[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Content Marketeer

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Content Marketeer

Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een:

Content Marketeer (36-40 uur)

Global Media & Entertainment. Aangenaam! Wij zijn de grootste buitenreclame-exploitant van Nederland. Merken adverteren via ons op posters in o.a. bushokjes, maar ook op onze digitale schermen, van heel groot tot klein, van op straat tot op de grootste NS stations. Deze uiteenlopende adverteerders (en ook de bureaus van deze adverteerders), moeten goed weten wie wij zijn, wat wij doen, waar wij voor staan en wat er bij ons speelt. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Dit ga je doen

Je wordt verantwoordelijk voor al onze content en communicatie. Dit own je vanuit jouw rol. Je leeft vanuit de communicatiestrategie die je jaarlijks met je manager bepaalt. Daarbij ga je o.a. bouwen aan onze online presence, creëer je gave social content, schrijf je inhoudelijke artikelen en persberichten, onderhoud je onze website en stuur je maandelijks onze nieuwsbrief uit. Goed om te weten is dat schrijven een groot en belangrijk onderdeel van je werkzaamheden wordt.

Waar nodig werk je samen met onze designers om jouw posts net even meer kracht te geven. Of maak je gebruik van het Adobe-pakket of Canva, als je hiermee vertrouwd bent! Naast deze werkzaamheden werk jij, samen met de marketeers, aan marketing gerelateerde vraagstukken zoals presentaties en proposities.

Het team

We zijn een snelgroeiend bedrijf, waardoor je in korte tijd veel kunt leren op het gebied van reclame en media. Als onderdeel van het marketingteam werk je samen met getalenteerde marketeers, creatieven, designers, onderzoekers en fotografen. Als team zijn we verantwoordelijk voor het merk Global, ons product en de manier waarop we dit in de markt zetten.

We werken nauw samen met het Sales-team aan campagnes van o.a. Netflix, McDonalds, Chanel, Hello Fresh, H&M en Basic-Fit – om er maar een paar te noemen. Ons kantoor zit in Amsterdam en het hoofdkantoor zit in Londen. Naast buitenreclame zijn we daar ook marktleider in Radio!

Dit ben je en neem je mee

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau.
 • 2 tot 4 jaar ervaring als content marketeer, content creator, copywriter of ervaring in een soortgelijke rol waarbij je een scherpe pen nodig hebt.
 • Je hebt affiniteit met B2B communicatie.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je weet in een handomdraai een pakkende caption te schrijven. En als het soms wat langer duurt, maakt het ook niet uit. Als je het maar leuk vindt om te doen!
 • Je kunt moeiteloos trends en ontwikkelingen doorvertalen naar artikelen, social media-berichten of whitepapers.
 • Je leeft op social media, je weet wat er speelt en mist geen enkele trend.
 • Deadlines halen is voor jou gesneden koek en bent dus in het bezit van een sterk staaltje projectmanagement. Je bent gemotiveerd om zo snel mogelijk breaking news live te knallen, je bent een echte creator
 • Pro-activiteit en communicatieve vaardigheden stromen door je bloed
 • Ervaring met WordPress, Salesforce, Pardot, Photoshop, Canva, InDesign en/of CapCut zijn een pré, geen must. Geen ervaring hiermee? We leren het je ook graag!

 

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris.
 • 31 vakantiedagen + 1 dag per jaar extra wanneer je je werkjubileum viert.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsvergoeding of de mogelijkheid tot het leasen van een elektrische fiets.
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een goede leerschool als je meer wilt weten over de reclame- en mediawereld.
 • Veel leuke events zoals onze jaarlijkse Kerstbomenborrel en andere leuke media- en kennis events.

 

Solliciteer

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Dit zijn de winnaars van de AMMA Awards 2024

17-05-2024 | 08:54:00
De grote winnaar van de avond was dentsu, dat maar liefst vier AMMA Awards mee naar huis mocht nemen, waaronder die van Bureau van het Jaar

Dit zijn de winnaars van de Your Craft DOOH-design challenge 2024

02-05-2024 | 11:29:00
Deze samenwerking bood jong talent de kans om een innovatieve Digital Out-of-Home campagne te ontwikkelen voor op het netwerk van Global

Global Media & Entertainment krijgt voorlopige exploitatie buitenreclame RET (Rotterdam)

22-04-2024 | 05:00:00
Vanaf 1 mei 2024 is Global na 6 jaar terug in Rotterdam met bijna 3000 Out-of-Home postervlakken op straat en in de metro

Global telt af met NOC*NSF naar de Olympische Spelen

17-04-2024 | 08:55:59
Op duizenden plaatsen in ons land tellen de digitale klokken af tot de start van de Olympische Spelen in Parijs

[Vacatures] Global zoekt een Contracting Director

09-04-2024 | 08:22:00
Global is per direct op zoek naar Contracting Director (36-40 uur)

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.