[Vacatures] JCDecaux zoekt een Servicemonteur Elektro/Digitaal

[Vacatures] JCDecaux zoekt een Servicemonteur Elektro/Digitaal

JCDecaux is per direct op zoek naar een:

Servicemonteur Elektro/Digitaal (Rotterdam-Den Haag)

Heb jij kennis van Elektro, besturingstechniek en (basis) computerkennis?

Technische vragen hebben een oplossing nodig. Een oplossing die duurzaam is en in de werkprocessen past. Daarvoor heeft JCDecaux een Servicemonteur Elektro/Digitaal nodig. Achterhaal jij wat er nodig is en zorg je voor een passende oplossing? Dan ben jij van toegevoegde waarde binnen JCDecaux Nederland BV. De voornaamste werkzaamheden zich bevinden in regio Rotterdam en/of regio Den Haag.

Over onze werkomgeving

We werken met ongeveer 150 man aan personeel voor JCDecaux Nederland - met een kantoor in Amsterdam en Almere. In Amsterdam, Elst en Rotterdam zijn onze depots, waarvan de laatste locatie jouw nieuwe werkplek zal worden. Daarnaast bevindt zich in Almere ons magazijn/assemblagehal en de waanzinnige affichageruimte. En denk vooral aan al onze (buitendienst)collega’s die door weer en wind verspreid door heel Nederland aan het werk zijn. Je zal hen tegenkomen waar onze buitenreclame ‘hangt’.

Over de afdeling & functie

Afdeling Technische Dienst – Elektro/Digitaal is onder andere verantwoordelijk voor het voorkomen en oplossen van storingen in technische installaties in stadsmeubilair door heel Nederland.

Onze objecten (Abri’s) zijn in regio Rotterdam omgebouwd naar LED en het aantal digitale objecten (Mupi’s) zijn uitgebreid. In regio Den Haag bevinden zich voornamelijk digitale en analoge Mupi’s.

Als Servicemonteur Elektro/Digitaal voer je in omgeving Rotterdam en/of Den Haag preventief controle en onderhoud uit aan technische installaties, zoals bestaand en of nieuw te plaatsen stadsmeubilair en vervang/repareer je versleten onderdelen in onze digitale objecten.

Storingen worden door jou zo snel als mogelijk opgelost. Je analyseert de foutmelding en spoort alle storingen op van het elektrotechnisch gebied. Je repareert of vervangt defecte onderdelen.

Administratief verzamel je storingslijsten en reparatiebonnen, je plant de werkzaamheden effectief in en bestelt ontbrekende onderdelen. Tot slot houd je een dag- en weekrapport bij.

Je onderhoudt contact met het Energiebedrijf uit de regio, plaatst elektrotechnische installaties en pleegt onderhoud aan voertuig en materieel, inclusief voorraadbeheer materieel tot het afvoeren van overtallig materiaal.

Wat vragen wij?

 • Afgeronde MBO opleiding (niveau 3): 1e Monteur Elektrotechnische Installaties en/of vergelijkbare opleiding in de elektrotechniek;
 • Aantal jaren werkervaring in gelijkwaardige functie;
 • Grote mate van zelfstandigheid;
 • Oplossend vermogen bij storingen;
 • Je kunt goed samenwerken in een groep;
 • Pro-actieve houding en resultaatgericht;
 • Kennis van besturingstechniek PLC/ Frequentie regelaars/motoren;
 • Kennis van Elektronica is een pré;
 • Kennis van MS Office;
 • VCA Basis is een pré (of mogelijk interne opleiding door JCDecaux);
 • In bezit van rijbewijs B (rijbewijs E is een pré).

Wat bieden wij?

 • Een leuke zelfstandige baan met hoge mate van verantwoordelijkheid, die in te vullen is op basis van een 36- of 40-urige werkweek;
 • Je komt te werken op diverse werklocaties in regio Rotterdam en/of Den Haag. Maar ook op projectbasis zal je zo nu en dan landelijk worden ingezet, waaronder ‘toolbox meetings’ in Almere én je krijgt toffe collega’s als bonus;
 • Prima arbeidsvoorwaarden: salaris conform huidige JCDecaux functiehuis in schaal 5 (min. € 2.776,-tot max. € 3.702,- bruto fulltime basis) afhankelijk van je werkervaring, leeftijd en opleiding. Verder o.a. pensioenregeling, 25 vakantiedagen, vakantiegeld, vitaliteitsuren, niet-rokendag, bedrijfsauto en een smartphone.

Over JCDecaux als werkgever

Ons werk spreekt miljoenen mensen aan! JCDecaux is wereldwijd marktleider in Buitenreclame en functioneel stadsmeubilair. Je bent ons ongetwijfeld weleens tegengekomen in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Parijs of Londen. In 2022 hebben wij een groot netwerk van digitale schermen op de beste plekken in de top 3 steden van Nederland. Tijdens het wachten op de bus, net voordat je de supermarkt in gaat, als je over een druk kruispunt rijdt. Iedere bewoner en bezoeker van deze steden komt, bewust of onbewust, regelmatig in contact met het (digitale) netwerk van JCDecaux. Zo hebben we alleen al in Amsterdam 1500 bushokjes!
Met onder meer Abri’s en digitale vrijstaande reclamepanelen bieden we tegelijkertijd internationale topadverteerders een podium om hun doelgroep te bereiken en voorzien we grote steden kosteloos van stadsmeubilair en het onderhoud hiervan. Het massamedium begeeft zich op een belangrijk punt; zo worden steeds meer toplocaties gedigitaliseerd en zijn er steeds meer moderne mogelijkheden die Buitenreclame nog effectiever maken. JCDecaux maakt alles mogelijk!

Zin om te solliciteren?

De functie is beschikbaar voor 36-40 uur per week. Sta jij te springen om bij afdeling Elektra/Digitaal aan de slag te gaan? Wij willen een collega die zijn/haar enthousiasme én ervaring met ons deelt! Stuur vooral een leuke korte motivatie mét jouw CV naar: werkenbij@jcdecaux.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. I.v.m. duurzaam woon-werkverkeer genieten kandidaten uit regio Rotterdam / Den Haag de voorkeur.

www.jcdecaux.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.