[Vacatures] iO zoekt een (Senior) Projectmanager Digital Marketing

[Vacatures] iO zoekt een (Senior) Projectmanager Digital Marketing

iO is per direct op zoek naar:

(Senior) Projectmanager Digital Marketing - Noord-Brabant, Eindhoven

Jouw rol

Breng je mens, technologie, proces en informatie samen om de digitale transformaties van multinationals een boost te geven? Ben je op je best als rots in de branding van menig projectteam? Zorg je voor digitale vernieuwing én tevreden stakeholders? Dan zit je bij iO op je plaats, als Senior Project Manager op onze campus in Eindhoven.

Als projectmanager denk je vanaf het prille begin mee over het vormgeven van digitale transformaties. Welke business doelstellingen heeft je klant? Hoe kunnen we het bedrijf structuur bieden? Welke technologieën zetten we daarvoor in? Juist doordat je voor grote ondernemingen, met verschillende labels en (buitenlandse) vestigingen, werkt ligt er nooit een standaardoplossing op tafel. Tijdens zulke projecten ben jij de rots in de branding voor jouw projectteam én voor de stakeholders bij de klant.

Als projectmanager sta je voor vernieuwing op grote schaal. De ene keer begeleid je honderden productmanagers in een nieuwe werkwijze voor marketing- en contentmanagement; een andere keer ga je dan weer aan de slag met de rebranding van een internationaal label. Het spreekt voor zich dat hier aanzienlijke projectbudgetten bij komen kijken; tot €1 miljoen en soms zelfs meer. Boek je daarin successen, dan wacht je later de kans om nóg grotere en complexere digital projecten op te pakken.

Ben je als senior uitgeleerd? Zeker niet, net daarom steunen we je ook in je zelfontwikkeling. Niet alleen binnen je vakgebied, maar ook op persoonlijk vlak. Denk bijvoorbeeld aan soft-skills trainingen, Expert Groups en certificaten, of inspirerende events.

Wat je meebrengt als (Senior) Projectmanager Digital Marketing

  • Ruime ervaring in digital projectmanagement, op het snijvlak van business en IT
  • Bij voorkeur relevante certificaten, zoals PRINCE2, PMP en agile/scrum, of de wil om ze bij iO te behalen
  • Een oog voor digitale trends, meer bepaald op het gebied van marketing automation, contentmanagement, analytics en e-commerce
  • Een talent voor verwachtings-, stakeholder- en risicomanagement
  • Een drive om jezelf als projectmanager verder te ontwikkelen en je kennis te delen
  • Je bouwt makkelijk bruggen tussen mens en techniek
  • Je ziet het grote plaatje en denkt op lange termijn - maar zet ook makkelijk de knop om voor concrete resultaten
  • Je realiseert je eigen projecten van A tot Z

Interesse?

Kom eens langs

Lijken we een goede match, dan schieten we snel in actie. Te beginnen met een kennismaking (face-to-face of virtueel) om te kijken of het klikt. Je weet wel, eerste indrukken enzo.

Ontdek je potentieel

Dat viel wel mee, niet? Ronden we die kennismaking allebei af met een goed gevoel, dan nodigen we je uit voor een korte test om te zien hoe jij kan groeien bij iO. Waar en wanneer dat voor jou het beste past.

Ontmoet je collega's

Er zijn hier heel wat mensen die staan te springen om jou te ontmoeten. Bij ons volgend gesprek schuiven twee van je potentiële collega’s mee aan tafel om de resultaten van je test te bespreken.

Kom erbij!

Zijn we allemaal nog altijd enthousiast? Gefeliciteerd, zet je handtekening maar onder je contract! Samen bespreken we de praktische details en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te gaan. Solliciteer hier.

www.iodigital.com/nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

CX-strategen Masood Talha en Jelle Plass naar iO

12-06-2024 | 11:43:00
Met Masood Talha en Jelle Plass erbij biedt het blended agency zijn klanten een sterke customer experience (CX) en service design

The Best of Content Marketing Awards 2023 | ZILVER NON-PROFIT - iO Digital: De Verdwenen SS'er voor Kamp Amersfoort

07-06-2024 | 08:30:00
Kennisoverdracht is voor Kamp Amersfoort één van de belangrijkste pijlers. Om deze impact te realiseren is een hogere naamsbekendheid essentieel.

Belgische spoormaatschappij NMBS kiest voor iO

03-06-2024 | 11:44:00
iO zal het innovatielab van NMBS ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën die treinreizigers meer gebruikerscomfort en reisplezier bieden.

[Interview] Pieter Janssens: iO werkt aan de resultaten van morgen

28-05-2024 | 14:40:00
Pieter Janssens is oprichter, eigenaar en CEO van iO. We spreken hem over onder meer de groei(ambities) van iO, het zijn van een blended agency en AI

[Whitepaper] Zo ontwikkel je een first-party datastrategie

27-05-2024 | 06:00:00
Kun je nog vertrouwen op third-party data en welke stakeholders betrek je het beste bij deze nieuwe fase?

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.