[Vacatures] Hearst Netherlands zoekt een Onderzoeksjournalist Quote

[Vacatures] Hearst Netherlands zoekt een Onderzoeksjournalist Quote

Hearst Netherlands is per direct op zoek naar een:

Onderzoeksjournalist Quote

Duik jij graag in de wereld van het grote geld? Dan is dit dé baan voor jou. Want jij weet: waar het om veel geld gaat, ligt vals spel op de loer.

Lijkt het jou lekker om een maand – of langer – de tijd te hebben om onderzoek te doen en aan een stuk te werken? Om vervolgens gerust vierduizend woorden te krijgen om het optimaal op te tekenen, waarbij je gebruik kunt maken van al je literaire kwaliteiten? Om dat daarna gepubliceerd te zien in een schitterend vormgegeven blad dat samenwerkt met de beste fotografen en illustratoren van het land? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij als redactie van Quote zoeken.

Er staat op ons kantoor in de Amsterdamse Houthavens namelijk een hagelnieuw bureau klaar voor een journalist die het leuk vindt om zakelijke verhalen op te vissen en uit te diepen. Die gaan bij Quote altijd over topondernemers en anderen die zich bewegen in de wereld van het grote geld. De ene keer gaan ze over successen, de andere keer over conflicten of duistere praktijken. Want waar het om veel geld gaat, ligt vals spel op de loer. Daarnaast is er volop ruimte om te werken aan fraaie reportages. En voor het snelle nieuws staat onze website www.quotenet.nl tot je beschikking.

We bieden je een plek in een bevlogen, hecht en vrolijk team van liefst tien journalisten, aangevuld met een kundige eindredactie, art-direction en beeldredactie. Stuk voor stuk professionals die altijd bereid zijn mee te denken hoe jij het onderste uit de kan kunt halen. Je wordt dankzij moederconcern Hearst bovendien gedekt door bekwame juristen, die je verdedigen als verhalen gedoe opleveren. En je wordt gesteund door een redactiebudget dat het bijvoorbeeld mogelijk maakt op reis te gaan, als dat verhalen beter maakt. Vanzelfsprekend bieden we je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Daar staan van onze kant natuurlijk wel wat wensen tegenover. Zo verwachten we dat je uit ervaring weet waar en hoe je zelfstandig spraakmakende verhalen vindt. En uiteraard hoe je die op een goede manier samenvat in de specifieke tone of voice die Quote kenmerkt. Je bent iemand die een relevant netwerk heeft opgebouwd en makkelijk onderhoudt, je staat stevig in je schoenen, hebt de wil om te scoren, bent vasthoudend, secuur, creatief, vindingrijk en fulltime beschikbaar.

Meer weten?

Bel dan gerust even met hoofdredacteur Paul van Riessen, 06-26 80 42 84. Reageren kan tot 24 maart via paul.van.riessen@quotenet.nl. Stuur naast je motivatie alsjeblieft ook je cv mee en drie ideeën voor verhalen die je graag voor ons zou maken.

www.hearst.nl
www.quotenet.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.