Marketing Report
[Vacatures] Joe Public zoekt een Junior/Medior Editor/Camera Operator vacatures

[Vacatures] Joe Public zoekt een Junior/Medior Editor/Camera Operator

Joe Public is per direct op zoek naar een:

Junior/Medior Editor/Camera Operator

We zoeken een duizendpoot die nog wil ontdekken waar zijn grote liefde ligt; bij het editen of filmen. Of misschien weet je nu al dat je beiden even leukt vindt. Da’s mooi, dan zoeken we jou! Bij Joe Public maken we topreclame, maar wel zo efficient mogelijk.

Als inhouse editor/filmer krijg je dan ook vanalles op je bordje. Zoals edits voor tv-commercials en online video’s maar het ook het daadwerkelijke filmen van online video’s en casefilms. Je kunt daarom in het ideale geval zowel uit de voeten met Premiere Pro, maar je bent ook een pro met een camera in je handen. Idealiter heb je 1 tot 3 jaar ervaring. Maar heb je nog geen werkervaring maar wel heel veel talent en kun je hard werken, overtuig ons dan maar!

Om een echte Joe te zijn moet je allereerst een leuk mens zijn. Wij vinden je leuk als je gevoel voor humor hebt, als je je handen uit de mouwen wilt steken, als je eerlijk bent, open en energiek. Een echte Joe gaat niet eerst de redenen bedenken waarom iets niet kan, maar gaat tot het uiterste om het tóch mogelijk te maken. Als je je thuis voelt bij Joe Public Amsterdam, dan wil je nooit meer weg en willen wij je nooit meer kwijt.

Wil je nu of in de toekomst dat we aan je denken bij een vacature, stuur een mailtje naar jobs@joepublic.nl.

www.joepublic.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief