[Vacatures] Key Agency zoekt een Growth Hacker/Online Marketeer

[Vacatures] Key Agency zoekt een Growth Hacker/Online Marketeer

Key Agency is per direct op zoek naar een:

Growth Hacker/Online Marketeer 32-40 uur per week - Amsterdam

Stilstaan is voor jou geen optie. Groei, dat is waar jij voor gaat. SEO, e-mail en growth hacking kennen voor jou dan ook geen geheimen, zodat jij merken naar een volgend niveau weet te brengen. Ben jij die ervaren, hands-on en zelfstandige Growth Hacker/Online Marketeer die niet kan wachten om voor ons brede scala aan opdrachtgevers aan de slag te gaan? Dan maken we heel graag kennis!

Wij zijn Key Agency

Van branding tot performance, van campagne tot website; wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met bijna 40 digitale specialisten onder één dak. We hebben het druk en willen daarom graag snel een Growth Hacker/Online Marketeer aan het team toevoegen.

Wat jij gaat doen

In deze combinatiefunctie beheer je de gehele (pirate) funnel: van awareness tot revenue. Met een specialisatie op SEO en e-mailmarketing. Als SEO-expert weet jij precies hoe SEO in te zetten, analyseren en optimaliseren. Maar ook e-mailmarketing is een van je beste vrienden. Van het selecteren en implementeren van de e-mail tooling tot het briefen van creatie tot het analyseren, optimaliseren en rapporteren van e-mailmarketing-campagnes; jij draait er je hand niet voor om. Door continu A/B-tests uit te voeren en andere CRO-tactieken in te zetten, weet jij samen met jouw hechte team groei te realiseren voor ieder merk!

Wie wij zoeken

Heb je deze kennis en ervaring in huis?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding.
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Growth Hacker/Online Marketeer op verschillende projecten voor verschillende industrieën.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed en weet je ook goed te redden in het Engels
  • Je hebt kennis van e-mailmarketing: van A tot Z
  • Je weet hoe je SEO effectief inzet
  • Je hebt kennis van A/B-testen en CRO

 


En herken je jezelf hierin?

  • Je bent hands-on en flexibel
  • Je bent zelfstandig, maar bent ook in teamverband als een vis in het water
  • Je bent een initiatiefrijke, T-shaped professional
  • Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, zodat je deze kunt toepassen


Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark, en gedeeltelijk vanuit huis. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s. Voorbeelden? Dag en nacht sporten bij TrainMore aan de Amstelveenseweg, een NS-Businesscard, een Swapfiets van de zaak en Key-goodies.

Overtuigd?

Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv naar info@keyagency.nl. Wij nemen snel contact met je op.

www.keyagency.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.