[Vacatures] iO zoekt een Marketing Strateeg

[Vacatures] iO zoekt een Marketing Strateeg

iO is per direct op zoek naar:

Marketing Strateeg - Noord-Brabant, Den Bosch

Jouw rol

Zorg jij voor digitale marketingstrategieën op maat van onze klanten - uitgebreid, flexibel en gericht op het hart van je doelgroep?

Ontwikkel je elke marketingstrategie met een haarscherp uitgewerkt plan, met oog voor de ontwikkelingen in de markt en het DNA van de doelgroep? Heb je gevoel voor bedrijfsculturen en sectoren – net als voor het spotten van kansen? Kies je altijd de ideale mix tussen paid, earned, shared en owned media? Doe dan al die dingen (en meer) als Digital Marketingstrateeg bij iO, op onze campus in het gezellige Den Bosch.

Hoe draagt elk kanaal in de klantreis bij aan beleving en conversie? Da’s onderzoek voor jou en je team: samen sturen jullie dagelijks bij qua budget en vertrouwend op data, trends en marktontwikkelingen. En dat team? Dat barst van de creatieven en de kanaal-, data- en contentspecialisten voor content die overtuigt en bijblijft. Jullie bewaken de marketingdoelstellingen van elke klant en optimaliseren de aanpak waar het maar kan.

Ambitieuze doelstellingen dus, om die te waar te maken bouwen we aan een indrukwekkend Online Marketing Team in Den Bosch. Je weet wel, eentje vol diepgaande kennis van en ervaring met paid, earned en owned media, analytics, rapportage, tooling, CRO en meer. Verder werk je samen met de andere strategen, de klantteams en je collega's van onze andere campussen in Nederland, België en Zweden.

Heb je behoefte aan extra vaardigheden? Dan steunen we je ook in je ontwikkeling. Niet alleen binnen je vakgebied, maar ook op persoonlijk vlak helpen we je je kennis te verdiepen, te delen en te verbreden. Je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelpad en kiest waar je in wil groeien. Wij stimuleren je daarin en geven je waar mogelijk richting en ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan soft-skills trainingen, expert groups, lunch & learn sessies en certificaten, of inspirerende events.

Wat je meebrengt als Marketing Strateeg

  • Minstens 5-10 jaar ervaring als marketingstrateeg of digital marketing manager, liefst in een agency-omgeving
  • Een brede kennis van online marketing
  • Een niet te stillen honger naar nieuwe kennis
  • Een onbegrensde nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt, net als je klant en zijn doelstellingen
  • Je bent datagedreven en digital minded
  • Je communiceert je ideeën op een overtuigende manier, als de ideale sparringpartner voor je collega’s

Enthousiast?

Kom eens langs

Lijken we een goede match, dan schieten we snel in actie. Te beginnen met een kennismaking (face-to-face of virtueel) om te kijken of het klikt. Je weet wel, eerste indrukken enzo.

Ontdek je potentieel

Dat viel wel mee, niet? Ronden we die kennismaking allebei af met een goed gevoel, dan nodigen we je uit voor een korte test om te zien hoe jij kan groeien bij iO. Waar en wanneer dat voor jou het beste past.

Ontmoet je collega's

Er zijn hier heel wat mensen die staan te springen om jou te ontmoeten. Bij ons volgend gesprek schuiven twee van je potentiële collega’s mee aan tafel om de resultaten van je test te bespreken.

Kom erbij!

Zijn we allemaal nog altijd enthousiast? Gefeliciteerd, zet je handtekening maar onder je contract! Samen bespreken we de praktische details en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te gaan. Solliciteer hier.

www.iodigital.com/nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

CX-strategen Masood Talha en Jelle Plass naar iO

12-06-2024 | 11:43:00
Met Masood Talha en Jelle Plass erbij biedt het blended agency zijn klanten een sterke customer experience (CX) en service design

The Best of Content Marketing Awards 2023 | ZILVER NON-PROFIT - iO Digital: De Verdwenen SS'er voor Kamp Amersfoort

07-06-2024 | 08:30:00
Kennisoverdracht is voor Kamp Amersfoort één van de belangrijkste pijlers. Om deze impact te realiseren is een hogere naamsbekendheid essentieel.

Belgische spoormaatschappij NMBS kiest voor iO

03-06-2024 | 11:44:00
iO zal het innovatielab van NMBS ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën die treinreizigers meer gebruikerscomfort en reisplezier bieden.

[Interview] Pieter Janssens: iO werkt aan de resultaten van morgen

28-05-2024 | 14:40:00
Pieter Janssens is oprichter, eigenaar en CEO van iO. We spreken hem over onder meer de groei(ambities) van iO, het zijn van een blended agency en AI

[Whitepaper] Zo ontwikkel je een first-party datastrategie

27-05-2024 | 06:00:00
Kun je nog vertrouwen op third-party data en welke stakeholders betrek je het beste bij deze nieuwe fase?

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.