[Vacatures] Key Agency zoekt een Digital Projectmanager

[Vacatures] Key Agency zoekt een Digital Projectmanager

Key Agency is per direct op zoek naar een:

Digital Projectmanager

Jij draait op chaos, jou maken ze niet gek. Als iedereen denkt dat het chaos is, weet jij precies welke kant we op moeten. Want jij hebt het overzicht en de controle. Intern en extern. En de uitdaging om iedereen op één lijn te krijgen, daar leef je voor. Dat is precies wat wij nodig hebben. Je draait zelfstandig projecten, je maakt je collega’s blij, en ook onze klanten. Ben jij dit? Dan maken we heel graag kennis met je!

Wij zijn Key Agency

Van branding tot performance, van campagne tot website; wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met 40 digitale specialisten onder één dak. Binnen ons team wordt hard gewerkt én gelachen.

Ons team beschikt nu over 4 projectmanagers, we hebben het druk en willen daarom graag snel een projectmanager aan het team toevoegen.

Wat jij gaat doen

Als Digital Projectmanager ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten. Van start tot oplevering. Intern en extern. Vanuit je ervaring in het digital speelveld denk jij mee met onze klanten en weet je hoe je samen met je collega’s (account manager en specialisten) de juiste vragen moet stellen. Een offerte schrijven? Jij haalt de input op bij de specialisten en zet de offerte in de steigers. Mogen we aan de slag met een nieuw project? Jij zorgt er niet alleen voor dat de opdrachtgever en je collega’s precies weten wat er moet gebeuren, maar bewaakt ook de scope, de planning en de deadline. Een workshop voor een strategietraject? De invites zijn al verstuurd, én geaccepteerd. Het team inplannen voor social contentcreatie? Jij overlegt wie er op gaat werken en plant dit in via onze projecttool Teamleader Orbit. Alles goed geregeld? Check, en dubbel check!

Wie wij zoeken

Beschik je over deze kennis en ervaring?

 • Je hebt een HBO- of WO-studie afgerond
 • Je weet wat er speelt in het vak en bent altijd op zoek naar vernieuwing
 • Je hebt oog voor detail en denkt in oplossingen
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands maar liefst ook Engels
 • Je hebt ervaring met tooling voor projectmanagement en resourceplanning, zoals Teamleader Orbit, Harvest of Simplicate
 • Je hebt 3-5 jaar bureau-ervaring als projectmanager bij een digitaal bureau
 • Je hebt ervaring als projectmanager met het managen van diverse digitale projecten, zoals websites, social, performance en digitale campagnes
 • Projectmanagement van projecten voor het het ontwikkelen van digitale platformen zoals websites en apps is een pré

 

En herken je jezelf hierin?

 • Je bent flexibel en een teamspeler pur sang
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig
 • Je bent energiek en houdt graag meerdere ballen in de lucht
 • Je bent communicatief, kunt je goed inleven in je gesprekspartner en weet anderen te motiveren

 

Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons fenomenale, leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s. Voorbeelden? Dag en nacht sporten bij Trainmore en een Swap-fiets van de zaak. En niet onbelangrijk: onvergetelijke uitjes en borrels!

Overtuigd?

Hebben we je interesse? Mooi. Laat ons niet langer in spanning en stuur je sollicitatie naar Jiska@keyagency.nl. U kunt ook een e-mail sturen naar hello@keyagency.nl.

www.keyagency.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.