[Vacatures] Global zoekt een Data Warehouse Specialist

[Vacatures] Global zoekt een Data Warehouse Specialist

Global is per direct op zoek naar een:

Data Warehouse Specialist

Global Media & Entertainment is dé buitenreclame-exploitant van Nederland. Bewust of onbewust kom je Global waarschijnlijk dagelijks tegen. Onderweg naar werk of school, tijdens het boodschappen doen of tanken, onze buitenreclame (ook wel Out-of-Home genoemd) objecten staan overal. Het medium is dan ook uiterst geschikt om als adverteerder in een korte tijd een grote groep mensen te bereiken.

Met een uitgebreid en divers portfolio, zorgt Global ervoor dat adverteerders met de juiste (Digital) Out-of-Home campagnes hun doelstellingen behalen. Dit kunnen wij niet zonder onze toppers uit het Data & Innovatie team! Heb jij kennis en ervaring van o.a. SQL, Datawarehousing en API’s? Ben jij dé specialist die de uitdaging durft aan te gaan en niet kan wachten om aan de slag te gaan in het Data & innovatie team bij creatieve media-exploitant? Top! Lees dan vooral verder want wij zijn per direct opzoek naar een:

Data Warehouse Specialist

Door het Data & innovatie team worden dagelijks miljoenen rijen data verwerkt en via het data warehouse omgezet in belangrijke inzichten voor alle afdelingen. Dit zorgt niet alleen voor betere onderbouwingen in het maken van belangrijke besluiten, ook verbetert het de kwaliteit van ons gehele (digitale) netwerk.

wat ga je doen?

 • Je bent de owner van het Global Data Warehouse bestaande uit Snowflake, PowerBI, AWS en verschillende Azure producten;
 • Je bent een belangrijke stakeholder in de digitale transformatie d.m.v. het genereren van meer inzichten en datastromen met als doel het verder automatiseren van nieuwe of bestaande IT processen, effectiviteit en innovatie;
 • Onderhouden, monitoren, uitbouwen en verbeteren van onze huidige data-stromen;
 • Designen en opzetten van data-modellen voor nieuwe applicaties of back-end integraties;
 • Kunt kunt dashboards opstellen gebaseerd op user requirements.

 

waar zijn wij naar op zoek?

Proactief meedenken zit in je DNA. Je vindt het interessant om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen binnen de markt. Daarnaast ben je leergierig en wil je Global maar al te graag naar een hoger niveau tillen. Je bent een echte teamspeler, maar ook de aangewezen persoon om een eigen project te runnen.

Je hebt bewezen en uitgebreide PowerBI skills en kennis van en ervaring in Azure Data Factory, Amazon Web Services, S3, SQL (server) en Windows Server. Je hebt affiniteit en ervaring met databases, data-structuren, data-pipelines, ETL en API’s en kennis met het inrichten en onderhouden van data warehouse oplossingen als Snowflake.

Bij ons krijg je over een breed vlak veel verantwoordelijkheid om zelfstandig dingen op te pakken en op jouw eigen manier impact te hebben. Je wordt uiteraard geholpen om de buitenreclamemarkt te leren kennen en begrijpen, mocht dit nieuw gebied voor je zijn. We werken op een vlot tempo in een ambitieus team dat elkaar helpt, aanspoort, op scherp zet en uitdaagt. Als jij jezelf hierin herkent, dan zou je best wel eens goed bij Global kunnen passen.

last but not least, wat bieden wij?

 • Geld. Oftewel een passend salaris, afhankelijk van je ervaring;
 • 31 vakantiedagen. Dat is omgerekend 6 weken per jaar!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimdenkend in opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een werkplek, maar ook de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Sportieve activiteiten zoals bootcamps;
 • Global staat bekend om een heel enthousiast en warm team met gezellige, gedreven en ambitieuze collega’s.

 

We kunnen met trots toegeven dat Global leidend is binnen (Digital) Out-of-Home in Nederland, met meerdere awards op onze naam, zijn we als team gedreven om altijd voor het hoogst haalbare te gaan.

solliciteer!

Klinkt dit als een omschrijving die bij jou past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.