Marketing Report
[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Product Owner / Applicatiebeheerder vacatures

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Product Owner / Applicatiebeheerder

Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar:

Product Owner / Applicatiebeheerder (36-40 uur)

Global Media & Entertainment. Aangenaam! Wij zijn de grootste buitenreclame-exploitant van Nederland. Merken adverteren via ons op posters in o.a. bushokjes, maar ook op onze digitale schermen, van heel groot tot klein, van op straat tot op de grootste NS stations.

Onze organisatie bevindt zich in een fase van verandering en groei, met een focus op het optimaliseren van onze IT-infrastructuur. Om deze transitie en de huidige werkzaamheden in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een Product Owner / Applicatiebeheerder.

Als Product Owner / Applicatiebeheerder speel je een belangrijke rol in onze transitie, waarbij je binnen jouw visie een doorvertaling maakt van gebruikerswensen naar technische oplossingen in samenwerking met een groot aantal interne en externe stakeholders.

Dit ga je doen

Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze nieuwe middleware vanuit de behoeften van onze gebruikers. Onze middleware technologie is gebouwd volgens de laatste technische standaarden (Django, Docker, Kubernetes, AWS) en integreert verschillende tools en databases, automatiseert werkprocessen. Het geeft ons de flexibiliteit om sneller nieuwe functionaliteiten te kunnen ontwikkelen, testen en uitrollen.

Vanuit onze bedrijfsdoelstellingen en in samenwerking met de enterprise architect formuleer je de productvisie en draag je deze uit binnen onze organisatie. Je prioriteert en vertaalt wensen van finance, concessie management, operations en sales naar een extern ontwikkelteam.

Als Applicatiebeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor het gebruik van Oracle, Exact en TM1. Je slaat een brug tussen de gebruikers en onze applicatie partners en leveranciers, waarbij specifieke maatwerk functionaliteiten zoveel mogelijk verhuizen naar onze middleware technologie om de applicaties standaard en beheersbaar te houden.

Dit ben je en neem je mee

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau .
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een technische rol en hebt affiniteit en ervaring met applicatiebeheer.
  • Ervaring met SQL is een must is en programma ervaring in Python een pré.
  • Je bent goed met data en sterk in processen en het beheersen van de Nederlands en Engels is een must.

 

Als Product Owner / Applicatiebeheerder ben je naast het werken op strategisch vlak ook verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele werkzaamheden binnen zowel de middleware als de applicaties.

Je bent analytisch en hebt een goed probleemoplossend vermogen. Je bent in staat om complexe problemen te analyseren en hierbij effectieve oplossingen te vinden. Je houdt het hoofd koel en kunt snel schakelen bij bijvoorbeeld incidenten.

Omdat je veel met interne en externe stakeholders schakelt ben je in het bezit van goede communicatieve vaardigheden. Het gaat je goed af wanneer je technische zaken moet vertalen in begrijpelijke taal voor je collega’s.

Last but not least, wat bieden wij?

  • Een goed salaris
  • 31 vakantiedagen + 1 dag per jaar extra wanneer je je werkjubileum viert.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding of de mogelijkheid tot het leasen van een elektrische fiets.
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Thuiswerkmogelijkheden
  • Veel leuke events zoals onze jaarlijkse Kerstbomenborrel en andere media- en kennis events.

 

Solliciteer!

Klinkt dit als een omschrijving die bij jou past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

Lees ook:

Global Media & Entertainment wint Apeldoornse aanbesteding

27-11-2023 | 23:12:57
De gemeente Apeldoorn heeft een contract  met Global Media & Entertainment afgesloten voor het beheer, onderhoud en de reclame-exploitatie van deze objecten voor een periode van minimaal 10 jaar

TUI en Global Outdoor geven live inkijkje op winterzonbestemmingen

07-11-2023 | 15:28:00
Op de grote Nederlandse en Belgische treinstations zie je bewegende vakantiebeelden van een zonnige bestemming. Bekende influencers geven een ‘live’ inkijkje van het verblijf op een vakantiebestemming, waar ze op dat moment zijn, of net zijn geweest

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Planner

07-11-2023 | 08:00:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar Planner (32-40 uur)

Globals Make Some Noise start in Nederland

06-10-2023 | 08:37:00
Na jaren van succes in het Verenigd Koninkrijk, breidt Global's Make Some Noise zich uit naar Nederland, met als doel het ondersteunen van lokale goede doelen. Global Media & Entertainment heeft in het Verenigd Koninkrijk de afgelopen 10 jaar meer dan 175.000 mensen geholpen

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Account Manager

26-09-2023 | 09:35:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar Account Manager (32-40 uur)

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.