Marketing Report
[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Product Owner Salesforce vacatures

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Product Owner Salesforce

Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een:

Product Owner Salesforce (32-40 uur)

Wij zijn Global Media & Entertainment; de grootste buitenreclame-exploitant van Nederland. Merken adverteren via ons op posters verspreid over heel Nederland in o.a. bushokjes, maar ook op onze digitale schermen, van heel groot tot klein, van op straat tot op de grootste NS-stations. Hieruit voortvloeiend ontstaan dagelijks nieuwe uitdagingen die vragen om een gestructureerde aanpak.

Als Product Owner Salesforce ben je een deskundige professional met een visie en diepgaande kennis over (het gebruik van) Salesforce. Je bent op de hoogte van de laatste (technische) ontwikkelingen en als je nieuwe relevante toepassingen ziet dan aarzel je niet om daarvoor in actie te komen. Je zal veel schakelen met alle interne afdelingen en je bent in de lead in de samenwerking met een extern bureau met Salesforce specialisten.

Je hebt als doel om met Salesforce zo veel mogelijk waarde te creëren voor Global. Je helpt onze sales- en marketingafdeling bij het realiseren van hun groeidoelstellingen. Je denkt mee over het verkrijgen van beter en sneller inzicht door middel van heldere rapportages in Power BI. En voor alle Salesforce gebruikers werk je aan een intuïtieve, efficiënte workflow.

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken, uitdragen en uitvoeren van Global’s visie en strategie met Salesforce Sales Cloud. Je haalt alle wensen op bij de verschillende stakeholders (o.a. sales, marketing, operations, concessies en finance). Je prioriteert en vertaalt wensen naar concrete epics en user stories. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het realiseren en testen van alle verbeteringen en nieuwe functionaliteiten (dit doe je zelf en met partners). Kortom je houdt je bezig met het doorlopend verbeteren van ons Salesforce platform, altijd in nauwe samenwerking met de eindgebruiker.

Dit ben je en neem je mee

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding en/of hbo werk en denkniveau en minimaal 4 jaar ervaring met het systeembeheer van Salesforce.
  • Bij voorkeur beschik je over relevante Salesforce certificaten en heb je ervaring met Microsoft Power BI.
  • Je kunt procesmatig en analytisch denken en durft met passend advies te komen.
  • Je bent pro-actief, ziet kansen en denkt in oplossingen.

 

Je bent een teamspeler en luistert goed naar de behoeften van je collega’s. Je prioriteert hierbij o.b.v. waarde voor Global en maakt de keuze tussen standaard (waar het kan) en custom (waar het moet).

Communicatieve vaardigheden zijn erg belangrijk in deze rol, omdat je continue met verschillende belanghebbenden aan het afstemmen bent.

Als specialist zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt en dat eventuele problemen worden opgelost. Je bent het eerste aanspreekpunt bij incidenten en lost eerstelijns problemen snel en gemakkelijk op. Je helpt ook graag bij vraagstukken over werkprocessen in het systeem en de optimalisatie hiervan. Pro-actief advies geven is geen enkel probleem voor jou. Je onderbouwt voorstellen goed en houdt rekening met de verschillende belangen.

Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must.

Last but not least, wat bieden wij?

  • Een goed salaris.
  • Onbeperkt aantal vakantiedagen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding.
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Veel interessante en leuke events zoals onze jaarlijkse Kerstbomenborrel, waar je jouw externe stakeholders ook voor kan uitnodigen.

 

Solliciteer!

Klinkt dit als een omschrijving die bij jou past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

Lees ook:

[SWOT24] Eric Kip (Global): The Future is Bright

15-02-2024 | 11:05:00
In de rubriek [SWOT24] maken bepalende spelers een SWOT analyse van de reclamebureauwereld. Aan het woord is Eric Kip, Managing Director bij Global

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Creative Marketeer

30-01-2024 | 08:13:58
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een Creative Marketeer (32-40 uur)

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Projectleider

23-01-2024 | 10:03:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een Projectleider (40 uur)

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Fotograaf

16-01-2024 | 07:37:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een Fotograaf (24-32 uur)

Global Media & Entertainment wint Apeldoornse aanbesteding

27-11-2023 | 23:12:57
De gemeente Apeldoorn heeft een contract  met Global Media & Entertainment afgesloten voor het beheer, onderhoud en de reclame-exploitatie van deze objecten voor een periode van minimaal 10 jaar

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.