[Vacatures] iO zoekt een Digital Marketing Specialist

[Vacatures] iO zoekt een Digital Marketing Specialist

iO is per direct op zoek naar:

Digital Marketing Specialist

Jouw rol

Wil je impact maken, pal op het snijvlak van business en IT, in complexe omgevingen?

Wil je je stempel drukken op de digitale marketing van de grootste ondernemingen? Voel je je goed in een sleutelrol tussen stakeholders, deadlines en touchpoints? Zijn jouw analyses en adviezen goud waard voor elke partner met torenhoge marketingambities? Word dan onze nieuwste digital marketing specialist op iO’s campus in Eindhoven.

Je bent geen marketeer en geen IT’er. Nee, als digital marketing specialist zit je er precies tussenin en zorg je ervoor dat die twee verschillende werelden gestroomlijnd samenwerken. Zo overzie je analytics, contentmigraties, technische implementaties, redesign van websites, succesvolle e-mailmarketingcampagnes en zorg je voor de juiste digitale content.

Steek je je eigen ambitie niet onder stoelen of banken? Een nieuw, zelfstandig merk digitaal in de markt zetten in 150 landen, bijvoorbeeld? Als je nu meteen aan het IT-landschap, de processen en de medewerkers denkt — dan is dat een goed teken. Of je nu deel uitmaakt van een projectteam of eerder een interimrol vervult, je gaat in elke opdracht voor positieve, digitale verandering. We betrekken je al in een vroeg stadium, steeds met een heldere klantvraag. Daarin demonstreer je je meerwaarde: samen met de klant schep je duidelijkheid over de vraag én de oplossing. Zo maak je een plan dat je met alle stakeholders verwezenlijkt.

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je komt terecht in een team met allemaal specialisten. Samen zorgen jullie voor verandering voor onze klanten, voornamelijk multinationals met hun wortels in Nederland. En als je kennis toch ergens onvoldoende blijkt? Dan leer je toch bij? Bij iO staan we garant voor training, expert groups en unieke kennissessies. Zo sta je al snel sterker dan ooit.

Wat je meebrengt als Digital Marketing Specialist

  • Minstens 2 jaar ervaring in digital marketing;
  • Ervaring met Adobe Experience Manager, Jira, en Adobe Analytics — of de drive om je hierin te verdiepen;
  • Ervaring met stakeholder- en change management;
  • Het vermogen om projecten zelf van A tot Z op te zetten;
  • Je kan bruggen bouwen tussen marketing, IT, en andere stakeholders;
  • Je ziet kansen wanneer ze zich voordoen — of je maakt ze gewoon lekker zelf;
  • Je communiceert vlot in het Nederlands (geschreven en gesproken) en kan ook een aardig mondje Engels.

Interesse?

Kom eens langs

Lijken we een goede match, dan schieten we snel in actie. Te beginnen met een kennismaking (face-to-face of virtueel) om te kijken of het klikt. Je weet wel, eerste indrukken enzo.

Ontdek je potentieel

Dat viel wel mee, niet? Ronden we die kennismaking allebei af met een goed gevoel, dan nodigen we je uit voor een korte test om te zien hoe jij kan groeien bij iO. Waar en wanneer dat voor jou het beste past.

Ontmoet je collega's

Er zijn hier heel wat mensen die staan te springen om jou te ontmoeten. Bij ons volgend gesprek schuiven twee van je potentiële collega’s mee aan tafel om de resultaten van je test te bespreken.

Kom erbij!

Zijn we allemaal nog altijd enthousiast? Gefeliciteerd, zet je handtekening maar onder je contract! Samen bespreken we de praktische details en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te gaan. Solliciteer hier

www.iodigital.com/nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Whitepaper] In 3 stappen een B2B inbound-marketingstrategie

21-05-2024 | 06:00:00
Hoort de klant niet altijd centraal te staan in een marketingcampagne? Nergens is dit meer het geval dan bij goede inbound marketing, ook in een B2B-context.

[Vacatures] iO zoekt een Performance Marketeer

16-05-2024 | 12:03:00
iO is per direct op zoek naar Performance Marketeer - Noord-Holland, Amsterdam

[Vacatures] iO zoekt een (Senior) Projectmanager Digital Marketing

16-05-2024 | 11:46:00
iO is per direct op zoek naar (Senior) Projectmanager Digital Marketing - Noord-Brabant, Eindhoven

[Vacatures] iO zoekt een Marketing Strateeg

16-05-2024 | 11:30:00
iO is per direct op zoek naar Marketing Strateeg - Noord-Brabant, Den Bosch

[Whitepaper] Sales, leads, goals: je gids voor performance marketing

13-05-2024 | 08:49:00
iO ontwikkelde een whitepaper waarin de focus ligt op hoe performance marketing elke organisatie kan helpen om leads te verzamelen en zo sales te genereren.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.