschrift.

 

Wat kun je van ons verwachten

 • Salaris: dat is bij ons in orde. When we win, you win!
 • Aanvullend partnerschapsverlof: 5 weken aanvullend partnerschapsverlof tegen 100 procent salaris;
 • Pensioen: onze bijdrage is tweederde voor het opbouwen van je zakcentje voor later;
 • Vakantiedagen: wij bieden je 27 vakantiedagen, lekker toch;
 • Groeikansen: we are serious about people. Er zijn dus ook groeikansen en daar investeren we in. In jou dus. Wat dit voor jou is, dit gaan we graag samen met jou uitvinden. Maar weet dat we dit grondig aanpakken.
 • Remote werken: wil je wat langer genieten van je vakantiebestemming? Geen probleem, bij ons kun je een 4 weken per jaar remote werken;
 • Flexibel werken: een splinternieuw designkantoor in de Houthavens met eigen café, barista en flex werkplekken, waarbij je ongeveer 60 procent op kantoor zal werken en 40 procent thuis;
 • Stuff: Een laptop (MacBook) en natuurlijk vergoeden we de kosten zakelijke telefoon;
 • Fun: een ongekend goede sfeer binnen een jong, ambitieus en enthousiast team met een open cultuur en informele sfeer met regelmatig borrels, legendarische stapavonden en een supergezellig kerstdiner.

Yes, you made it to the end! Interesse? Sollicitier hier. We hopen je snel bij ons op kantoor te zien! Heb je toch nog vragen over de functie? Stel ze aan jouw toekomstige collega Liduine Peek op liduine@glasnost.amsterdam. Of heb je een vraag over de vacature, stuur dan een mail naar irene@thisisace.nl. 

www.glasnost.amsterdam

www.thisisace.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Dutch PR Awards 2024] Glasnost: Vodafone Memory Recall (Geef je telefoon een langer leven)

07-05-2024 | 09:14:00
Als Creative Agency helpt Food Cabinet merken en organisaties impact te maken

[Dutch PR Awards 2024] Glasnost: Shared Shop van Vodafone Business

07-05-2024 | 08:56:00
Vodafone Business vraagt Glasnost aan MKB-bedrijven te laten zien dat Vodafone Business hun partner voor vooruitgang is

Magnum bundelt krachten met Troye Sivan

30-04-2024 | 11:10:00
Ze maakten samen drie remixen van zijn nummer Honey, passend bij de ijssmaken die zijn gebaseerd op verschillende stemmingen: Euphoria, Chill en Wonder

Kruidvat kiest ACE-agency Glasnost voor PR

28-03-2024 | 09:45:00
Het bureau ondersteunt het team van Kruidvat op uiteenlopende vraagstukken, van productintroducties tot maatschappelijke campagnes

[Vacatures] Glasnost zoekt een Account Director

11-03-2024 | 09:42:00
Glasnost is per direct op zoek naar Account Director-Full-time · Amsterdam

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.