[Vacatures] Initiative zoekt een Proces Manager

[Vacatures] Initiative zoekt een Proces Manager

Initiative is per direct op zoek naar een:

Proces Manager

Ben jij een meester in het efficiënt uitvoeren van operationele en administratieve werkzaamheden die voortvloeien uit de samenwerking met onze klanten? Word jij blij van het verzorgen van een vlekkeloos proces voor iedereen met wie je samenwerkt? Dan zoeken wij jou bij Initiative! 
 
Wij zoeken een Process Manager die binnen ons Amazon klantenteam zorgt voor rust, focus en efficiency op administratief en operationeel gebied en daarmee de samenwerking met collega’s en klanten zo soepel mogelijk laat verlopen.
 
Je bent als proces manager verantwoordelijk voor het aansturen op een gestructureerde, efficiënte en vlekkeloze (financiële) administratie binnen je klantenpakket. Dit heeft betrekking op het registeren en afhandelen van zowel media, uren en productie. Je werkt nauw samen met een CAM manager en de rest van het klanten team. 
 
Je bent aanspreekpunt voor alle vragen rondom de (financiële) administratie van onze klanten, de manier waarop processen verlopen, en de operationele tooling binnen het proces ‘Van Briefing tot en met Factuur’. Zowel voor de CAM Managers als voor Controlling & Finance ben jij degene die vraagstukken kan oppakken en uitzoeken. Binnen jouw klantenpakket waarborg jij de geldende (interne) regels en contractafspraken met klanten op een constructieve manier. 
 
Initiative is onderdeel van IPG Mediabrands, een divisie van de Interpublic Group. Wij werken met veel collega’s van onze zusterbedrijven, o.a. Reprise, Matterkind en Yune, intensief samen. De inrichting van de Initiative organisatie is gebaseerd op zogenaamde “Crafts” – Client Advice & Management, Strategie, Communications Design, Business Consultancy en Content & Partnerships.
 
De proces manager valt onder de craft Client Advice & Management (CAM) en wordt centraal aangestuurd vanuit de Mediabrands Operations afdeling. Er wordt naast het domein Client Process & Support, label overkoepelend intensief samengewerkt op het gebied van Business Process Management en Business Intelligence.

Key Responsibilities

 • Het aanmaken van nummers (campagne-, advertentie- en urennummers);
 • Het maken van begrotingen; 
 • Het opstellen van rapportages m.b.t. uren, capaciteit en media-omzet;
 • Maandelijkse facturatie afstemmen met Controlling + Administratie.

 

Desired Skills & Experience

 • Je hebt een mbo/ hbo denkniveau;
 • Je hebt administratieve vaardigheden; 
 • Je bent nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je bent analytisch, cijfermatig en je hebt een scherp oog voor details;
 • Je bent nieuwsgierig, proactief en een teamplayer;
 • Je hebt continue de drive om processen te optimaliseren en efficiëntie te realiseren middels tools en technologie;
 • Je hebt ervaring met Excel en kennis van de praktische en snelle toepasbaarheid hiervan (o.a. draaitabellen, grafieken en tabellen);
 • Gedegen kennis van de Engelse taal is een vereiste omdat Amazon een internationale klant is en veel communicatie in het Engels is
 • Media-ervaring is een pre maar geen vereiste.
 

About Us

Wij zijn Initiative, onderdeel van Mediabrands. We zijn een mediabureau-in-een-flow; we hebben een gedreven team mensen en zijn trots op het diverse pakket met adverteerders waar we voor mogen werken. Initiative gelooft dat de groei voor onze klanten begint bij kennis van de cultuur. Omdat cultuur het altijd wint van demografie. De beste merken en campagnes zijn een onderdeel van cultuur. Bij Initiative kennen we de cultuur.
 
Wij weten wat mensen beweegt, wat ze drijft, wat ze bezighoudt en hoe je ze kan bereiken. We weten wat hun ideeën zijn, hun gewoontes en waarom ze zich gedragen zoals ze zich gedragen. Dankzij onze data, onze unieke onderzoeken en vooral onze mensen staan we continu in contact met de cultuur en vinden we relevante inzichten waarmee een organisatie of merk zich met z’n doelgroep(en) kan verbinden. Bij Initiative vinden we het welzijn van onze mensen erg belangrijk. Gaat het met onze mensen goed, dan gaat het met Initiative goed.
 
Daarom stimuleren wij iedereen om op structurele basis ruimte in te bouwen voor hun mental welness. Wij vinden het dus oké als je af en toe de tijd neemt om een sportklasje extra te doen, iets langer te lunchen of een stevig rondje buiten te wandelen tussen je meetings door. Sterker nog; wij juichen dat toe! Ook is er binnen Initiative een People Lead aanwezig die focust op het behoud, de groei en het welzijn van al onze mensen. Spreekt dat je aan? Solliciteer dan snel!

Gelijk in actie!

Het is het beleid van Initiative en IPG Mediabrands, divisies van de Interpublic Group, om gelijke kansen op werk te bieden aan alle werknemers en sollicitanten zonder rekening te houden met ras, huidskleur, etniciteit, geslacht, leeftijd, religie, geloofsovertuiging, nationale afkomst, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, burgerlijke staat, burgerschap, genetische informatie, handicap of enige andere basis die verboden is door de toepasselijke wetgeving.
 
Wil je meer informatie over de functie? Mail Ninke.van.de.bult@initiative.com. Weet je niet hoe snel je bij ons langs moet komen om kennis te maken en te praten? Mail Anna.Heijning@mbww.com en kom op de koffie of solliciteer hier.
 
 
 
 
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.