[Vacatures] iO zoekt een Social Advertising Specialist

[Vacatures] iO zoekt een Social Advertising Specialist

iO is per direct op zoek naar:

Social Advertising Specialist

Jouw rol

Geef jij graag (ongevraagd) advies? Wil je dat doen voor topklanten? En heb jij drie of meer jaar ervaring binnen social advertising? Goed. Blijf dan nog even hangen, want naar iemand als jij zijn wij op zoek!

Als Social Advertising Specialist help je opdrachtgevers om slimme online campagnes en strategieën op te zetten en uit te voeren: van LinkedIn tot TikTok en van Reddit tot Pinterest. 

Naast campagnes opzetten en monitoren, weet je ook technisch van aanpakken: denk bijvoorbeeld aan pixel-implementatie, reporting en configuratie binnen Google Analytics. 

Binnen onze klant teams ben jij verantwoordelijk voor social advertising, samen met andere specialisten maak je een succes an iedere campagne.

Jouw analytische geest en nieuwsgierigheid naar je eigen vakgebied leveren je heel wat nieuwe inzichten op, die je proactief deelt met je klanten en collega’s. Je hebt een goede visie op social advertising en neemt je klanten vlot mee in jouw strategie: je weet hoe je je ideeën moet presenteren. Tegelijk schakel je moeiteloos met verschillende partners en stakeholders zoals Marketing Managers, Content Marketeers en E-commerce Managers. Je bent gewend om data te gebruiken om de performance te sturen en denkt mee in (creatieve) campagneconcepten.

Bij iO dragen we kennis hoog in het vaandel. Daarom werk je aan uitdagende projecten, maar word je ook uitgenodigd om je expertise te delen. We zijn helemaal klaar om van jouw frisse kijk te kunnen leren, en bieden je in ruil tal van mogelijkheden om te groeien in je job.

Wat je meebrengt als Social Advertising Specialist

  • Je hebt een HBO of universitair werk- en denkniveau;
  • Je hebt 3+ jaar werkervaring in digital marketing en social advertising: van campagnes optimaliseren tot gebruiksgedrag analyseren, jij doet het allemaal;
  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en adviseert bedrijven proactief over verbeterpunten en doelstellingen;
  • Je bent assertief en servicegericht en presenteert je resultaten en adviezen op een behapbare manier aan je klanten;
  • Je hebt goede projectmanagement- en planningsvaardigheden;
  • Je beheerst het Nederlands en Engels perfect, in woord én geschrift.

Interesse?

Kom eens langs

Lijken we een goede match, dan schieten we snel in actie. Te beginnen met een kennismaking (face-to-face of virtueel) om te kijken of het klikt. Je weet wel, eerste indrukken enzo.

Ontdek je potentieel

Dat viel wel mee, niet? Ronden we die kennismaking allebei af met een goed gevoel, dan nodigen we je uit voor een korte test om te zien hoe jij kan groeien bij iO. Waar en wanneer dat voor jou het beste past.

Ontmoet je collega's

Er zijn hier heel wat mensen die staan te springen om jou te ontmoeten. Bij ons volgend gesprek schuiven twee van je potentiële collega’s mee aan tafel om de resultaten van je test te bespreken.

Kom erbij!

Zijn we allemaal nog altijd enthousiast? Gefeliciteerd, zet je handtekening maar onder je contract! Samen bespreken we de praktische details en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te gaan. Solliciteer hier.

www.iodigital.com/nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

CX-strategen Masood Talha en Jelle Plass naar iO

12-06-2024 | 11:43:00
Met Masood Talha en Jelle Plass erbij biedt het blended agency zijn klanten een sterke customer experience (CX) en service design

The Best of Content Marketing Awards 2023 | ZILVER NON-PROFIT - iO Digital: De Verdwenen SS'er voor Kamp Amersfoort

07-06-2024 | 08:30:00
Kennisoverdracht is voor Kamp Amersfoort één van de belangrijkste pijlers. Om deze impact te realiseren is een hogere naamsbekendheid essentieel.

Belgische spoormaatschappij NMBS kiest voor iO

03-06-2024 | 11:44:00
iO zal het innovatielab van NMBS ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën die treinreizigers meer gebruikerscomfort en reisplezier bieden.

[Interview] Pieter Janssens: iO werkt aan de resultaten van morgen

28-05-2024 | 14:40:00
Pieter Janssens is oprichter, eigenaar en CEO van iO. We spreken hem over onder meer de groei(ambities) van iO, het zijn van een blended agency en AI

[Whitepaper] Zo ontwikkel je een first-party datastrategie

27-05-2024 | 06:00:00
Kun je nog vertrouwen op third-party data en welke stakeholders betrek je het beste bij deze nieuwe fase?

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.