[Vacatures] Hart Voor De Zaak zoekt een Accountmanager met gevoel voor duurzame relaties

[Vacatures] Hart Voor De Zaak zoekt een Accountmanager met gevoel voor duurzame relaties

Hart Voor De Zaak is per direct op zoek naar een:

Accountmanager met gevoel voor duurzame relaties

Hart Voor De Zaak groeit goed door. Voor de uitbreiding van ons client serviceteam zoeken we op korte termijn een Accountmanager met een aantal jaren ervaring. Voel jij je lekker bij het zelfstandig managen van projecten en het versterken van klantrelaties? Neem jij soepel de lead bij het aansturen van creatieve en digital teams en overleg met strategen? Houd je ervan om (commerciële) doelstellingen van klanten te realiseren? Werk je graag in een hecht team? Dan ben je bij Hart Voor De Zaak heel erg welkom.

Onze droom accountmanager

Vol voor de klant gaan is je tweede natuur. Je vindt het gaaf om sterke merken te bouwen op basis van onze geïntegreerde aanpak. Je maakt graag een stap op gebied van verantwoordelijkheden en wil in de toekomst op MT-niveau werken aan onze langtermijn doelen. Je houdt van georganiseerd en planmatig werken. Je voelt je aangetrokken tot onze bureaumentaliteit, waarbij continuïteit belangrijker is dan winstmaximalisatie.

  • Je hebt ervaring als accountmanager bij reclamebureaus of aan klantzijde
  • Je hebt ervaring met het opstellen van campagneplannen en het bewaken van doelen en budgetten
  • Je communiceert en presenteert makkelijk en beheerst het Nederlands en Engels uitstekend
  • Je staat ervoor open om je kennis te verrijken met aanvullende opleidingen

 

We bieden je

  • Een prima salaris (hoogte afhankelijk van werkervaring en eerder verworven competenties)
  • Goede additionele arbeidsvoorwaarden
  • In overleg werkweek van 32 uur mogelijk

 

Moeten ze bij u zijn? Dan moet u bij ons zijn

Hart Voor De Zaak is een creatief reclamebureau. Wij activeren sterke merken, gefocust op resultaat. Onze klanten opereren internationaal, landelijk en regionaal. Wij verzorgen de merkstrategie tot en met de uitvoering van cross-mediale campagnes. We zijn sterk ontwikkeld in retailcommunicatie, maar ook op het vlak van internal en employer branding. Een full-service bureau dus, met hele fijne mix van opdrachtgevers om dagelijks voor uit te blinken. Bovendien zetten we ons altijd in voor onze maatschappelijke omgeving. We sponsoren diverse topsportclubs, een aantal goede doelen en startende ondernemers en initiatieven die ons aanspreken.

Meer dan werk alleen

Wij houden van stevig doorwerken in een leuke sfeer, met voldoende tijd voor ontspanning. Ons stijlvolle kantoor is gevestigd in duurzaam gerestaureerde barakken op voormalig marine vliegveld Valkenburg (naast Leiden). Midden op een groene campus. Uitstekend bereikbaar met auto, fiets en OV. We lunchen elke dag samen en halen verse vis op vrijdag. Sporten om te ontspannen doen we ook, van basketbal tot bootcamp. En uiteraard organiseren we regelmatig borrels en geestige uitjes.

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan en wil je komen kennismaken? Stuur dan een mail met een korte introductie naar Jacqueline de Groot (jacqueline@hartvoordezaak.nl).

www.hartvoordezaak.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.