[Vacatures] iO zoekt een Web Content Management Specialist

[Vacatures] iO zoekt een Web Content Management Specialist

iO is per direct op zoek naar:

Web Content Management Specialist

Jouw rol

Hebben complexe content management systemen voor jou geen geheimen? Wil je werken aan complexe contentvraagstukken voor multinationals, samen met een club gezellige en betrokken collega's op onze campus in Eindhoven? Dan hebben we hier bij iO plaats voor jou, als onze nieuwste Content Management Specialist.

Als Content Management Specialist bij iO ben je niet de persoon die de marketingcampagnes bedenkt, en niet de persoon die de technologie ontwikkeld. Nee, jij zit er precies tussenin en zorgt dat die twee totaal verschillende werelden gestroomlijnd samenwerken. De ene keer voer je een giga contentmigratie naar een nieuw Content Management Systeem (CMS) uit en help je mee aan de (technische) implementatie ervan. De andere keer heb je de touwtjes in handen bij het redesign van een website of help je om een Black Friday campagne te implementeren op 46 websites in 22 talen.

Het uitdagende aan jouw werk is dat je in de boeiende wereld van multinationals opereert, die met meerdere merken, veel verschillende producten verkopen, via verschillende touchpoints, in veel landen. Complex dus om dat in goed banen te leiden, en tegelijkertijd een omgeving waar de impact van digital marketing zo ontzettend groot is.

Dat betekent dat je te maken hebt met véél (internationale) stakeholders. Marketeers en IT’ers natuurlijk, maar ook specialisten in bijvoorbeeld analytics, SEO, merkmanagement, en legal. Want jij zorgt er ook voor dat de content aan alle juridische, digitale en huisstijlrichtlijnen voldoet. Als contentmanager prikkel je alle partijen om de krachten te bundelen, effectieve content neer te zetten en te zorgen dat deze tijdig bij de juiste doelgroep terecht komt. 

Bovendien is jouw rol slechts een startpunt, want bij iO raak je nooit uitgeleerd. Je krijgt de ruimte om je eigen talent en ambitie te ontwikkelen. Kunt voor een scala aan mooie bedrijven werken. En komt in een omgeving terecht waarin je continu wordt aangemoedigd om je kennis uit te breiden. Daarbij krijg je alle support in je opdracht en in je persoonlijke ontwikkeling om succesvol te kunnen zijn. En krijg je alle ruimte om invulling te geven aan jouw groeipad.

Wat je meebrengt als Web Content Management Specialist

  • Je hebt een relevante achtergrond, zoals een studie in digital media, communicatie, of multimedia;
  • Je hebt ervaring met platforms voor web content management. Het liefst enterprise oplossingen zoals Adobe Experience Manager of Sitecore, maar ook ervaring met tools als Wordpress is mooi meegenomen. Het belangrijkste is, dat je de drive hebt om je te verdiepen in de tools waar je mee gaat werken bij de klant!
  • Je hebt een communicatie- en talenknobbel: naast Nederlands en Engels spreek je ook de talen van marketing en IT en kan je tussen beide goed tolken;
  • Je hebt een frisse blik en onstuitbare nieuwsgierigheid — je wil graag het naadje van de kous weten en gebruikt je bevindingen om projecten vlot te laten lopen.

Interesse?

Kom eens langs

Lijken we een goede match, dan schieten we snel in actie. Te beginnen met een kennismaking (face-to-face of virtueel) om te kijken of het klikt. Je weet wel, eerste indrukken enzo.

Ontdek je potentieel

Dat viel wel mee, niet? Ronden we die kennismaking allebei af met een goed gevoel, dan nodigen we je uit voor een korte test om te zien hoe jij kan groeien bij iO. Waar en wanneer dat voor jou het beste past.

Ontmoet je collega's

Er zijn hier heel wat mensen die staan te springen om jou te ontmoeten. Bij ons volgend gesprek schuiven twee van je potentiële collega’s mee aan tafel om de resultaten van je test te bespreken.

Kom erbij!

Zijn we allemaal nog altijd enthousiast? Gefeliciteerd, zet je handtekening maar onder je contract! Samen bespreken we de praktische details en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te gaan. Solliciteer hier.

www.iodigital.com/nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

CX-strategen Masood Talha en Jelle Plass naar iO

12-06-2024 | 11:43:00
Met Masood Talha en Jelle Plass erbij biedt het blended agency zijn klanten een sterke customer experience (CX) en service design

The Best of Content Marketing Awards 2023 | ZILVER NON-PROFIT - iO Digital: De Verdwenen SS'er voor Kamp Amersfoort

07-06-2024 | 08:30:00
Kennisoverdracht is voor Kamp Amersfoort één van de belangrijkste pijlers. Om deze impact te realiseren is een hogere naamsbekendheid essentieel.

Belgische spoormaatschappij NMBS kiest voor iO

03-06-2024 | 11:44:00
iO zal het innovatielab van NMBS ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën die treinreizigers meer gebruikerscomfort en reisplezier bieden.

[Interview] Pieter Janssens: iO werkt aan de resultaten van morgen

28-05-2024 | 14:40:00
Pieter Janssens is oprichter, eigenaar en CEO van iO. We spreken hem over onder meer de groei(ambities) van iO, het zijn van een blended agency en AI

[Whitepaper] Zo ontwikkel je een first-party datastrategie

27-05-2024 | 06:00:00
Kun je nog vertrouwen op third-party data en welke stakeholders betrek je het beste bij deze nieuwe fase?

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.