[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Campagne Manager

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Campagne Manager

Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar:

Campagne Manager -(36-40 uur)

Als Campagne Manager ben je samen met de Account Manager verantwoordelijk voor media campagnes die bij Global worden ingekocht en zorg je ervoor dat deze van a tot z goed zijn ingeregeld. Wil jij een stap zetten richting de mediawereld of wil je je kennis verbreden binnen een leuke media organisatie? Top!

Je schakelt dagelijks met onze klanten en mediabureaus en onderhoud op deze manier een goede relatie met hen. Hierbij signaleer je kansen en ben je een doorpakker! Geen media-ervaring? Geen probleem; wij leren je de (buitenreclame) markt kennen.

Dit ga je doen

 • Je bent een belangrijke schakel binnen je team. Hierbij ben je operationeel verantwoordelijk en aanspreekpunt voor verschillende klanten als Corendon, Belsimpel, musea, goede doelen tot zelfs lokale adverteerders.
 • Je coördineert de tofste reclamecampagnes en vindt het leuk om de backoffice hiervan bij te houden; jouw werkzaamheden beslaan het hele proces. Over de binnengehaalde orders hoeven de Account Managers zich geen zorgen te maken, jij hebt namelijk altijd de controle.
 • Het ene moment ben je bezig met de levering van posters voor abri’s; het andere moment ben je bezig met het managen van digitale campagnes.
 • Jij bent de chef van het aftersales proces. Denk daarbij aan het opstellen van presentaties, het sturen van campagnefoto’s en het uitdraaien van rapportages.
 • Je gaat soms mee op afspraak; zo werk je aan je relatiemanagement en doe je veel kennis op.

Benieuwd hoe je eerste weken eruit zullen zien? Scroll dan naar onder.

Dit ben jij en neem je mee

Je bent een echte teamspeler, maar ook de aangewezen persoon om een eigen project te runnen. Door jouw energie gaat het managen van relaties, zowel in- als extern je goed af. Nauwkeurigheid en goede communicatie past goed bij je.

Een deadline behalen? Jij presteert goed onder druk en weet de doelstellingen van de klant te realiseren met een commerciële blik. Daarnaast vind je het leuk om kansen te signaleren en door te pakken.

Wij zijn op zoek naar iemand met 0-5 jaar werkervaring die de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Geen media-ervaring? Geen probleem; wij leren je de (buitenreclame) markt kennen; wij vinden het juist een mooie uitdaging als je vanuit een andere branche jouw kennis bij Global kunt laten voortvloeien.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris inclusief een commissieregeling.
 • Onbeperkte vrije dagen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding of de mogelijkheid tot een elektrische fiets.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimdenkend in opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Wij werken samen met Jobtimistic; een extern coaching- en trainingsbedrijf waarbij je terecht kan met diverse uitdagingen binnen je werk.
 • Niet geheel onbelangrijk.. activiteiten zoals: varen in onze eigen sloep met klanten en collega’s, deelname aan o.a. onze Kerstbomenborrel en andere media-events en andere events waar je je klanten en/of collega’s (nog) beter leert kennen, ben jij bij!
 • Office first, maar ook mogelijkheden voor thuiswerken.

Zo zien je eerste weken eruit

Voor de eerste paar weken wordt één van je directe collega’s jouw buddy. Deze collega zorgt ervoor dat je intern wegwijs wordt gemaakt. Denk daarbij aan onze systemen leren kennen, hoe de lijntjes lopen tussen verschillende afdelingen en hoe je vanuit jouw rol onze klanten zo goed mogelijk kan servicen.

Behalve je eigen team, zal je ook de andere Globallers leren kennen. Je hebt kennismakingsgesprekken met alle managers, zodat je weet welke verantwoordelijkheid er binnen een afdeling ligt. Een Campagne Manager heeft bijna met elke afdeling contact; zo komen deze kennismakingen dus goed van pas en maak je je eerste stappen om de Out of Home wereld te leren kennen (mocht je onze branche nog niet kennen).

Grote kans dat je in jouw eerste periode ook direct deelneemt aan één van onze eigen events of een extern event. Er gebeurt altijd van alles in onze branche en daar zijn dan ook regelmatig bijeenkomsten die vaak worden afgesloten met een hapje en een drankje. In het diepe gooien doen wij niet.. jij krijgt de kans om Global, je collega’s en de markt te leren kennen.

Solliciteer!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.com.nl

www.global.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

JCDecaux kan exploitatie digitale schermen in Utrecht alsnog starten; Clear Channel moet binnenkort stoppen

16-07-2024 | 16:46:00
JCDecaux kan de exploitatie van digitale buitenreclame in abri's binnenkort alsnog starten in de gemeente Utrecht, waarbij Clear Channel Nederland daar binnenkort mee zal moeten stoppen in de gemeente Utrecht

Global en The Pollinators bundelen krachten voor meer biodiversiteit in Nederland

02-07-2024 | 09:19:00
Deze samenwerking zal het bewustzijn over het belang van biodiversiteit in onder andere stedelijke omgevingen vergroten

Extinction Rebellion vervangt meer dan 500 buitenreclames; JCDecaux, Clear Channel en Global veroordelen illegale actie

01-07-2024 | 14:50:00
JCDecaux, Clear Channel en Global veroordelen de illegale actie van Extinction Rebellion die claimt meer dan 500 posters te hebben vervangen door een poster met de tekst Hier hing fossiele reclame. De actiegroep zegt het zat te zijn dat er fossiele reclames te zien zijn in de openbare buitenruimte.

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een (Junior) Account Manager

31-05-2024 | 07:57:00
Global is per direct op zoek naar (Junior) Account Manager (32-40 uur)

[Marketing Report Radio] Siebe-Geert de Boer (Global): BRO Next was de missing link in het buitenreclameonderzoek

27-05-2024 | 12:02:00
We spreken Siebe-Geert de Boer over de recente introductie van BRO Next, een uitgebreid en uitdagend bereiksonderzoek in de buitenreclame sector

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.