Marketing Report
[Vacatures] Global zoekt een Account Manager vacatures

[Vacatures] Global zoekt een Account Manager

Global is per direct op zoek naar een:

Account Manager 

Wij zijn Global. We denken groot, werken hard en staan nooit stil. Het zijn onze getalenteerde en gepassioneerde Globallers die ons leidend maken op het gebied van creativiteit en innovatie. Wil jij onderdeel worden van de grootste buitenreclame exploitant van Nederland en jouw kwaliteiten tot uiting brengen in ons leuke salesteam? Dat is mooi, want wij zijn op zoek naar een: Account Manager (32-40 uur).

Ons doel is om onze klanten te enthousiasmeren over wat er allemaal mogelijk is met (Digital) Out-of-Home én wat voor invloed dit heeft op hun merk en/of product. Dit is in deze tijd erg belangrijk, want op digitaal gebied groeit ons medium enorm en dat merken klanten ook!

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het marketing & sales team, waar we werken met diverse specialisten en generalisten.Als Account Manager ben je zelf verantwoordelijk voor het maken van een sales plan voor jouw eigen klanten en behaal je maandelijks de opgestelde doelstellingen. Voor jou is het geen probleem om de bestaande en nieuwe relaties te managen en uit te bouwen. Je hebt een creatieve mindset en vindt het leuk om advies te geven op marketingcommunicatie gebied. Deze adviezen presenteer je aan jouw klanten om vervolgens een warme band op te bouwen en te werken aan een constructieve samenwerking.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring binnen het medialandschap.
 • Out of home is een belangrijk onderdeel binnen de media mix en wordt als massa medium steeds belangrijker om in plaats van of samen met TV en social media in te zetten. Je zal dus ook van andere media genoeg moeten weten om in de mix het beste advies te leveren.
 • Het zweet breekt je niet uit als je een klant gaat bellen, of een presentatie moet geven. Je pakt graag de bühne. Uiteraard zijn je collega’s er om je te helpen als je net dat laatste zetje nodig hebt om te stralen.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en salesdrive en wil graag waarde toevoegen binnen een team.
 • Je bent hebt doorzettingsvermogen en straalt positiviteit uit.
 • Naast dat we keihard werken bij Global, zit humor in onze genen. Binnen ons salesteam waarderen wij dan ook een goede dosis humor en social skills.

 

Last but not least, wat bieden wij?

 • Oftewel een passend salaris + commissie.
 • 31 vakantiedagen, + 1 dag per jaar extra wanneer je je werkjubileum viert. Dat is omgerekend 6 weken per jaar!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsplan.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimdenkend in opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een externe coach als je aan de start van je carrière staat, maar ook als je al jarenlang werkervaring hebt.
 • Een Global sloep om jouw relaties mee te nemen tijdens de lunch of een borrel.
 • Niet geheel onbelangrijk; je neemt deel aan onze (netwerk) events als de Palmbomenborrel en verschillende kennis events om je klanten en je collega’s nog beter te leren kennen.
 • Sportieve activiteiten zoals bootcamps samen met collega’s en klanten.

 

Oh ja nog even dit… wie is Global?

Global Media & Entertainment is dé buitenreclame-exploitant van Nederland. Global is onderdeel van een internationale organisatie. Het hoofdkantoor zit in Londen en daar is het bedrijf naast Out-of-Home ook marktleider in radio!

Wat is Out-of-Home?

Bewust of onbewust kom je buitenreclame, ook wel Out-of-Home genoemd, dagelijks tegen: onderweg, tijdens het boodschappen doen of tanken. Onze objecten staan overal. Het medium is dan ook uiterst geschikt om als adverteerder in een korte tijd een grote groep mensen te bereiken. Met een uitgebreid en divers portfolio, zorgt Global ervoor dat adverteerders met de juiste creatieve (Digital) Out-of-Home campagnes hun doelstellingen behalen.

Solliciteer!

Klinkt dit als een rol die bij jou past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.