[Vacatures] Global zoekt een Digital Consultant

[Vacatures] Global zoekt een Digital Consultant

Global is per direct op zoek naar:

Digital Consultant (32-40 uur)

Als Digital Consultant enthousiasmeer én overtuig jij mediabureaus en adverteerders over de mogelijkheden van Digital Out-of-Home (digitale buitenreclame). Hierbij geef je inhoudelijk en strategisch advies voor de beste inkoopwijze, inspireer jij met creatieve oplossingen en overtuig jij klanten middels cases en onderzoek om Digital Out-of-Home in te zetten binnen hun mediastrategie.

Digital Out-of-Home is een van de snelst groeiende mediatypen en bijna niet meer weg te denken uit een digitale mediastrategie. Wil jij een stap zetten richting de mediawereld of wil je je digitale kennis verdiepen of verbreden binnen een internationale media-organisatie? Top! Lees dan vooral verder, want wij zijn per direct op zoek naar een:

Wat ga je doen?

 • Strategisch advies: Je schakelt veel met mediabureaus zoals GroupM, Dentsu, Dept en adverteerders als Unilever en Heineken over DOOH mediaplannen, inkoop en creatie.
 • Klantportfolio: Je krijgt een eigen klantportfolio met bureaus en adverteerders. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een bureau- en accountplan op basis van jouw commerciële targets.
 • Campagnemanagement: Dagelijks contact met partners om programmatic DOOH campagnes soepel te laten verlopen. Geen ervaring met programmatic? Geen zorgen, wij brengen je deze kennis bij.
 • Sparringpartner: Als dé sparringpartner van onze accountmanagers ontwikkel je waardevolle digitale kennis.
 • Inspiratie en activatie: Samen met ons marketingteam bedenk je relevante proposities en inhakers om klanten te inspireren.
 • Trendwatcher: Je houdt trends en ontwikkelingen in de gaten binnen de DOOH markt en past deze toe om het medium te laten groeien.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent een echte aanpakker, proactief en commercieel denken zit in je DNA.
Je krijgt energie van klanten bellen, een presentatie geven en een inhoudelijk gesprek voeren.  Kortom, je bent iemand bij wie het managen van relaties je goed afgaat en hier ook naar streeft.

Bij ons krijg je over een breed vlak veel verantwoordelijkheid om zelfstandig dingen op te pakken en op jouw eigen manier impact te hebben. Je wordt uiteraard geholpen om de buitenreclamemarkt te leren kennen en begrijpen, mocht dit nieuw gebied voor je zijn. Je kijkt ernaar uit warme relaties op te bouwen met adverteerders en (media)bureaus.

Wij werken op een vlot tempo in een ambitieus team dat elkaar helpt, aanspoort, op scherp zet en uitdaagt. Dit altijd in combinatie met een flinke dosis humor. Als jij jezelf hierin herkent, dan zou je best wel eens goed bij Global kunnen passen.

Oh ja! Niet geheel onbelangrijk; wij zijn op zoek naar iemand die de Nederlandse taal beheerst.

Wat bieden wij?

 • Oftewel een passend salaris plus daarnaast een aantrekkelijke bonusregeling!
 • Onbeperkte vakantiedagen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding of de mogelijkheid tot een elektrische lease fiets.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimdenkend in opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Wij werken samen met Jobtimistic; een extern coaching- en trainingsbedrijf waarbij je terecht kan met diverse uitdagingen binnen je werk.
 • Office first, maar ook mogelijkheden voor thuiswerken.
 • Een Global sloep om jouw relaties mee te nemen tijdens de lunch of een borrel.
 • Niet geheel onbelangrijk; je neemt deel aan onze events als de Kerstbomenborrel en verschillende (kennis) media-events.

Hoe zien je eerste paar weken eruit?

Op je eerste werkdag staan we voor je klaar met een grote pot snoep, want ook bij ons geldt: liefde gaat door de maag! Je kunt verwachten dat iedereen even bij je langskomt om een snoepje te pakken en zich meteen aan je voor zal stellen!

We hebben een overzichtelijk inwerkschema voor je samengesteld, maar wat dit traject echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je hebt om met iedereen samen te werken en zo Global van binnenuit te leren kennen. We willen je graag in de praktijk laten zien welke producten en diensten we aanbieden, en hoe elke afdeling met elkaar verbonden is.

Natuurlijk krijg je binnen je eigen team de nodige begeleiding en zul je deelnemen aan verschillende afspraken. Zo krijg je een goed beeld van onze diverse klanten, variërend van mediabureaus en digitale bureaus tot adverteerders. Later zul je zelfs worden voorgesteld aan de klanten waar jij verantwoordelijk voor wordt.

Solliciteer!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.com.nl

www.global.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Dit zijn de winnaars van de AMMA Awards 2024

17-05-2024 | 08:54:00
De grote winnaar van de avond was dentsu, dat maar liefst vier AMMA Awards mee naar huis mocht nemen, waaronder die van Bureau van het Jaar

Dit zijn de winnaars van de Your Craft DOOH-design challenge 2024

02-05-2024 | 11:29:00
Deze samenwerking bood jong talent de kans om een innovatieve Digital Out-of-Home campagne te ontwikkelen voor op het netwerk van Global

Global Media & Entertainment krijgt voorlopige exploitatie buitenreclame RET (Rotterdam)

22-04-2024 | 05:00:00
Vanaf 1 mei 2024 is Global na 6 jaar terug in Rotterdam met bijna 3000 Out-of-Home postervlakken op straat en in de metro

Global telt af met NOC*NSF naar de Olympische Spelen

17-04-2024 | 08:55:59
Op duizenden plaatsen in ons land tellen de digitale klokken af tot de start van de Olympische Spelen in Parijs

[Vacatures] Global zoekt een Contracting Director

09-04-2024 | 08:22:00
Global is per direct op zoek naar Contracting Director (36-40 uur)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.