[Vacatures] iO zoekt een Senior Consultant Digital Marketing

[Vacatures] iO zoekt een Senior Consultant Digital Marketing

iO is per direct op zoek naar:

Senior Consultant Digital Marketing

Jouw rol

Ben jij een bruggenbouwer tussen marketing en IT?

Wil je bij multinationals je stempel drukken op de inrichting en aanpak van hun digital marketing en/of e-commerce? Voel je je goed in een sleutelrol tussen digitale strategen, inhoudelijke specialisten, marketeers en IT? Zijn jouw analyses en adviezen goud waard voor elk bedrijf met torenhoge marketingambities? Dan hebben we bij iO plaats voor jou, als onze nieuwste Senior Consultant Digital Marketing - hier op onze campus, in het altijd gezellige Eindhoven.

Een nieuw, zelfstandig merk digitaal in de markt zetten, in 46 landen, en 20 verschillende talen? Of het wereldwijd lanceren van een direct-to-consumer strategie? Als je daar je hand niet voor omdraait - en meteen aan de impact op medewerkers, de processen, het IT-landschap, de data en de content denkt - dan zit het met je mindset alvast goed.

In de rol van Senior Consultant Digital Marketing werk je voor multinationals en help je hen om te groeien in digital. Je bent daarin een echte spin in het web en bouwt bruggen bij de klant tussen business en IT. Je werkt in opdracht bij de klant en neemt daarin de tijd en ruimte om écht de behoeften en wensen in kaart te brengen. Dat is ook wel nodig. Je werkt namelijk in de boeiende wereld van multinationals die met meerdere merken, veel verschillende producten verkopen, via verschillende touchpoints, in veel landen. Complex dus om dat in goed banen te leiden, en tegelijkertijd precies de puzzel waar jij vol energie je bed voor uitkomt.

Maar voordat je de tijd krijgt om écht te kunnen helpen, is er vaak een weg te gaan. Je opdrachten zijn geen gespreid bedje. Er is zeker niet altijd een heldere klantvraag, of een heel precies doel gedefinieerd. Daarin show je je meerwaarde pas echt: samen met de klant schep je duidelijkheid over de vraag én de oplossing. Zo maak je een plan dat je met alle betrokkenen verwezenlijkt.

Ben je als senior uitgeleerd? Zeker niet, want bij iO raak je nooit uitgeleerd. Je krijgt de ruimte om je eigen talent en ambitie te ontwikkelen. Kunt voor een scala aan mooie bedrijven werken. En komt in een omgeving terecht waarin je continu wordt aangemoedigd om je kennis uit te breiden. Daarbij krijg je alle support in je opdracht en in je persoonlijke ontwikkeling om succesvol te kunnen zijn. En krijg je alle ruimte om invulling te geven aan jouw groeipad. Denk bijvoorbeeld aan soft-skills trainingen, Expert Groups en certificaten, of inspirerende events.

Wat je meebrengt als Senior Consultant Digital Marketing

  • Minstens 7 jaar ervaring, liefst als digital marketing consultant;
  • Je hebt ervaring met complex stakeholder- en change management;
  • Je beschikt over een gezonde ondernemersgeest;
  • Je bent een geboren netwerker en bouwt je netwerk heel natuurlijk uit, zowel intern als extern;
  • Je bouwt makkelijk bruggen tussen mens en techniek;
  • Je ziet het grote plaatje, denkt op lange termijn, maar zet ook makkelijk de knop om voor concrete resultaten;
  • Je realiseert je eigen trajecten van A tot Z.

Interesse?

Kom eens langs

Lijken we een goede match, dan schieten we snel in actie. Te beginnen met een kennismaking (face-to-face of virtueel) om te kijken of het klikt. Je weet wel, eerste indrukken enzo.

Ontdek je potentieel

Dat viel wel mee, niet? Ronden we die kennismaking allebei af met een goed gevoel, dan nodigen we je uit voor een korte test om te zien hoe jij kan groeien bij iO. Waar en wanneer dat voor jou het beste past.

Ontmoet je collega's

Er zijn hier heel wat mensen die staan te springen om jou te ontmoeten. Bij ons volgend gesprek schuiven twee van je potentiële collega’s mee aan tafel om de resultaten van je test te bespreken.

Kom erbij!

Zijn we allemaal nog altijd enthousiast? Gefeliciteerd, zet je handtekening maar onder je contract! Samen bespreken we de praktische details en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te gaan. Solliciteer hier

www.iodigital.com/nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Whitepaper] In 3 stappen een B2B inbound-marketingstrategie

21-05-2024 | 06:00:00
Hoort de klant niet altijd centraal te staan in een marketingcampagne? Nergens is dit meer het geval dan bij goede inbound marketing, ook in een B2B-context.

[Vacatures] iO zoekt een Performance Marketeer

16-05-2024 | 12:03:00
iO is per direct op zoek naar Performance Marketeer - Noord-Holland, Amsterdam

[Vacatures] iO zoekt een (Senior) Projectmanager Digital Marketing

16-05-2024 | 11:46:00
iO is per direct op zoek naar (Senior) Projectmanager Digital Marketing - Noord-Brabant, Eindhoven

[Vacatures] iO zoekt een Marketing Strateeg

16-05-2024 | 11:30:00
iO is per direct op zoek naar Marketing Strateeg - Noord-Brabant, Den Bosch

[Whitepaper] Sales, leads, goals: je gids voor performance marketing

13-05-2024 | 08:49:00
iO ontwikkelde een whitepaper waarin de focus ligt op hoe performance marketing elke organisatie kan helpen om leads te verzamelen en zo sales te genereren.

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.