[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Contract Manager

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Contract Manager

Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een:

Contract Manager (36-40 uur)

Het Contract team is het hart van Global. Het Contractportfolio, met meer dan 1.000 contracten, bepaalt hoe goed wij in staat zijn om commercieel succesvol te zijn in het verkopen van de advertentieruimte op onze reclameobjecten. Een groot Contractportfolio betekent dat wij een groot bereik genereren over heel Nederland. Al onze contracten hebben betrekking op een concessie, te weten: gemeenten, supermarkten, tankstations en winkelcentra met zowel statische objecten (posters) en digitale schermen. Hoe meer bereik wij hebben, hoe meer en meer divers ons aanbod wordt richting onze klanten als Unilever, Coca-Cola en vele lokale klanten. Het Contract team zorgt ervoor dat wij de door ons gewenste Concessies binnenhalen. Dit doen we door het beste Accountmanagement en het slim inschrijven op aanbestedingen.

Met gemeenten, vastgoed partijen, supermarkten en de grote oliemaatschappijen sluiten we overeenkomsten die Global het exclusieve recht geven (digitale) reclameobjecten te plaatsen en exploiteren. Je bent als Contract Manager verantwoordelijk om met gemeenten contracten aan te gaan voor een langdurige samenwerking. Jij bent hierdoor een belangrijke schakel in de organisatie en bepaal jij met de rest van je collega’s één van de koersen van Global.

Ook werkt het Contracten team, dat uit 8 ambitieuze en gezellig collega’s bestaat, nauw samen met het Operations team waarbij we continu werken aan een nóg beter product. Denk hierbij o.a. aan het ontwikkelen van nieuwe reclameobjecten, innovatieve manieren om duurzaamheid te bevorderen of nieuwe manieren waarop we kunnen digitaliseren.

Dit ga je doen

 •  Je hebt de verantwoordelijkheid (en dus ook de vrijheid) over je eigen portfolio met gemeenten verspreid over Nederland.
 •  Je onderhoudt continu contact met jouw Contractpartners waarbij je secuur de gemaakte afspraken bewaakt en de focus hebt op een correcte en tijdige uitvoering. Daarnaast ben je met jouw Contractpartners in gesprek om nieuwe behoeften en/of ontwikkelingen te monitoren.
 •  Wanneer een tender binnenkomt duik je in de gepubliceerde tender teksten en bepaal je, aan de hand van jouw analyse van de stukken, de aanpak.
 •  Jij hebt de regie en treedt op als een echte projectmanager door verschillende afdelingen (sales, operations, marketing) binnen de organisatie samen te laten werken aan de tender, je stelt deadlines en vergaart alle informatie die je nodig hebt. Uiteindelijk zal jij de tender schrijven en daarmee de sleutel naar het succes in handen hebben.
 •  Je bouwt nieuwe relaties op en je onderhoudt en optimaliseert de bestaande relaties.

 

Dit ben je en neem je mee

Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring op tender- of contractmanagement. Basiskennis in aanbestedingsrecht is een pre omdat bij een tender veel begrippen voorkomen uit het aanbestedingsrecht.

Jij kunt goed hoofd- en bijzaken scheiden en de belangrijkste onderwerpen uit een tekst halen om deze vervolgens goed te kunnen formuleren in kansen en valkuilen. Deze eigenschappen heb je nodig om aanbestedingsdocumenten door te lezen en hieruit een vertaalslag te kunnen maken naar een sluitend aanbod.

Wie ben jij verder?

Je bent positief ingesteld, spot kansen en kan nauwkeurig en gestructureerd werken. Je hebt een kritische blik en je houdt de lange termijnvisie van de organisatie op je netvlies. Je kan goed zelfstandig werken en plannen, bent een echte teamspeler, maar ook de aangewezen persoon om een eigen project te runnen. Door jouw energie gaat het managen van relaties, zowel in- als extern je goed af; een goede communicatie zit in je DNA.

Tenslotte is het binnen deze rol belangrijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst in zowel woord als geschrift.

Wat bieden wij?

 •  Een goed salaris.
 •  31 vakantiedagen + 1 dag per jaar extra wanneer je je werkjubileum viert.
 •  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsvergoeding of de mogelijkheid tot het leasen van een elektrische fiets.
 •  Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 •  Een goede leerschool als je meer wilt weten over de reclame- en mediawereld.
 •  Veel leuke events zoals onze jaarlijkse Kerstbomenborrel en andere leuke media- en kennis events.

 

Oh ja nog even dit.. wie is Global?

Global Media & Entertainment is dé buitenreclame-exploitant van Nederland. Global is onderdeel van een internationale organisatie. Het hoofdkantoor zit in Londen en daar is het bedrijf naast Out-of-Home ook marktleider in radio!

Wat is Out-of-Home?

Bewust of onbewust kom je buitenreclame, ook wel Out-of-Home genoemd, dagelijks tegen: onderweg, tijdens het boodschappen doen of tanken. Onze objecten staan overal. Het medium is dan ook uiterst geschikt om als adverteerder in een korte tijd een grote groep mensen te bereiken. Met een uitgebreid en divers portfolio, zorgt Global ervoor dat adverteerders met de juiste creatieve (Digital) Out-of-Home campagnes hun doelstellingen behalen.

Solliciteer direct!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Dit zijn de winnaars van de AMMA Awards 2024

17-05-2024 | 08:54:00
De grote winnaar van de avond was dentsu, dat maar liefst vier AMMA Awards mee naar huis mocht nemen, waaronder die van Bureau van het Jaar

Dit zijn de winnaars van de Your Craft DOOH-design challenge 2024

02-05-2024 | 11:29:00
Deze samenwerking bood jong talent de kans om een innovatieve Digital Out-of-Home campagne te ontwikkelen voor op het netwerk van Global

Global Media & Entertainment krijgt voorlopige exploitatie buitenreclame RET (Rotterdam)

22-04-2024 | 05:00:00
Vanaf 1 mei 2024 is Global na 6 jaar terug in Rotterdam met bijna 3000 Out-of-Home postervlakken op straat en in de metro

Global telt af met NOC*NSF naar de Olympische Spelen

17-04-2024 | 08:55:59
Op duizenden plaatsen in ons land tellen de digitale klokken af tot de start van de Olympische Spelen in Parijs

[Vacatures] Global zoekt een Contracting Director

09-04-2024 | 08:22:00
Global is per direct op zoek naar Contracting Director (36-40 uur)

 

 

 
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.