[Vacatures] iO zoekt een Service Delivery Manager Digital Marketing

[Vacatures] iO zoekt een Service Delivery Manager Digital Marketing

iO is per direct op zoek naar:

Service Delivery Manager Digital Marketing

Jouw rol

Leid jij digitale teams in goede banen?

Als Service Delivery Manager breng jij een digital operations-team bij jouw klant in beweging. Dat kan een team van drie specialisten zijn dat jij begeleidt bij de opstartfase, maar ook een dertigkoppig team dat je samen met enkele teamleads naar een volgend volwassenheidsniveau loodst. Uiteraard afhankelijk van de ervaring die jij met je meebrengt. 
Jouw exacte uitdagingen hangen dus helemaal af van je opdracht. Maar dát je een uitdagende baan hebt, dat staat vast. Je werkt namelijk in de boeiende wereld van multinationals. Een complexe omgeving met veel stakeholders. En óók een omgeving waar de impact van digital marketing ontzagwekkend groot is.

Jij bent als Service Delivery Manager de motor achter de prestaties van jouw team en de interactie met de klantomgeving waarin jullie opereren. Je stuurt er natuurlijk op aan dat jullie de KPI’s halen. Maar belangrijker nog: je achterhaalt wat nodig is om de klant écht een stap verder te brengen. Dat doe je door intensief samen te werken met marketeers, product owners, digital capability builders, privacy officers, en andere stakeholders. Met een goed draaiende serviceorganisatie structurele waarde toevoegen aan de business van jouw klant, daar zet jij je schouders onder.

Bovendien is jouw rol slechts een startpunt, want bij iO raak je nooit uitgeleerd. Je krijgt de ruimte om je eigen talent en ambitie te ontwikkelen. Je komt in een omgeving terecht waarin je continu wordt aangemoedigd om je kennis uit te breiden. En zelf invulling te geven aan jouw groeipad.

Wat je meebrengt als Service Delivery Manager Digital Marketing

  • Je hebt minstens drie jaar ervaring in een vergelijkbare rol, bijvoorbeeld als servicemanager, delivery manager, operations manager of projectmanager;
  • Je bent bekend met de wereld van digital marketing en corporate organisaties;
  • Je beschikt over een helikopterview: je kijkt over de grenzen van disciplines heen en ziet the bigger picture;
  • Je bent bedreven in verwachtings-, stakeholder- en risicomanagement;
  • Mooi meegenomen: je hebt kennis van service design, procesmodellering (BPMN), ITIL en BiSL.

Interesse?

Kom eens langs

Lijken we een goede match, dan schieten we snel in actie. Te beginnen met een kennismaking (face-to-face of virtueel) om te kijken of het klikt. Je weet wel, eerste indrukken enzo.

Ontdek je potentieel

Dat viel wel mee, niet? Ronden we die kennismaking allebei af met een goed gevoel, dan nodigen we je uit voor een korte test om te zien hoe jij kan groeien bij iO. Waar en wanneer dat voor jou het beste past.

Ontmoet je collega's

Er zijn hier heel wat mensen die staan te springen om jou te ontmoeten. Bij ons volgend gesprek schuiven twee van je potentiële collega’s mee aan tafel om de resultaten van je test te bespreken.

Kom erbij!

Zijn we allemaal nog altijd enthousiast? Gefeliciteerd, zet je handtekening maar onder je contract! Samen bespreken we de praktische details en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te gaan. Solliciteer hier

www.iodigital.com/nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Whitepaper] In 3 stappen een B2B inbound-marketingstrategie

21-05-2024 | 06:00:00
Hoort de klant niet altijd centraal te staan in een marketingcampagne? Nergens is dit meer het geval dan bij goede inbound marketing, ook in een B2B-context.

[Vacatures] iO zoekt een Performance Marketeer

16-05-2024 | 12:03:00
iO is per direct op zoek naar Performance Marketeer - Noord-Holland, Amsterdam

[Vacatures] iO zoekt een (Senior) Projectmanager Digital Marketing

16-05-2024 | 11:46:00
iO is per direct op zoek naar (Senior) Projectmanager Digital Marketing - Noord-Brabant, Eindhoven

[Vacatures] iO zoekt een Marketing Strateeg

16-05-2024 | 11:30:00
iO is per direct op zoek naar Marketing Strateeg - Noord-Brabant, Den Bosch

[Whitepaper] Sales, leads, goals: je gids voor performance marketing

13-05-2024 | 08:49:00
iO ontwikkelde een whitepaper waarin de focus ligt op hoe performance marketing elke organisatie kan helpen om leads te verzamelen en zo sales te genereren.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.