[Vacatures] iO zoekt een (Senior) Online Marketing Consultant

[Vacatures] iO zoekt een (Senior) Online Marketing Consultant

iO is per direct op zoek naar:

(Senior) Online Marketing Consultant

Jouw rol

Een dag niet online is een dag niet geleefd. Adem jij online marketing?

Weet jij hoe je bezoekers online activeert? Wil jij bedrijven (online) helpen groeien en zie je altijd mogelijkheden om meer relevant bereik te creëren? Als Online Marketing Consultant bij iO maak jij voor een bedrijven impact in alles wat zich online afspeelt. Je bent allround inzetbaar: de ene keer ga je aan de slag met een lean and mean Meta-campagne, de andere keer maak je een website SEO-proof. Ook zet je strategieën op en adviseer je over de verschillende kanalen die je per fase in de customer journey inzet. Jouw ideeën voor een online strategie werk je vlot uit in een online marketingplan.

Op campus Den Bosch ben je onderdeel van een multidisciplinair team met meer dan 20 data-gedreven marketing collega’s. Aan frisse inzichten en nieuwe ideeën dus geen gebrek! Samen sta je sterk en zijn jullie in staat elkaar uit te dagen om in projecten tot het beste resultaat te komen. Je werkt zowel in enkele vaste projectteams voor bedrijven als in ad hoc losse opdrachten.

Kennis is de basis van alles wat je bij iO doet. Je kunt groeien door te werken aan uitdagende projecten in kIeinschaIige teams. En je kunt jouw persoonlijke groeipad volledig zelf vormgeven, ook met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsbudget. Daarnaast zijn er allerlei initiatieven waaraan je kunt deelnemen of die je zelf kunt organiseren zoals Expert Groups of lunch & learns.

Je bent een creatieve, ondernemende teamspeler die ook zelfstandig aan de slag kan. Je vindt het leuk om zowel strategisch als operationeel bezig zijn. Nieuwe technieken en tools volg je als een havik. Je bent leergierig en niet bang om nieuwe dingen te proberen waar wij als bureau van kunnen groeien.

Wat je meebrengt als (Senior) Online Marketing Consultant

  • Je hebt meer dan 4 jaar relevante ervaring. Deze heb je met grote voorkeur opgedaan bij een online marketing bureau of marketing netwerk;
  • Je hebt een brede kennis van het vak, met ervaring in Performance marketing campagnes. Uitgebreide kennis en ervaring in het Social Media domein is een grote pré;
  • Je bent goed in staat verschillende klanten en projecten tegelijk te managen;
  • Je bent communicatief, hands on, analytisch en gedreven door het behalen van resultaten voor je klanten;
  • Je kunt goed overweg met de relevante online tools en platformen, zoals Google Analytics, Google Ads, Looker Studio, Facebook Business Manager, Linkedin Advertising, Google Search Console, etc;
  • Bovendien heb je gevoel voor het maken van effectieve en overtuigende berichten en promotionele acties én ben je een echte aanpakker.
  • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig;
  • Je denkt mee met je klanten en gaat op zoek naar nieuwe kansen om hen (online) te helpen groeien: die kun je omzetten naar KPI’s.

Enthousiast?

Kom eens langs

Lijken we een goede match, dan schieten we snel in actie. Te beginnen met een kennismaking (face-to-face of virtueel) om te kijken of het klikt. Je weet wel, eerste indrukken enzo.

Ontdek je potentieel

Dat viel wel mee, niet? Ronden we die kennismaking allebei af met een goed gevoel, dan nodigen we je uit voor een korte test om te zien hoe jij kan groeien bij iO. Waar en wanneer dat voor jou het beste past.

Ontmoet je collega's

Er zijn hier heel wat mensen die staan te springen om jou te ontmoeten. Bij ons volgend gesprek schuiven twee van je potentiële collega’s mee aan tafel om de resultaten van je test te bespreken.

Kom erbij!

Zijn we allemaal nog altijd enthousiast? Gefeliciteerd, zet je handtekening maar onder je contract! Samen bespreken we de praktische details en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te gaan. Solliciteer hier.

www.iodigital.com/nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

CX-strategen Masood Talha en Jelle Plass naar iO

12-06-2024 | 11:43:00
Met Masood Talha en Jelle Plass erbij biedt het blended agency zijn klanten een sterke customer experience (CX) en service design

Belgische spoormaatschappij NMBS kiest voor iO

03-06-2024 | 11:44:00
iO zal het innovatielab van NMBS ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën die treinreizigers meer gebruikerscomfort en reisplezier bieden.

[Interview] Pieter Janssens: iO werkt aan de resultaten van morgen

28-05-2024 | 14:40:00
Pieter Janssens is oprichter, eigenaar en CEO van iO. We spreken hem over onder meer de groei(ambities) van iO, het zijn van een blended agency en AI

[Whitepaper] Zo ontwikkel je een first-party datastrategie

27-05-2024 | 06:00:00
Kun je nog vertrouwen op third-party data en welke stakeholders betrek je het beste bij deze nieuwe fase?

[Whitepaper] In 3 stappen een B2B inbound-marketingstrategie

21-05-2024 | 06:00:00
Hoort de klant niet altijd centraal te staan in een marketingcampagne? Nergens is dit meer het geval dan bij goede inbound marketing, ook in een B2B-context.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.