[Vacatures] Global zoekt een Contracting Director

[Vacatures] Global zoekt een Contracting Director

Global is per direct op zoek naar:

Contracting Director (36-40 uur)

Met een uitgebreid en divers portfolio, zorgt Global ervoor dat adverteerders met de juiste (Digital) Out-of-Home campagnes hun doelstellingen behalen. Om ons aanbod op hoog niveau te houden, is onze afdeling Concessies dagelijks bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons (D)OOH netwerk. 

Het Concessie team is hierdoor het hart van Global. Zij zorgen ervoor dat wij de door ons gewenste contracten binnenhalen. Dit doen ze door het beste Accountmanagement, het slim inschrijven op aanbestedingen in combinatie met de juiste aansturing voor het team.

Binnen ons Concessie team zijn wij op zoek naar iemand met ruime ervaring als leidinggevende en iemand die o.a. financieel inzicht heeft.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een commerciële organisatie? Lees dan vooral verder, want wij zijn per direct op zoek naar een:

Het Concessieportfolio, met meer dan 230 contracten, bepaalt hoe goed wij in staat zijn om commercieel succesvol te zijn in het verkopen van de advertentieruimte op onze reclameobjecten. Een groot Concessieportfolio betekent dat wij een groot bereik genereren over heel Nederland. Al onze objecten vallen onder zo’n concessie, te weten: abri’s, supermarkten, tankstations en winkelcentra met zowel statische objecten (posters) als digitale schermen. Hoe meer bereik wij hebben, hoe meer en diverser ons aanbod wordt richting onze klanten als Unilever, Coca-Cola en ook lokale klanten.

Dit ga je doen

Jij stuurt het Concessie team van zeven mensen aan, om met elkaar elke dag beter te worden. Je speelt hierbij een rol bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en bent in staat om de dialoog aan te gaan. Het is hierbij belangrijk is dat je goed kunt luisteren en kunt aansturen. De focus binnen jouw rol zal liggen op het managen van de overheidsportefeuille.

Als Contracting Director bouw en beheer je het concessieportfolio van Global dat de kern vormt van onze advertentiepropositie voor onze klanten. Je hebt oog voor resultaat en neemt je medewerkers mee in jouw gedrevenheid en enthousiasme.

Binnen het Management Team van Global neem je de verantwoordelijkheid voor de business cases voor de aanbestedingen en pitches voor nieuwe concessies. Hierbij werk je aan nieuwe en bestaande relaties op C-level met commerciële concessiegevers binnen bijv. retail en vastgoed en met Nederlandse gemeenten op bestuursniveau.

Tijdens publicaties en evenementen, waar we onze visie over het concessielandschap kunnen vertellen, ben jij het gezicht van Global en neem je het voortouw in het ontdekken van nieuwe ontwikkelingen binnen het concessielandschap. Deze ontwikkelingen wil jij omzetten in innovatieve ideeën waarmee we onze leidende rol in deze markt blijven bevestigen en uitbreiden.

Dit ben je en neem je mee

  • Je hebt een afgeronde juridische studie op HBO of academische niveau (aanbestedingsrecht is een grote pré).
  • Je hebt ervaring in buitenreclame, contractbeheer en/of aanbestedingen (minimaal 2 van de 3 zijn een vereiste).
  • Je hebt minimaal zeven jaar ervaring in één of meer leidinggevende rollen en een goed financieel inzicht.
  • Je bent een senior gesprekspartner met ruime ervaring in advies- en onderhandelingsgesprekken en bent resultaatgericht met een focus op “getting things done”.
  • Je hebt commerciële- en teammanagement vaardigheden, bent resultaatgericht en een zelfstarter die organisatorisch sterk is en tegelijkertijd een teamspeler is.

 

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris.
  • Onbeperkt aantal vakantiedagen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsbudget.
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Veel interessante en leuke (kennis) events.

Solliciteer!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.com.nl

www.global.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Dit zijn de winnaars van de AMMA Awards 2024

17-05-2024 | 08:54:00
De grote winnaar van de avond was dentsu, dat maar liefst vier AMMA Awards mee naar huis mocht nemen, waaronder die van Bureau van het Jaar

Dit zijn de winnaars van de Your Craft DOOH-design challenge 2024

02-05-2024 | 11:29:00
Deze samenwerking bood jong talent de kans om een innovatieve Digital Out-of-Home campagne te ontwikkelen voor op het netwerk van Global

Global Media & Entertainment krijgt voorlopige exploitatie buitenreclame RET (Rotterdam)

22-04-2024 | 05:00:00
Vanaf 1 mei 2024 is Global na 6 jaar terug in Rotterdam met bijna 3000 Out-of-Home postervlakken op straat en in de metro

Global telt af met NOC*NSF naar de Olympische Spelen

17-04-2024 | 08:55:59
Op duizenden plaatsen in ons land tellen de digitale klokken af tot de start van de Olympische Spelen in Parijs

[Vacatures] Global zoekt een Digital Consultant

09-04-2024 | 08:03:00
Global is per direct op zoek naar Digital Consultant -(32-40 uur)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.