[Vacatures] Key Agency zoekt een Content Marketeer

[Vacatures] Key Agency zoekt een Content Marketeer

Key Agency is per direct op zoek naar een:

Content Marketeer 32-40 uur per week - Amsterdam

Creatief, servicegericht, gestructureerd, scherpzinnig. Als Content Marketeer moet je over nogal wat eigenschappen beschikken. Het is dan ook misschien wel de meest veelzijdige job binnen ons team. Geen makkelijke job, maar die zoek jij natuurlijk ook niet.

Ons always-on marketingteam groeit hard. Daarom zijn we op zoek naar een Content Marketeer met vlieguren en die met ons mee wil groeien. Iemand die social savvy is en die het heerlijk vindt om de spil te zijn tussen opdrachtgever, creatief team en onze specialisten. Ben jij dat? Nice!

Wij zijn Key Agency

Van branding tot performance, van campagne tot website, wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met zo’n 40 digitale specialisten onder één dak. Het always-on marketingteam waar jij deel van gaat uitmaken, is een hecht team van 10 enthousiaste, hands-on specialisten. Allemaal een heel brede interesse. Wat we doen, doen we samen. En dat maakt ons heel sterk.

Wat jij gaat doen?

Nou, heel veel! Bovenal ben jij Chef Contentkalender: met de always-on-marketingstrategie op zak leid jij de redactiemeetings, zet je de contentkalender voor (vaak met) onze opdrachtgever op en zorg je ervoor dat deze altijd up-to-date is. Dat betekent ook dat je het creatieve team brieft voor de creatie van content en campagnes. En omdat je vol ideeën zit, pak je vaak een stoeltje tussen de creatieven om te brainstormen over de ontwikkeling van al die mooie content. Is de content af, dan check jij of deze aan alle gestelde eisen voldoet en zorg jij dat het bij de klant terechtkomt.

Ook duik je regelmatig in de online kanalen van onze opdrachtgevers. Soms om te analyseren hoe onze content scoort, soms om de doelgroep beter te leren kennen. De inzichten die je hiermee opdoet, stem je af met onze opdrachtgever. En je vertaalt learnings door naar nieuwe voorstellen. Waarbij je altijd één doel voor ogen houdt: meer engagement, meer sollicitanten, meer loyaliteit, meer leads of meer sales.

Je ziet, het is een veelzijdige job. Daarom sta je er natuurlijk niet alleen voor, je kunt rekenen op ons ervaren team. We helpen elkaar en maken elkaar beter. Daarom zul je je bij ons razendsnel ontwikkelen.

Wie wij zoeken

Beschik je over deze kennis en ervaring?

 • Je bent goed op de hoogte van de mogelijkheden van de top-5 social platforms
 • Je kent de laatste trends en ontwikkelingen in social/content marketing
 • Je kent de mogelijkheden van advertising (o.a. social en SEA)
 • Je hebt bureau-ervaring en 3 jaar±ervaring in het vakgebied
 • Je hebt ervaring met contentplanning
 • Je hebt kennis van SEO en e-mailmarketing
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitmuntend en de Engelse taal goed


En herken je jezelf hierin?

 • Je bent een teamspeler pur sang
 • Je bent een waar organisatietalent en behoudt graag het overzicht
 • Je bent een creatieve denker in content en oplossingen
 • Je bent positief kritisch en ziet feedback als iets positiefs
 • Je bent in staat om vanuit een merk én vanuit de consument te denken
 • Je bent servicegericht, kan de opdrachtgever goed aanvoelen en daarin meebewegen
 • Je bent analytisch en doelgericht

 

Wacht dan niet langer en solliciteer, wij maken heel graag kennis met je!

Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons fenomenale, leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook (hard) gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. Of gewoon online als je werkt vanuit huis of een andere plek. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s. Voorbeelden? Dag en nacht sporten bij Trainmore, een Swap-fiets van de zaak en Key-goodies.

Overtuigd?

Hebben we je interesse? Mooi. Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv en motivatie hier. Wij nemen dan snel contact met je op.

www.keyagency.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.