[Vacatures] iO zoekt een Projectmanager Creatie

[Vacatures] iO zoekt een Projectmanager Creatie

iO is per direct op zoek naar:

Projectmanager Creatie -Noord-Holland, Amsterdam

Jouw rol

Ben je op zoek naar een mooie uitdaging in een internationale, dynamische omgeving? Zou je willen werken bij een praktisch, snel en flexibel reclamebureau in Amsterdam waar met veel enthousiasme wordt gewerkt aan (creatieve) B2B en B2C content? iO groeit hard en zoekt energieke mensen die zin hebben om met ons mee te groeien.

Wij zoeken onder andere een projectmanager bij iO die samen met de AD werkt aan de meest uiteenlopende projecten op klanten als Coop Groothandel en FrieslandCampina Professional.

Binnen iO kom je terecht in een team van projectmanagers en account managers, waarbij je in eerste instantie werkt met een account director op twee dynamische klanten. Je staat altijd in contact met andere expertteams binnen onze organisatie én die van de klant. Dankzij jouw centrale rol communiceer je zowel met jouw team als met de klant.

Je onderhoud dagelijks contact met je klanten. Dat betekent dat je klantwensen helder kunt verwoorden, je kennis hebt van de markt en organisatie en overzicht houdt over alle projecten. Voor en tijdens de productiefase (fotografie shoots, tv tag-ons, radio, social video’s) blijf je nauw betrokken.

Wat in jouw functie belangrijk is

 • Jij coördineert/managet diverse projecten van A tot Z als spin-in-het-web (briefing, debriefing, budgetten, planning, etc.);
 • Je stelt planningen op en stuurt bij waar nodig;
 • Je vertaalt klantwensen naar heldere briefings voor creatie en studio;
 • Je onderhoudt contact met klanten, (creatieve)collega’s en leveranciers;
 • Beheren van (klant)budget, planning, (financiële) administratie en status rapportage.

Verder waak je streng over de kwaliteit van elk project en zorg je ervoor dat onze klanten altijd de beste service krijgen. Jij bent namelijk pas gelukkig wanneer de klant gelukkig is. De doelen van de klant zijn jouw heilige graal: niets houdt je tegen om die te bereiken.

Bij iO is jouw persoonlijke groei enorm belangrijk. Je wilt vanzelfsprekend niet alleen bijblijven in je vak, je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Je leert nieuwe technieken en inzichten van echte vak-goeroes, maar daarnaast biedt iO andere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan Expert Groups of meet-ups. En je mag zelf natuurlijk ook momenten van kennisdeling organiseren. Jij bepaalt hoe je groeit!

Wat je meebrengt als Projectmanager Creatie

 • Je hebt HBO / WO denk- en werkniveau;
 • Je bent zorgvuldig en communicatief sterk;
 • Je hebt de kwaliteit om meerdere projecten tegelijk, snel en pragmatisch en zelfstandig te kunnen managen. Vanzelfsprekend altijd in samenspraak met de AM/AD;
 • Je hebt ervaring als project of accountmanager, bij voorkeur binnen een reclamebureau;
 • Je zorgt ervoor dat projecten met korte of voortdurend veranderende deadlines én uitdagende projecten met een lange runtime op budget en schema blijven. Er is geen deadline die aan jouw wakend oog kan ontsnappen;
 • Digital/online marketing is geen nieuw domein voor je;
 • Bij iO kom je in een internationale omgeving terecht. Daarom is het belangrijk dat je moeiteloos Nederlands en Engels spreekt en schrijft.

Interesse?

Kom eens langs

Lijken we een goede match, dan schieten we snel in actie. Te beginnen met een kennismaking (face-to-face of virtueel) om te kijken of het klikt. Je weet wel, eerste indrukken enzo.

Ontdek je potentieel

Dat viel wel mee, niet? Ronden we die kennismaking allebei af met een goed gevoel, dan nodigen we je uit voor een korte test om te zien hoe jij kan groeien bij iO. Waar en wanneer dat voor jou het beste past.

Ontmoet je collega's

Er zijn hier heel wat mensen die staan te springen om jou te ontmoeten. Bij ons volgend gesprek schuiven twee van je potentiële collega’s mee aan tafel om de resultaten van je test te bespreken.

Kom erbij!

Zijn we allemaal nog altijd enthousiast? Gefeliciteerd, zet je handtekening maar onder je contract! Samen bespreken we de praktische details en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te gaan. Solliciteer hier.

www.iodigital.com/nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

CX-strategen Masood Talha en Jelle Plass naar iO

12-06-2024 | 11:43:00
Met Masood Talha en Jelle Plass erbij biedt het blended agency zijn klanten een sterke customer experience (CX) en service design

The Best of Content Marketing Awards 2023 | ZILVER NON-PROFIT - iO Digital: De Verdwenen SS'er voor Kamp Amersfoort

07-06-2024 | 08:30:00
Kennisoverdracht is voor Kamp Amersfoort één van de belangrijkste pijlers. Om deze impact te realiseren is een hogere naamsbekendheid essentieel.

Belgische spoormaatschappij NMBS kiest voor iO

03-06-2024 | 11:44:00
iO zal het innovatielab van NMBS ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën die treinreizigers meer gebruikerscomfort en reisplezier bieden.

[Interview] Pieter Janssens: iO werkt aan de resultaten van morgen

28-05-2024 | 14:40:00
Pieter Janssens is oprichter, eigenaar en CEO van iO. We spreken hem over onder meer de groei(ambities) van iO, het zijn van een blended agency en AI

[Whitepaper] Zo ontwikkel je een first-party datastrategie

27-05-2024 | 06:00:00
Kun je nog vertrouwen op third-party data en welke stakeholders betrek je het beste bij deze nieuwe fase?

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.