Marketing Report
[Vacatures] JCDecaux zoekt een IT Business Support vacatures

[Vacatures] JCDecaux zoekt een IT Business Support

JCDecaux is per direct op zoek naar een:

IT Business Support

Van Cloud tot hybride, van IOS tot IOT en van Data tot Digitale Content; als IT Business Support bij JCDecaux Nederland dien je stevig in je schoenen te staan om onze dagelijkse operatie succesvol te blijven ondersteunen.

Na jaren van voorbereiding staan we op het punt de gehele infrastructuur, architectuur en on-premise systemen om te zetten naar schaalbare Cloud / Hybride oplossingen waaronder een nieuw ERP (SAP) systeem. Alle systemen waarin onze huidige processen zijn gewaarborgd worden hierbij omgezet naar deze nieuwe omgeving(en).

Wat ga je doen?

We staan dus voor een grote omschakeling en zoeken om die reden versterking op onze afdeling IT. Als IT Business Support heb je een grote rol in het begeleiden van de business in deze transitie. Je ondersteunt proactief de gebruikers, beheert operationeel de omgevingen en levert een bijdrage in de transitie van de infrastructuur. Tijdig signaleer je problemen en inefficiënties in de processen en ben je op de hoogte van de laatste (O365) ontwikkelingen en los je gebruikersvragen en incidenten samen met onze Partners op. Je ondersteunt en adviseert bij projecten, bijvoorbeeld in de verdere uitrol van Office 365, Intune, PowerApps/Flow en het optimaliseren van de huidige SharePoint inrichting. Je werkt nauw samen met, en controleert, onze ICT-partners en onze collega’s op hoofdkantoor in Frankrijk en daarnaast met de afdelingen Facility, Finance en HR.

Waar kun je op rekenen?

 • Een uitdagende functie voor 32 - 40 uur per week;
 • Een informele werkomgeving binnen een succesvol, innovatief familiebedrijf waarbij je zo’n 50 procent van je werktijd thuis werkt;
 • Leuke collega’s als bonus (zowel nationaal als internationaal);
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je salaris afhankelijk is van je werkervaring, leeftijd en opleiding. Naast 25 vakantiedagen kennen we extra vitaliteitsuren, niet-rokendag, kantoorbonus, een goede pensioenregeling en een werkgeversbijdrage bij deelname aan de collectieve zorgverzekering. Uiteraard horen een laptop, mobiele telefoon en opleidingsmogelijkheden tot de standaarduitrusting;
 • Hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Ruimte voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en werkt/denkt reeds op HBO niveau;
 • Aantal jaren werkervaring in IT;
 • Ervaring met Office365, Windows 10, SharePoint, AX2009, het Microsoft Powerplatform (BI, Apps, Automate) en andere data-driven oplossingen;
 • Ervaring met MS Azure en/of AWS Cloud platformen is een pré;
 • Je bent leergierig, ambitieus en klant- en servicegericht;
 • Je kunt je goed inleven in de omgeving en je overtuigingskracht inzetten waar nodig;
 • Je bezit analytische vaardigheden;
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in zowel Nederlands als Engels.


Wie zijn wij

Ons werk spreekt miljoenen mensen aan! In 2022 hebben wij een groot netwerk van digitale schermen op de beste plekken in de top 3 steden van Nederland. Tijdens het wachten op de bus, net voordat je de supermarkt in gaat, als je over een druk kruispunt rijdt. Iedere bewoner en bezoeker van deze steden komt, bewust of onbewust, regelmatig in contact met het digitale netwerk van JCDecaux. Met duizenden Abri’s en Mupi’s (bus- en tramhaltes en vrijstaande informatiezuilen) en honderden Billboards is JCDecaux ook prominent aanwezig in vrijwel alle grote steden van Nederland. JCDecaux is wereldwijd marktleider op het gebied van modern en functioneel stadsmeubilair. Door unieke ruilovereenkomsten aan te gaan met gemeenten beschikt JCDecaux over een landelijk netwerk van reclameobjecten. In ruil voor gratis stadsmeubilair en het onderhoud daarvan, geven steden JCDecaux het recht om de beschikbare reclameruimte in deze objecten te exploiteren.

Solliciteren!

Geen dag bij JCDecaux is hetzelfde en elke dag leer je iets nieuws. Ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? Fantastisch! Aarzel dan niet en solliciteer door jouw CV met motivatie te sturen naar werkenbij@jcdecaux.com.

www.jcdecaux.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief