[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een (Junior) Account Manager

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een (Junior) Account Manager

Global is per direct op zoek naar:

(Junior) Account Manager (32-40 uur)

Wij zijn Global. We denken groot, werken hard en staan nooit stil. Het zijn onze getalenteerde en gepassioneerde Globallers die ons leidend maken op het gebied van o.a. creativiteit en innovatie. Wij zijn niet voor niets Media Exploitant van het jaar geworden!

Wil jij onderdeel worden van de grootste buitenreclame exploitant van Nederland en je verder ontwikkelen in het salesvak binnen een commerciële organisatie? Onze missie is om onze klanten te inspireren met de mogelijkheden van (Digital) Out-of-Home reclame en de impact die dit kan hebben op hun merk en producten.

Dit ga je doen

Je wordt dus onderdeel van een salesteam bestaande uit enthousiaste collega’s als
Account Managers en Campagne Managers, met ieder hun eigen discipline.

Je bent verantwoordelijk voor het maken van salesplannen voor jouw eigen klanten en de maandelijks opgestelde salesdoelstellingen. Je adviseert en presenteert jouw salesadvies richting klanten om vervolgens een warme band op te bouwen en te werken aan een constructieve samenwerking.

Heb je nog geen ervaring met het maken van een salesplan? Geen probleem; wij leren je de kneepjes van het media- en salesvak. Er zijn meerdere collega’s die bij ons hebben stage gelopen, traineeships hebben gevolgd en zich ontwikkeld hebben tot succesvolle salesprofessionals. Bij ons krijg je de kans om te werken in een commerciële omgeving waar persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staan.

Heb jij al enige saleservaring? Dat is helemaal mooi; dan verwelkomen wij jou ook vol enthousiasme en helpen je verder groeien in je carrière.

Dit ben je en neem je mee

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en commerciële werkervaring (minimaal 1 jaar). Het zweet breekt je niet uit als je een klant gaat bellen, op afspraak bent met een klant, of een presentatie moet geven; jij pakt graag de bühne!
 • Je bent gedreven, hebt doorzettingsvermogen, scoringsdrang en straalt positiviteit uit.
 • Naast dat we keihard werken bij Global, waarderen wij een goede dosis humor en social skills.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris, realistische commissie én een mobiliteitsbudget.
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen plus andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling (in- en externe coaching).
 • Een Global sloep om jouw relaties mee te nemen tijdens de lunch of een borrel. Daarnaast neem je deel aan onze (netwerk) events als de Kerstbomenborrel en verschillende kennis events om je klanten en je collega’s nog beter te leren kennen.

Het team & de onboarding

 • Ons sales- en marketing team bestaat uit 54 man. Binnen ons team werken en veel generalisten en specialisten, waardoor je in korte tijd veel zal gaan leren op het gebied van (Digital) Out of Home en de media ansich.
 • Voor de eerste paar weken wordt één van je directe collega’s jouw buddy. Deze collega neemt jou mee naar verschillende meetings en zorgt ervoor dat je intern wegwijs wordt gemaakt. Denk daarbij aan onze systemen, hoe de lijntjes lopen tussen verschillende afdelingen en hoe je vanuit jouw rol jouw klanten zo goed mogelijk kan servicen.
 • Er gebeurt veel binnen Global en binnen onze branche; grote kans dat je in de eerste periode ook direct deelneemt aan één van onze eigen events of een extern event.
 • In het diepe gooien doen wij niet.. jij krijgt de kans om Global, je collega’s en de markt te leren kennen.

Solliciteer!

Klinkt dit als een rol die bij jou past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.com.nl

www.global.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

JCDecaux kan exploitatie digitale schermen in Utrecht alsnog starten; Clear Channel moet binnenkort stoppen

16-07-2024 | 16:46:00
JCDecaux kan de exploitatie van digitale buitenreclame in abri's binnenkort alsnog starten in de gemeente Utrecht, waarbij Clear Channel Nederland daar binnenkort mee zal moeten stoppen in de gemeente Utrecht

Global en The Pollinators bundelen krachten voor meer biodiversiteit in Nederland

02-07-2024 | 09:19:00
Deze samenwerking zal het bewustzijn over het belang van biodiversiteit in onder andere stedelijke omgevingen vergroten

Extinction Rebellion vervangt meer dan 500 buitenreclames; JCDecaux, Clear Channel en Global veroordelen illegale actie

01-07-2024 | 14:50:00
JCDecaux, Clear Channel en Global veroordelen de illegale actie van Extinction Rebellion die claimt meer dan 500 posters te hebben vervangen door een poster met de tekst Hier hing fossiele reclame. De actiegroep zegt het zat te zijn dat er fossiele reclames te zien zijn in de openbare buitenruimte.

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Campagne Manager

01-07-2024 | 07:51:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar Campagne Manager -(36-40 uur)

[Marketing Report Radio] Siebe-Geert de Boer (Global): BRO Next was de missing link in het buitenreclameonderzoek

27-05-2024 | 12:02:00
We spreken Siebe-Geert de Boer over de recente introductie van BRO Next, een uitgebreid en uitdagend bereiksonderzoek in de buitenreclame sector

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.