[Vacatures] iO zoekt een Contentmanager

[Vacatures] iO zoekt een Contentmanager

iO is per direct op zoek naar:

Contentmanager

Jouw rol

Geef jij binnenkort het online verhaal van merken als Transavia, Hogeschool Utrecht en Heineken meer vorm?

Complexe CMS-systemen uitspelen en content live zetten? Als je dat leuk vindt en nauwkeurig werkt, dan heb je onze aandacht! Zin om bij iO deel uit te maken van onze 15 contentmanagers?

Als contentmanager werk je dagelijks binnen verschillende CMS’en, help je onze klanten bij hun online content of bouw je mee aan een contentmigratie of SEO-project. Jij weet namelijk precies hoe een CMS in elkaar zit en je schakelt moeiteloos tussen meerdere accounts. Ook coördineer je samen met je collega’s de werkzaamheden. Als je ziet dat de content nog iets beter kan, adviseer je de klant proactief. Binnen het team houd je elkaar scherp, deel je kennis en krijg je alle ruimte om te leren.

Dan ook nog even dit: bij iO dragen we kennis hoog in het vaandel. Daarom steunen we je ook in je ontwikkeling. Je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelpad en kiest waar je in wil groeien. Wij stimuleren je en geven je waar mogelijk ondersteuning, met onder meer een ruim opleidingsbudget en toegang tot een Growth Coach.

Wat je meebrengt als Contentmanager

Jij bent leergierig, werkt nauwkeurig en denkt graag mee. Werken in een team geeft je energie, maar je gaat ook gemakkelijk zelfstandig aan de slag. Daarnaast ook dit:

  • Je bent in bezit van een afgeronde opleiding op hbo-niveau, bijvoorbeeld in communicatie, media en informatie
  • Je hebt minstens 2 jaar ervaring als contentmanager of -beheerder
  • Je kunt vlot contentopdrachten en migratietrajecten uitvoeren in het CMS van de klant
  • Je hebt ervaring met CMS’en zoals WordPress, Tridion, Drupal, Sitecore of Bloomreach (Hippo) en planningtools, zoals Trello, Jira of MS Projects
  • Je hebt ook nog ervaring met beeldbewerking en HTML/css? Dat is een mooie plus!

Lijkt deze job wel iets voor jou? Kom je graag eens op gesprek om de inhoud ervan in detail te bespreken? Neem contact op via detachering@iodigital.com

Interesse?

Kom eens langs

Lijken we een goede match, dan schieten we snel in actie. Te beginnen met een kennismaking (face-to-face of virtueel) om te kijken of het klikt. Je weet wel, eerste indrukken enzo.

Ontdek je potentieel

Dat viel wel mee, niet? Ronden we die kennismaking allebei af met een goed gevoel, dan nodigen we je uit voor een korte test om te zien hoe jij kan groeien bij iO. Waar en wanneer dat voor jou het beste past.

Ontmoet je collega's

Er zijn hier heel wat mensen die staan te springen om jou te ontmoeten. Bij ons volgend gesprek schuiven twee van je potentiële collega’s mee aan tafel om de resultaten van je test te bespreken.

Kom erbij!

Zijn we allemaal nog altijd enthousiast? Gefeliciteerd, zet je handtekening maar onder je contract! Samen bespreken we de praktische details en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te gaan. Solliciteer hier.

www.iodigital.com/nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

CX-strategen Masood Talha en Jelle Plass naar iO

12-06-2024 | 11:43:00
Met Masood Talha en Jelle Plass erbij biedt het blended agency zijn klanten een sterke customer experience (CX) en service design

The Best of Content Marketing Awards 2023 | ZILVER NON-PROFIT - iO Digital: De Verdwenen SS'er voor Kamp Amersfoort

07-06-2024 | 08:30:00
Kennisoverdracht is voor Kamp Amersfoort één van de belangrijkste pijlers. Om deze impact te realiseren is een hogere naamsbekendheid essentieel.

Belgische spoormaatschappij NMBS kiest voor iO

03-06-2024 | 11:44:00
iO zal het innovatielab van NMBS ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën die treinreizigers meer gebruikerscomfort en reisplezier bieden.

[Interview] Pieter Janssens: iO werkt aan de resultaten van morgen

28-05-2024 | 14:40:00
Pieter Janssens is oprichter, eigenaar en CEO van iO. We spreken hem over onder meer de groei(ambities) van iO, het zijn van een blended agency en AI

[Whitepaper] Zo ontwikkel je een first-party datastrategie

27-05-2024 | 06:00:00
Kun je nog vertrouwen op third-party data en welke stakeholders betrek je het beste bij deze nieuwe fase?

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.